Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 66 815
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Ню Йорк
Да знаете, че от вчера и занапред пържените филийки се наричат карамелизиран хляб.😂 Нье, ньи моъ тъка. 😂

А ММ вчера вика да му направя чипс от козунак Wink

# 91
  • Sofia
И аз се чудих как да направя чипс от козунака, понеже имаме доста. Честно казано Божидар е малко по-сдържан в последно време.

# 92
Готина е Гичето.
Интересно, ще изгонят ли Мариела този път.

# 93
  • София
И аз се чудих как да направя чипс от козунака, понеже имаме доста. Честно казано Божидар е малко по-сдържан в последно време.
По-напред някой беше пуснал рецепта, а и в нета има разновидности.  Peace

# 94
Аз пуснах рецептата за чипса. Не само от козунак, ами от всякакви тестени изделия с подобна структура или както сега му викат, “текстура“. 😉 Но понеже съм черната уфсъ, никой не ме чете.😉

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 19:37 от Христина Йорданова

# 95
Вчера пратиха мъжете на салса, днес да не пратят жените на бокс.
Нина ще вземе да си усмърти спаринг партньорите, ако въобще някой се навие да й партнира.

# 96
  • София
Да ще бъде интересно жените да отидат на бокс. Нинчето ще играе с Тервел, само той и е в категорията. Mr. Green

# 97
Нинчето по добре да я заведат на сумо.

Там ще е на мястото си.

# 98
Да знаете, че от вчера и занапред пържените филийки се наричат карамелизиран хляб.😂 Нье, ньи моъ тъка. 😂

А ММ вчера вика да му направя чипс от козунак Wink
Едно време им казвали сухари, ама сега нали сме модерни, му викаме чипс. А чип ин инглиш си е парченце. Убачьи нъл тряя сми фйешън. 😂

# 99
Рядко се заяждам, но, ти, Христина, вече ми лазиш по нервите, и не само моите, предполагам.
 Sick

# 100
Рядко се заяждам, но, ти, Христина, вече ми лазиш по нервите, и не само моите, предполагам.
 Sick
Това ми звучи като дежурния увод “то аз никога не пиша, ама тоя път реших“ - и се почва един моноспектакъл. Та...
Аз не лазя и вашите нерви, мадмоазел, са ваш проблем. Нямам нищо общо с тях. 😉

# 101
  • София
На мен пък ми е забавно да я чета Христина, не знам какво толкова й се дразните?!
Между другото, може ли пак рецептата за прословутия чипс?  Simple Smile

# 102
  • Испания
На мен пък ми е забавно да я чета Христина, не знам какво толкова й се дразните?!
Между другото, може ли пак рецептата за прословутия чипс?  Simple Smile

Личи, че я четеш. Рецептата вече е публикувана в темата.

# 103
  • София
Мдааа, надниквам от време на време Simple Smile

# 104
  • Ню Йорк
Очаквам с нетърпение тази вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт