iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 98

• 73 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Денис, малко глупав въпрос, но понеже фризьорката ми каза, че косата ми била изглеждала прекрасно от друг път, се замислих на какво се дължи.Та тогава пиех когагена вече 3 седмици и мултивитамини за жени.Възможно ли е колагена да подейства за толкова кратко време?Мултивитамини пия от ноември, необходима ли е пауза?
По-вероятно е, причината да са МВ, защото за колагена, времето на прием е кратко, но той също действа много добре на косата.
Направи почивка от МВ  поне един месец  Peace
Ако се притесняваш да ги спреш - замени ги с някаква, също толкова полезна суперхрана - Спирулина, АФА  или ЕМК - МВИ, Масло от Пореч и т.н.

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 331
Как се зарадвах като видях Nature's Answer с 15% намаление, влизам в сайта и се засилвам да си поръчам Brocco-Glutathione, че знам, че е около 35 лева и тъкмо щеше стане под 30. Ама го увеличили на 42 Cry Нещо напоследък намаленията не ме грабват.
Някой освен мен има ли проблем с махането на артикул от количката? от не знам си колко време се опитвам или да махна или да преместя един артикул и не става и не става.
Махам ги и като вляза отново пак са там. Определено има проблем.

# 332
Някой освен мен има ли проблем с махането на артикул от количката? от не знам си колко време се опитвам или да махна или да преместя един артикул и не става и не става.

йокоFlowers Hibiscus ,
от доста време е  и при мен. Най-вероятно си на Google Chrome.  
За  целта сменям браузъра с Mozilla и си изчиствам кошницата Peace

iHerb  код 5% :  PEP491
Аз пък ги махам през телефона. Досадно е, но наистина няма начин с Хрома.

# 333
здравейте, да ви питам колко време се пият и кога се прекъсва витамини Hair, Skin & Nails,  ето това
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Bounty-Optimal-Solutions-Extra … id-Softgels/59921

# 334
  • София

йокоFlowers Hibiscus ,
от доста време е  и при мен. Най-вероятно си на Google Chrome.  
За  целта сменям браузъра с Mozilla и си изчиствам кошницата Peace
Нямам проблем - слагам, махам... Simple Smile Ползвам Opera  Peace

п.п. Портативния вариант - Преносим браузър Opera

ROV5021

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 22:44 от djagi

# 335
Денис, малко глупав въпрос, но понеже фризьорката ми каза, че косата ми била изглеждала прекрасно от друг път, се замислих на какво се дължи.Та тогава пиех когагена вече 3 седмици и мултивитамини за жени.Възможно ли е колагена да подейства за толкова кратко време?Мултивитамини пия от ноември, необходима ли е пауза?
По-вероятно е, причината да са МВ, защото за колагена, времето на прием е кратко, но той също действа много добре на косата.
Направи почивка от МВ  поне един месец  Peace
Ако се притесняваш да ги спреш - замени ги с някаква, също толкова полезна суперхрана - Спирулина, АФА  или ЕМК - МВИ, Масло от Пореч и т.н.

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен
Благодаря ти! И аз така реших, че е от МВ.
Имам спирулина на Healthy Origins  500mg, 30 таблетки.Как да ги пия?Сутрин пия колаген.

# 336
  • София
здравейте, да ви питам колко време се пият и кога се прекъсва витамини Hair, Skin & Nails,  ето това
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Bounty-Optimal-Solutions-Extra … id-Softgels/59921
Зависи колко дълго искаш да го приемаш. Ако ще го приемаш повече от два месеца, трябва да има по-дълги почивки, които да се увеличават във времето.
Схемите за прием на добавките за коса /МВ/ са - най-общо:
30 дни
45 дни ... без почивка
1-3 месеца ...... една почивка
до 6 месеца .......поне 2 почивки  
първо избираш схемата и след това се преценява продължителността на почивката

Ekatеrina
Но и колагена много хубаво действа - само че по-бавно, защото е "градивен материал". Аз пия  протеин постоянно и ако го спра за 15 дни- веднага ми се отразява  на косата. Сега имам коса, каквато не съм имала и на 20 год. Wink / когато косата при човека, най-общо, е в пика си -  най-хубава и жизнена/.
Освен това съм с ИР и Хипофункция на ЩЖ, което уврежда много косата /особено с годините/.

За спирулината - 40 мин, поне, след колагена или на гладно, 1 час преди хранене. Дозата е 3 грама или по 6 табл., приемат се на един път с вода. Започва се с ниска доза, която постепенно се увеличава.
През деня пий повече вода.

# 337
  • Пловдив
Денис,този продукт https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals-Glucosamine-Sulfate-500 … -60-Capsules/1222
дали може да заменя този https://www.iherb.com/pr/Deva-Vegan-Glucosamine-MSM-CMO-Non-Shel … -90-Tablets/10893 или са две различни неща?

# 338
Мнение за California Gold Nutrition, OCur, Inflammation Support Formula, Omega-3 Curcumin Complex, 30 Fish Gelatin Softgels ?

# 339
  • София
Денис,този продукт
1. https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals-Glucosamine-Sulfate-500 … -60-Capsules/1222
дали може да заменя този
2  https://www.iherb.com/pr/Deva-Vegan-Glucosamine-MSM-CMO-Non-Shellfish-90-Tablets/10893 или са две различни неща?
Продукт 2. е по-хубав  Peace , 1. не е хубава форма и е само глюкозамин.

Мнение за California Gold Nutrition, OCur, Inflammation Support Formula, Omega-3 Curcumin Complex, 30 Fish Gelatin Softgels ?
Много хубав продукт - като състав и форми, дозите са малко ниски, но на тази цена си заслужава.
ПП.
Може да приемаш по 2 на ден, след хранене.

# 340
# 341
  • София
Зависи за какво ще се приема, но за възрастни е малко слаб. Може да се приемат по 2 капс., поне

# 342
  • Тра-ла-ла
Зависи за какво ще се приема, но за възрастни е малко слаб. Може да се приемат по 2 капс., поне
Тъкмо и аз се бях насочила към този продукт да го тествам. Как се разбира дали е силен или слаб? newsm78 Бише "billions" и звучи като да има доста количество добри бактерии, а явно не е така.

На мен ми трябва мощен пробиотик да противодейства на всякакви бактериални и гъбични инфекции в носа, устата и влагалището. До 30лв, да стига за 1 месец. и да е с повече щамове.

Иначе до момента съм доволна от Био култ с многото щамове. Но искам, ако има нещо по-силно да пия.

# 343
  • Варна
Тъкмо и аз се бях насочила към този продукт да го тествам. Как се разбира дали е силен или слаб? newsm78 Бише "billions" и звучи като да има доста количество добри бактерии, а явно не е така.

На мен ми трябва мощен пробиотик да противодейства на всякакви бактериални и гъбични инфекции в носа, устата и влагалището. До 30лв, да стига за 1 месец. и да е с повече щамове.

Иначе до момента съм доволна от Био култ с многото щамове. Но искам, ако има нещо по-силно да пия.

Джулая Flowers Hibiscus заповядай по- мощен с 30 милиарда CFU  и  добро качество Peace
https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CF … iherb-pdp-related

iHerb  код 5% :  PEP491

# 344
  • Добрич
Шампоан за мазна коса да ми препоръчате?
Щерката е в пубертета и ми писна да купувам от магазините шампоани, дето само пише, че са за мазна коса, а ефектът се губи. После се чудя каква употреба да им намеря...

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 20:42 от Вела

Общи условия

Активация на акаунт