Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 220
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Кой?

# 301
Сигурно някой жълт парцал, с новина изсмукана от пръстите.

# 302
  • Испания
https://www.blitz.bg/layfstayl/gotvachkata-gichka-ot-hells-kitch … a_news588893.html Недоразумението Гичка е набутано с връзки във формата и взело мястото на някой , който наистина заслужава да бъде там .

Нинче, ти ли си бе, душко?

# 303
  • Другата България
https://www.blitz.bg/layfstayl/gotvachkata-gichka-ot-hells-kitch … a_news588893.html Недоразумението Гичка е набутано с връзки във формата и взело мястото на някой , който наистина заслужава да бъде там .
Чие място е заела? Пардон, взела /каквото и да означава това/? И ти ли имаш "инфо от кухнята"?
На мен Дани Спартак ми е по анти от Марко.
:

Нинче, ти ли си бе, душко?
smile3532

# 304
Нека е недоразумение Гичка, но жената не се прави  на каквато не е, или да злослови и прецаква умишлено някой друг. За разлика от ония ревливите, дето ги виждаме какви смешки са.

# 305
ОООф, това са жълти клюки, то тоз голям Баро баш наша Гичка ли ще вземе да залюби...миличка е, добронамерена и ама убавица не е! Joy

# 306
  • На брега на морето
Има ли кой изобщо да вярва на подобни писания?
Ама явно има.

# 307
ОООф, това са жълти клюки, то тоз голям Баро баш наша Гичка ли ще вземе да залюби...миличка е, добронамерена и ама убавица не е! Joy
JoyJoyJoy
Дори не го прочетох, като видях източника.

# 308
ОООф, това са жълти клюки, то тоз голям Баро баш наша Гичка ли ще вземе да залюби...миличка е, добронамерена е, ама убавица не е! Joy
JoyJoyJoy
Дори не го прочетох, като видях източника.
Ама как може такива смешки да разпространяват, свършиха кифлите та с Гичка ще се хване , да му мирише на кисело зеле и манджи по цял ден! Joy Joy Joy

# 309
  • Испания
с Гичка ще се хване , да му мирише на кисело зеле и манджи по цял ден! Joy Joy Joy

А ти защо реши, че Гичка мирише?

# 310
с Гичка ще се хване , да му мирише на кисело зеле и манджи по цял ден! Joy Joy Joy

Ми цял ден в училищния стол..... Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 13:47 от mimi.7299

# 311
  • Испания

Ми цял ден училищния стол..... Simple Smile

...и задължително мирише.

Темата е за формата и за представянето на участниците в него.

# 312
Ми ние за тях говорим....все пак цял месец ги гледаме.....по това, което показват ако не е целенасочен монтаж, вече можем да си изградим представа кой какъв е в живота! Ето Мариела колкот и пъти да се появи в кухнята все беше някак поддържана, косата направена, кърпата вързана кокетно....Гичето я видяхме, като излязла от училищния стол след цял ден готвене! Party

# 313
  • София
Мариела не я видях да е спретната с тази разплетена дамаджана, леко овързана, ама карай!

# 314
  • Другата България
Гичка винаги е била спретната и е изглеждала добре, наистина се чудя едно и също предаване ли гледаме. И какви са тези претенции и коментари.
Пак ще кажа - това е кулинарно шоу, не е конкурс за красота. Темата е за шоуто, не за външния вид на участниците или за това кой какъв е в живота, което няма как да знаем.

Общи условия

Активация на акаунт