Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 4

  • 67 247
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • София
  • Мнения: 62 595
Влиза, но имат време да се напаснат и всеки си знае мястото в йерархията, а не ги въртят като тук под напрежение. Всъщност ние не можем да сме сигурни за нито един от героите как се държи на реалната си работа.

# 361
# 362
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
  • Мнения: 21 461
Влиза, но имат време да се напаснат и всеки си знае мястото в йерархията, а не ги въртят като тук под напрежение. Всъщност ние не можем да сме сигурни за нито един от героите как се държи на реалната си работа.
Да, но са зависими един от друг, а хора с тежък характер трудно се напасват с останалите. Смятам че Нина е с труден характер, защото не вярвам да е чак такава блестяща актриса, че да може да изиграе себе си по коренно различен начин от това, което всъщност е.

# 363
  • София
  • Мнения: 62 595
ако всичко зависеше от лекотата на характера, половината земно население щеше да е без работа. Обаче и най-тежките характери работят някъде, дори някои правят завидна кариера, колкото и останалите да ги мразят.

# 364
  • в резерват
  • Мнения: 3 722
Как  така преди две-три години  Нина не беше професионален готвач и участваше като пълен аматьор в Мастер шеф. А сега изведнъж ни  я представят за професионалист. Врял и кипял сред тигани и черпаци. Кога не излъгаха сега или тогава?

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 20:10 от Арбанашка кокона

# 365
  • София
  • Мнения: 62 595
Може да се е обучила през това време, да е завършила готварски курс, да е изкарала професионална квалификация към някоя гимназия или нещо друго. Тя в интервюто с нея казала ли е нещо по въпроса или трябва да вярваме на сценаристите?

# 366
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Това вече го обсъждахме в темата.

Нина Малакова нарича себе си готвач любител през цялото време, но всъщност е един от финалистите в първия сезон на кулинарното шоу MasterChef. След това работи в ресторант за азиатска кухня, а днес е шеф-готвач в ресторант Catch' A maK в квартал Бояна, София.

Информацията е от миналата година. Вече не работела там.

# 367
  • Ню Йорк
  • Мнения: 5 179
Как  така преди две-три години  Нина не беше професионален готвач и участваше като пълен аматьор в Мастер шеф. А сега изведнъж ни  я представят за професионалист. Врял и кипял сред тигани и черпаци. Кога не излъгаха сега или тогава?

По-скоро сега ни лъжат.

# 368
  • Мнения: 33 610
Да, ясно че не работи.....трудно е издържала хората около нея или те нея! hahaha

# 369
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
  • Мнения: 21 461
ако всичко зависеше от лекотата на характера, половината земно население щеше да е без работа. Обаче и най-тежките характери работят някъде, дори някои правят завидна кариера, колкото и останалите да ги мразят.
Би било прекалено просто, ако всичко зависеше от лекотата на характера. И да - и най-тежките и трудни характери работят някъде, но това не означава, че да се работи с тях не е тегаво за околните.  Peace

# 370
  • Мнения: 14 959
Там където се работи екипно се чистят такива, вредят на работата.
Тази седмица е крайно време някой от тези, които събират много гласове в темата да си тръгнат, Мариела повлече крак, да видим кой ще е изгоненият

# 371
  • София
  • Мнения: 62 595
Чистят се, ама не се чистят, ако шефът реши, че точно този с тежкия характер му е важен. Софт скилс, ама накрая опира до работа - дали работникът изкарва пари или не.

# 372
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Приядоха ми се палачинки.

# 373
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
  • Мнения: 21 461
И на мен, ама съм на диета.  Grinning
Четири палачинки за половин час. Ако си изкарваха хляба с това, щяха да умрат от глад.  Laughing

# 374
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Жените за половин час направиха една читава палачинка. И я направи кой? Гичето.

Общи условия

Активация на акаунт