iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 98

• 73 380
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Е тези, дето си пробвала и са давали 5% за първа поръчка, са си баш персонални  Wink

# 391
  • Тра-ла-ла
Е тези, дето си пробвала и са давали 5% за първа поръчка, са си баш персонални  Wink
Но пишеше, че са използвани многократно и въпреки това ми дават остъпка. От типа RUS**** . А нали персоналните дават 5% отстъпка на купувача само при първото им ползване? newsm78 Или толкова ми е разбрала главата Laughing

Аз още чета, проучвам, пробвам. Не съм поръчвала Peace

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 21:25 от Джулая

# 392
  • София
Денис, искам да те питам, има ли изгоден Acai berry в момента?
Няма изгоден в момента.
Най-доброто е това, но е скъп:
https://www.iherb.com/pr/Navitas-Organics-Organic-Acai-Powder-8-oz-227-g/14252  
компромисен вариант е този, който също е скъп, но поне пристига в пощата:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Certified-Organic-Acai-Powder-3-oz-85-g/15823  -  по 3 грама, за 28 дни

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 393

Не ми работи търсачката в iherb и не мога да намеря нищо. При някой друг да се случва това?
На мен често ми се случва. По два пъти кликам на търсене - т.е. като ми покаже, че няма намерени резултати...пак натискам да търси Grinning

Колкото и пъти да кликам, каквото и да напиша - нищо не става. Sad

Денис, благодаря за предложенията!

# 394
Какво ще кажете за този витамин Д3? Check out this product I found on iHerb.com.
21st Century, Vitamin D3, High Potency, 1000 IU, 110 Tablets

# 395
Е тези, дето си пробвала и са давали 5% за първа поръчка, са си баш персонални  Wink
Но пишеше, че са използвани многократно и въпреки това ми дават остъпка. От типа RUS**** . А нали персоналните дават 5% отстъпка на купувача само при първото им ползване? newsm78 Или толкова ми е разбрала главата Laughing

Аз още чета, проучвам, пробвам. Не съм поръчвала Peace
Точно такива са персоналните - 3 букви и 4 цифри, а на по-старите потребители май са с по 3 букви и 3 цифри. Не си поръчвала, затова ти визуализира отстъпка. Като поръчаш, ще спре да ти дава. Simple Smile От втора поръчка нататък пак можеш да използваш персонален код, ще ти се визуализира в кошницата, но няма да ти даде отстъпка, а само бонус за собственика на кода. Много хора по света, не само в нашия форум, отделят от времето си, споделят познания и впечатления и това е заслужен жест към тях. Аз винаги трия натрапените кодове и си въвеждам кода на човека, на когото желая.

# 396
  • Тра-ла-ла
Разбрах. Благодаря Hug

На мен по дефолт ми изникваше един и същи код в кошницата и си мислих, че е от платформата за "добре дошла" Laughing Сега разбирам, че това е т.нар. натрапен код. Ама, че съм глупава Laughing

# 397
Здравейте, един глупав въпрос Grinning
В каква валута пазарувате, в $, в лв или? Питам тъй като явно има разлика в каква валута е отбелязано да се пазарува?

# 398
  • София
Здравейте, един глупав въпрос Grinning
В каква валута пазарувате, в $, в лв или? Питам тъй като явно има разлика в каква валута е отбелязано да се пазарува?
Според мен, преди съм се занимавал да гледам разликата, но в долари е най-изгодно. Аз тъй или иначе пазарувам с долари, защото предпочитам да плащам през PayPal, а там в левове не е възможно плащане.

Джулая, то дори от самия блог на iHerb има натрапени кодове, хаха, тези от статиите в блога, та камо ли в в някакви сайтове. Да, хората изкарват така десетки хиляди... (статистиката, достъпна и в самия iHerb), стигат до 100 хиляди долара и повече месечно, преведени на един единствен човек (не знам дали в статистиката влизат фирмени сйтове и т.н.). А и не е само за iHerb, за китайските сайтове е същото - например, можеш да пазаруваш за без пари, ако са кликнали на твоя линк на стоката няколко пъти (и са купили). Тази тема във форума основно е толкова активна и точно заради тази причина, рефералните кодове. 95% от мненията са точно заради тези кодове, а не защото ... толкова хората обичаме да помагаме... Тоест, помагаме, защото сме много благородни и имаме излишно време, но едно поощрение/благодарност никому не е излишна Simple Smile

п.п. Пак ли, пак ли днес ми спря тока... Аман... Току що.

ROV5021

# 399
  • София
Тази тема във форума основно е толкова активна и точно заради тази причина, рефералните кодове. 95% от мненията са точно заради тези кодове, а не защото ... толкова хората обичаме да помагаме... Тоест, помагаме, защото сме много благородни и имаме излишно време, но едно поощрение/благодарност никому не е излишна Simple Smile
Най-учтиво те моля, ако можеш, да се въздържаш от подобни жлъчни изказвания, от които личи само една злоба.
Откакто се появи, темата върви доста бавно и тегаво. Усеща се, че много потребители се притесняват да пишат в нея. Забелязвам, че много от тях, дори не пишат - за което, лично аз, съжалявам и дори ми липсват  Hug Голяма част от темата се прехвърли на ЛС
Тук винаги се е отговаряло на всеки, независимо какъв въпрос поставя и никой не се е замислял за причините, поради които той пише.
Не зная какъв ти е проблема, но не мисля, че тук е мястото за релакс и освобождаване на натрупани негативни преживявания.

# 400
Благодаря, Денис! Точно за кожа и коса ми трябва. Така ще направя. Само още един въпрос - четох, че колагена се пие на гладно с много вода, нали така? А може ли след като го пия, веднага да пия кафе примерно?
Да, колагенът/протеинът трябва да се приема с повече вода и през деня пий повече вода Peace
За кафето - ако е без захар, няма проблем.

ПП.
Може да си изпиеш първо кафето и след това колагена/протеина

Това за първо кафето ме устройва напълно, понеже е със захар! А колко време след това не трябва да ям?

# 401
  • Петрич
защо на мен ми излиза опция за доставка само с dhl?
 къде ми е грешката. благодаря.

# 402
  • София
Какво ще кажете за този витамин Д3? Check out this product I found on iHerb.com.
21st Century, Vitamin D3, High Potency, 1000 IU, 110 Tablets
За цена 1$ - става  Peace
Приема се след хранене

Скрит текст:
Благодаря, Денис! Точно за кожа и коса ми трябва. Така ще направя. Само още един въпрос - четох, че колагена се пие на гладно с много вода, нали така? А може ли след като го пия, веднага да пия кафе примерно?
Да, колагенът/протеинът трябва да се приема с повече вода и през деня пий повече вода Peace
За кафето - ако е без захар, няма проблем.

ПП.
Може да си изпиеш първо кафето и след това колагена/протеина

Това за първо кафето ме устройва напълно, понеже е със захар! А колко време след това не трябва да ям?
Кафето трябва да е без захар, за да може след него, да изпиеш колагена.
Ако е със захар, изчакай поне час след него и тогава пий колагена.
1 час след колагена, може да се храниш.

Колагенът може да пиеш и вечер, преди сън, на гладно, 3-4 часа след по-лека вечеря. /с поне 300мл. вода/.

защо на мен ми излиза опция за доставка само с dhl?
 къде ми е грешката. благодаря.
Настройките - горе в ляво - трябва да си Bulgaria  - $/лв./€
Iherb  препоръчва да се плаща с $.
за PayPal - може да се плаща в $ или €

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 07:42 от denis.

# 403
Код за 10% отстъпка при поръчки над 60$

LOYALTYTEN
[/b]

# 404
Благодаря много, Денис! Значи трябва абсолютно да е празен стомахът за колагена - май вечер преди сън ще го пия, че сутрин е сложно с кафето и закуската. А защо е така - не се усвоява ли иначе?

Общи условия

Активация на акаунт