Страхотна диета за Страхотни Тела - Режими на Проф.д-р Донка Байкова- Тема 32

• 73 166
  • 507
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Вероятно изготвя индивидуални режими според предпочитания и конкретна цел за свалени килограми, но аз горещо препоръчвам този. Не е труден за спазване, а се свалят доста килограми за малко повече от месец /40 дни/
Правила съм го два пъти през последните 5 години и единия път свалих 8 кг, втория 7 кг. Но и зависи колко кг стартираш и дали са ти реалистични целите

# 481
Вероятно изготвя индивидуални режими според предпочитания и конкретна цел за свалени килограми, но аз горещо препоръчвам този. Не е труден за спазване, а се свалят доста килограми за малко повече от месец /40 дни/
Правила съм го два пъти през последните 5 години и единия път свалих 8 кг, втория 7 кг. Но и зависи колко кг стартираш и дали са ти реалистични целите

Благодаря много за отговора. ❤

# 482
  • Бургас

Кой режим  препоръчваш?

# 483
  • Бургас
Този от първата страница.

# 484
Този от първата страница.

А колко кисело мляко се консумира на едно хранене?

# 485
  • Бургас
Някъде бях прочела, че са до 4 млека на ден. След няколко млечни дни няма да ти се яде повече от 2 или поне при мен беше така.
Не съм спазавла правилото за един вид плод/зеленчук на ден.
Често в млечните дни ядях млякото разбъркано със зелева салата от тези в пакетите. Държеше ми сито.
Никакъв алкохол, съвсем редки изключения от чаша бяло вино когато имам повод.

# 486
Някъде бях прочела, че са до 4 млека на ден. След няколко млечни дни няма да ти се яде повече от 2 или поне при мен беше така.
Не съм спазавла правилото за един вид плод/зеленчук на ден.
Често в млечните дни ядях млякото разбъркано със зелева салата от тези в пакетите. Държеше ми сито.
Никакъв алкохол, съвсем редки изключения от чаша бяло вино когато имам повод.

Много благодаря

# 487
Здравейте и от мен! Смятам от следващата седмица да започна диетата отново. Преди година успях да спазя отключващия етап и после част от захранващия, но работата ми беше такава, че спазването на часовете беше почти невъзможно и доста затормозяващо. Но сега съм на нова работа и мисля, че ще мога по-успешно да се справя с тях. Тъкмо няма да мисля всеки ден какво да се яде Laughing
Нямам много за сваляне, 4 кг са, предвид, че се старая да не падам под 52 кг, защото съм кръводарител и под тези килограми не допускат. Ако има някоя дама (или господин) с които да си обменяме опит и идеи, ще е чудесно Innocent

# 488
Здравейте, някой на режим 😊
Търся си другарче😁
Стартирах 76кг, надявам се поне на -10кг 🥴, като цяло ми се иска да достигна заветните 60кг.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 01:30 от Цвете_от_Луната

# 489
И аз започвам от днес същите килограми и същата цел! Simple Smile

# 490

Много се радвам! Аз съм вече 7ми ден 😊

Успех и пиши резултати и как протича при теб!

# 491
  • София

Много се радвам! Аз съм вече 7ми ден 😊

Успех и пиши резултати и как протича при теб!
Цвете от Луната, има ли резултат от диетата?
Днес ми е 9-ти ден и съм минус 3 кг. Бях на таратор. Утре пиле+краставица и портокали.
Ако някой спазва режима, нека се включи. Заедно е по-мотивиращо🙂👍

# 492
  • Varna
Здравейте! И аз съм на режима.Днес ми е втори ден от втори етап.До тук съм - 2,5 кг. Доволна съм, но ще видим до къде ще го изкарам.

# 493
  • София
Gabonchi, радвам се, че се включи. Хайде, заедно ще успеем! Аз съм на първия режим.

# 494
  • Varna
Успех, че и лято идва...

Общи условия

Активация на акаунт