Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 588
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
най-субективно забелязвам точно обратното - като че ли колкото по-труден е един човек, толкова повече му се подчиняват другите. Защото на него не му дреме. Най-проклетата колежка в офиса става най-близка до началника и самата тя после става началник.  А колко доткори и търговци има борсуци не е истина, ама хората пак са им пред кабинетите и пак купуват - защото са на зор.
Моите наблюдения са точно обратните, сума ти хора ходят при очевидно некадърни лекари само защото са мили и ги обгрижват.....а на най проклетата колежка й се подчиняват само ако е началник, ако е господин никой всеки я наритва в ъгъла, защото достатъчно напрегнато е на работа, че да търпиш и тежкия характер и кривата муцуна на някой! Ако е ръководен кадър там нямаш избор обаче....!

# 406
Божидар е на 23?!? Леле... мислех го поне за 26-27г.
И аз се изненадах за годините на Божо. Интересно Иван на колко е?
Не намирам информация.

# 407
  • Испания
Интересно Иван на колко е?
Не намирам информация.

На 29.

https://nova.bg/hellskitchen/team/view/539/%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0 … 0%BA%D0%BE%D0%B2/

# 408
Толкова внимателно не съм гледала, но поомекна Ангелов, добре че овреме се отказа от копирането на Рамзи, има още какво да се желае, но е гъвкав.
А Ванката колкото и да ми е симпатичен се изложи, добре че и номерата на Дани Спартак не останаха ненаказани.
Прави ми впечатление, че изчистиха и грубия език на Нината, напоследък

# 409
  • Ню Йорк
И Божо и Иван могат да ги гонят без проблем тази седмица. Да видим обаче какво ще стане всъщност.

# 410
И Божо и Иван могат да ги гонят без проблем тази седмица. Да видим обаче какво ще стане всъщност.
След днешните монтажи и пропуски мога на хиляда процента да се басирам, че ще е Божидар. Върнат в строя с двама номинирани. Дежа вю? Макар че му симпатизирам. Изобщо не е лесно да пребориш дрогата и да се върнеш в правия път. Такива хора заслужават подкрепа, защото без нас няма как да се приобщят отново. Видяхме, че когато се постарае, може и да готви. Всеки трябва да получи своя шанс. Инак, честно, не е за високо ниво кухня за момента.

# 411
# 412
Сега ще гледаме "двубой" между Ванко, Дани и силно се надявам и още някой.
Няма да изгони никой от двамата номинирани, предполагам.

# 413
  • София
Яд ме е, че отново е номиниран Иван, но той направи доста грешки снощи. Да взима да се стяга вече. Надявам се Божидар сега да се надуе, че не е номиниран и да не се справи отново с готвенето. Дано го номинират, че едва ли ще изгонят Дани Спартак, а искам Иван да остане.

# 414
  • ГО
При състезанието с палачинки, момичетата се затрудниха при разстилането на сместта върху плочата. Ангелов им показа с дървената джиджавка, с която, ако не си свикнал да боравиш, си е зор.
По едно време момчетата разстилаха сместа си с черпака, с който е по-лесно, а момичетата се мъчеха с дървеното.
Така дръпнаха момчетата и спечелиха състезанието.
Номинацията на Иван не я коментирам.
Той направи няколкодневни издънки и шефът беше прав, като му направи забележка.
Предполагам, че ще има номинирани и от слабите звена и от там ще има изгърмял.
Божидар - дано!

# 415
  • Другата България
Скрит текст:
След днешните монтажи и пропуски мога на хиляда процента да се басирам, че ще е Божидар. Върнат в строя с двама номинирани. Дежа вю? Макар че му симпатизирам. Изобщо не е лесно да пребориш дрогата и да се върнеш в правия път. Такива хора заслужават подкрепа, защото без нас няма как да се приобщят отново. Видяхме, че когато се постарае, може и да готви. Всеки трябва да получи своя шанс. Инак, честно, не е за високо ниво кухня за момента.
Христинче, да не си се "преродила" в мъж? newsm78  Thinking Мариела я няма вече, на теб гласове ти се причуват, ново проучване ли е на ход?
Снощи гледах с половин око, но и аз като вас недоумявам защо е това лансиране на Божидар. Както стана ясно, на 23 години е, нито е шеф готвач, нито има опит, нито е показал досега нещо различно от самодоволна физиономия и нагла усмивка. Държанието му е меко казано дразнещо, демонстрира недосегаемост, която е подплатена от постоянното толериране от Виктор. Липсвало му семейството? Ами да си ходи, да си излезе доброволно и така. Изключително неприятно впечатление прави хилещата му се и злорада физиономия всеки път, когато се карат на Иван. Силно се надявам в четвъртък да му видя гърба. Ако не неговия, да е този на Дани Спартак. Mr. Green Този също си е повярвал много.
Бъркането с пръсти в салатите и на мен ми направи лошо впечатление.

# 416
  • София
Скрит текст:
Христинче, да не си се "преродила" в мъж? newsm78  Thinking

Хахах, и аз това си помислих като ѝ видях постовете.

# 417
Едва ли на някой,  следящ темата не му е минало през ума... Старателно прескачам и  smile3505
Мен друго ме втрещи, падни - стани през пет минути дали си измиха ръцете след упражненията, или юруууш към тиганите.  Confused

# 418
  • Другата България
С неспящото си половин око май видях, че се миха, или чух Ангелов да ги подсети.... newsm78

# 419
  • София
Едва ли на някой,  следящ темата не му е минало през ума... Старателно прескачам и  smile3505
Мен друго ме втрещи, падни - стани през пет минути дали си измиха ръцете след упражненията, или юруууш към тиганите.  Confused

Измиха ги, специално обърнах внимание на това.

Общи условия

Активация на акаунт