Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

• 67 260
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ааа, наказанието е нечовешко. Онзи ден цял ден мих един килограм и още не ми е минал кръстът.  Crazy

# 376
Този път смело мога да кажа, че бия даже и шеф Ангелов. Уникално изгорели палачинки-и-и. Аз ги правя сто пъти по-добре. На тази плоча даже малко дете може да ги извърти.😊
40 чувала коприва. Густоооо 😊

# 377
  • София
Аз пък не ги обичам, не разбирам какво толкова се прехласват хората по палачинки. Grinning

# 378
Чистят се, ама не се чистят, ако шефът реши, че точно този с тежкия характер му е важен. Софт скилс, ама накрая опира до работа - дали работникът изкарва пари или не.
Обикновено трудните характери трудно изкарват и пари....никой не обича да работи насреща си с борсуци и станали с гъза нагоре още от сутринта....особено ако се работи с клиенти, пациенти, граждани за обслужване  и т.н............. Naughty
И аз не ям палачинки, а правя на семейството почти всеки уикенд! Crazy Party

# 379
  • София
Габриела как се сряза, изобщо не видях?

# 380
  • София
най-субективно забелязвам точно обратното - като че ли колкото по-труден е един човек, толкова повече му се подчиняват другите. Защото на него не му дреме. Най-проклетата колежка в офиса става най-близка до началника и самата тя после става началник.  А колко доткори и търговци има борсуци не е истина, ама хората пак са им пред кабинетите и пак купуват - защото са на зор.
Имам подозрения, че когато свърши предизвикателството, тогава умуват какво е наказанието и каква е наградата. Досега на мъжете не им се е паднало никакво по-женско като награда, нито на жените някаква по-мъжка награда.

# 381
Габриела как се сряза, изобщо не видях?
И аз не видях, тя беше зад гърба на Светла. Но явно много зле се е срязала, щом са й направили 9 шева.

# 382
  • Испания
Човек трябва да знае кога да спре и да не мели едно и също по сто пъти.

Колко души бъркат с пръсти в купата със салата и после ще сервират на хората.

# 383
  • София
На Филип от притеснение и му расте брада само докато се обърне. Grinning Много некадърен монтаж.

# 384
  • Испания
Виктор опипва хууууууууууубаво всичко, преди да бъде сервирано.

# 385
Явно сега е време на Дани Простак да блесне, а на Иван да се проваля. Дано само и за втория да има толкова компромиси, както имаше за първия. Unamused

# 386
Ванката нещо го закъса, пък Дани простак напоследък го толерира Ангелов, все него вика да опитва, Дани това, Дани онова

# 387
  • София
А началникът като си бутна носа в киевския котлет? Голямо мирисане, голямо опитване, направо си ядат!

# 388
  • Испания
Хайде сега да поплачем от радост  за успеха на Ниновева!

# 389
А, ето - Дани докато си навири носа, вече се е провалил отново. Можеше да не бърза да се радва толкова.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт