Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 230
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Испания

# 331
  • София
Ххахахахха, тази Гичка... шеф Ангелов каза да не изхвърлят продукти и тя изяла белтъка. Grinning Това ако наистина го е направила, евала... разбрала е добре задачата. Grinning

# 332
  • София
То няма лошо, че го е изяла, но защо напира да сподели с всички Simple Smile

# 333
  • До морето
Е, какво й има на Гичка, я вижте как добре си изглежда на снимките?!?!

Аз пък не разбрах откъде тръгна враждата на Нина и Мариела. Ясно си спомням, че Мариела в началото подкрепяше Нина. Даже като обсъждаха кого да номинират първия или втория път Мариела каза на едно от момичетата - "Ако изгоним Нина сме загубени, тя е най-опитната от нас!".
После не гледах 1-2 епизода и след това двете вече бяха във война. Какво съм пропуснала?

# 334
  • Испания
Нина започна да говори зад гърба ѝ, въпреки че уж бяха близки в началото. Та я и предложи за номиниране. И така.

# 335
Как съм се смяла на този момент с костинбродския фюжън .

# 336
  • Ню Йорк
И аз скоро това му обяснявах на ММ, че тук няма кой с кого да сгаджосат. Wink  А и като ги гледам когато са заедно колко лошо се гледат всичките, просто няма шанс.

# 337
И по-добре!  Peace Стигат ни любовните истории по другите формати. Не ми се гледат и в китчъна.  Twisted Evil

# 338
А аз много се смях, когато Гичка каза, че ще говори с кмета на Костинброд, да уреди на Ангелов евтино място там, за къща.  Laughing

# 339
  • Испания
Утре в "На кафе" - коя е Нина извън Hell’s Kitchen.

# 340
Утре в "На кафе" - коя е Нина извън Hell’s Kitchen.

Нямам никакво желание да разбера. Unamused

# 341
  • Другата България
Аз също. Laughing
А и съм на работа, някой ще разкаже какво е казала.

# 342
  • София
Аз също. Laughing
А и съм на работа, някой ще разкаже какво е казала.

Не се сдържах. Grinning Grinning Grinning "Аз не искам, ама някой да разкаже."

# 343
  • Другата България
 Joy Наистина така прозвуча, но контекста беше, че така или иначе някой ще разкаже, а аз откакто Христина я няма си изчитам /уж/ всичко, та ще разбера какво е казала. А всъщност не ме интересува и ми е все тая какво ще говори.  Sunglasses

# 344
Ама то дали има нещо ново след това, което знаем от МШ. Мъжът ѝ прави три момчета и с пълна газ заминава за Америка, или къде беше.

Общи условия

Активация на акаунт