Автошкола в Пловдив???

• 3 713
  • 6
  •   1
Отговори
Здраветйте, препоръчаите ми някоя автошкола в Пловдив. Мислех при Гавазов и син но ми казаха че саизмамници. Какво да правя?

# 1
Аз бях при Стоян Паров от Вивиауто. Много съм доволна. Несе бях качвала на кола- сега карам из целия град

# 2
  • Майна Сити
Автостарт - В
Искай Румен Ишпеков да ти е инструктор и няма да имаш никакви проблеми и притеснения после зад волана. НИКОГА не вика, не пуши в колата, 20 пъти една и съща грешка правих и дори леко тон не повиши. Веднъж даже щях да му одраскам колата в тясна уличка и само ми хвана волана, без да се нервира. Даже аз самата щях да се овикам и нашамаря, но той не го направи  Laughing

# 3
Препоръчвам Трансинг и  по-конкретно Румен Куманов.Аз бях при него и съм много доволна.Супер спокоен,много добре обяснява и помага.

# 4
Препоръчвам автоинструктор Атанас Гозманов (автошкола Индипендънт). Моят курс мина отдавна вече и бях много доволна- супер спокойно обяснява, карахме навсякъде и най-важното ми е, че ме научи да паркирам както трябва хахххахха.

# 5
Здравейте, някой има ли мнение за Автошкола Митев (ВиТиеМ транс)? И в частност инструктор Николай Кавърджиков?

# 6
За автоматик опреснителни препоръки???

Общи условия

Активация на акаунт