iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 98

• 73 402
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте,
Получих си уведомителното писмо, че пратката ми е на митницата. За първи път ще ми е и затова се чувствам несигурна. Сигурно и друг път е обсъждано, за което се извинявам, но може ли банковото извлечение да е разпечатан скрийншот или трябва да е истинско такова.
Може да е скрийншот.
Не се притеснявай - лесно е.
- банково извлечение
- ордера на поръчката
- попълнена Декларация - съгласие / може да я снимаш с тел. или ако имаш приложение скенер -  CamScanner, напр./

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 436
Денис, кое от маслата става за мигли? Съжалявам, че имах рициново, но го подарих, за него знам, че е добро. В момента имам от пшеничното масло на Нау Фуудс и гроздова семка и бадемово на Аура Касиа. И кокосово също. Някое от тях подходящо ли е или да си поръчвам ново?

И още един въпрос - пакетчетата с абсорбатор за влага, които слагат в почти всички шишенца с добавки, дали могат да се използват в солница? При нас на морето това е вечен проблем с тази влага...

# 437
Скрит текст:
Денис, това пречи ли на нещо при план за бебе ... мисля да го приемам по 1 дневно.
Знам, че в някои добавки има йод напр Огестан и се дават при план за бебе, но да не навреди нещо на щит.жлеза...
Както и този хром... Ще го приемам, защото имам да сваля малко мазнинки.

# 438
  • София
Денис, кое от маслата става за мигли? Съжалявам, че имах рициново, но го подарих, за него знам, че е добро. В момента имам от пшеничното масло на Нау Фуудс и гроздова семка и бадемово на Аура Касиа. И кокосово също. Някое от тях подходящо ли е или да си поръчвам ново?

И още един въпрос - пакетчетата с абсорбатор за влага, които слагат в почти всички шишенца с добавки, дали могат да се използват в солница? При нас на морето това е вечен проблем с тази влага...
Зная за бадемово, кокосово... добави и малко зехтин и вит. Е - направи смес от масла.
Ако си поръчваш - от репей, Ему... също са подходящи.
https://www.iherb.com/pr/Emu-Gold-Emu-Oil-1-fl-oz-30-ml/58351
За пакетчето абсорбатор - според мен става, но го проверявай да не се разпадне / от солта/. Може да добавиш зърна ориз /те дърпат влагата/

Скрит текст:
Денис, това пречи ли на нещо при план за бебе ... мисля да го приемам по 1 дневно.
Знам, че в някои добавки има йод напр Огестан и се дават при план за бебе, но да не навреди нещо на щит.жлеза...
Ако нямаш Хашимото / йода го провокира/ може да го приемаш докато видиш двете чертички.
При бременност - спираш всичко, без ФК и Омега 3
ПП.
НСА има ефект, ако приемаш повече въглехидрати - приема се 1 час преди хранене. Най-общо, потиска конвертирането на приетите въглехидрати в мазнини и натрупването им в депа.

# 439
  • София
Получих ето този продукт
https://www.iherb.com/pr/Carlson-Labs-EcoSmart-DHA-Natural-Lemon … -Soft-Gels/67751- идеята ми беше да го давам на детето /6г./нооооо, капсулите са доста големи и няма да може да ги глътне:rolling_eyes:Rolling Eyes Дали ще могат да се разрязват на две, или течността вътре ще се разлее:thinking:Thinking Или ако пък, не става така, дали някой знае тези капсули  по- малки ли са:
https://www.iherb.com/pr/Carlson-Labs-Elite-DHA-Gems-1-000-mg-60-Softgels/73993
https://www.iherb.com/pr/Carlson-Labs-Super-DHA-Gems-500-mg-180-Soft-Gels/7070
П.П. гледах детското DHA на същата марка, но там ми се струва  малко като количество, а искам да му взема по- висока доза.

# 440
Здравейте на всички Simple Smile
Мила Денис, откриха ми мигрена с аура, като периода с аурата е изключително стресиращ за мен и съответното лечение, което ми предписаха е: Релпакс, 40мл, при пристъп и Сибелиум, 5мл, 2*1/2 на ден. Естествено бих искала да опитам алтернативно лечение с добавки (и хомеопатия). Ще съм много благодарна за съвети (включително и да не е по темата iherb, на лични съобщения).
Бъдете здрави и благодаря предварително Simple Smile

# 441
  • София
Здравейте на всички Simple Smile
Мила Денис, откриха ми мигрена с аура, като периода с аурата е изключително стресиращ за мен и съответното лечение, което ми предписаха е: Релпакс, 40мл, при пристъп и Сибелиум, 5мл, 2*1/2 на ден. Естествено бих искала да опитам алтернативно лечение с добавки (и хомеопатия). Ще съм много благодарна за съвети (включително и да не е по темата iherb, на лични съобщения).
Бъдете здрави и благодаря предварително Simple Smile
Здравей!
Много съжалявам, наистина е много неприятно, но не мога да помогна.
Дано да се включат момичета, които страдат от мигрена / с или без аура/ - те ще са ти по-полезни.
Дано да намериш лек, да е инцидентно и бързо да премине Peace

# 442
Скрит текст:

Здравей, този продукт за сваляне на малко килца ли е?

И да питам по принцип за хрома - вярно ли е, че намалява апетита за сладко?

# 443
Здравейте момичета  Hug
Тръгнах да поръчвам от Акстастантина от 1 долар, но се е изчерпал. Прочетох за Леницина, че го препоръчвате за изчистване на мазнините от ч.дроб и при стрес също. Може ли да се пие едновременно със антидепресант? Проблема ми е стеатоза на ч.дроб, причинена от ИР. Оправям храненията и взимам хепатопротектор също, но ако е безвреден леницина и има добър ефект дали да не взема да го пробвам  Hug
Пия Омега 800, но по 1т вземам, понеже малко ми идва скъпа, дали има ефект от тази 1т или все едно нищо не пия? Иска ми се да я сменя с някое рибено масло, което се приема по 1-2т и е добро като цена качество. По голямата част сега тръгнах да поръчвам на Carlson labs, от 1 до 5 таблетки дневно, кога да ги мисля да ги взимам  Joy Тази я пия на обяд веднага след хранене и не я мисля въобще, но 1т дали има някаква полза. Пия я омегата профилактично, заради ИР, холестерол, триглицериди, ч.дроб и е добра за тревожност.
Привършва ми и белия трън на life extension. Преди това изпих liver refresh на Нау. Да правя ли пауза или мога да ги сменям една с друга за да подпомагам ч.дроб?
Благодаря и прегръдки  Hug

# 444
  • София
Получих ето този продукт
Скрит текст:
https://www.iherb.com/pr/Carlson-Labs-EcoSmart-DHA-Natural-Lemon … -Soft-Gels/67751- идеята ми беше да го давам на детето /6г./нооооо, капсулите са доста големи и няма да може да ги глътне:rolling_eyes:Rolling Eyes Дали ще могат да се разрязват на две, или течността вътре ще се разлее:thinking:Thinking Или ако пък, не става така, дали някой знае тези капсули  по- малки ли са:
П.П. гледах детското DHA на същата марка, но там ми се струва  малко като количество, а искам да му взема по- висока доза.
Няма проблем да срежеш капс. и  да се приема само маслото.
За капс. - тези от 500мг, би трябвало да са с по-малък размер. Може да попиташ производителя за размера на капс на единия и другият продукт.
Разгледай тази DHA:
https://www.iherb.com/pr/Nordic-Naturals-Children-s-DHA-Strawber … fl-oz-119-mL/4193

Здравейте момичета  Hug
Скрит текст:
Тръгнах да поръчвам от Акстастантина от 1 долар, но се е изчерпал. Прочетох за Леницина, че го препоръчвате за изчистване на мазнините от ч.дроб и при стрес също. Може ли да се пие едновременно със антидепресант? Проблема ми е стеатоза на ч.дроб, причинена от ИР. Оправям храненията и взимам хепатопротектор също, но ако е безвреден леницина и има добър ефект дали да не взема да го пробвам  Hug
Пия Омега 800, но по 1т вземам, понеже малко ми идва скъпа, дали има ефект от тази 1т или все едно нищо не пия? Иска ми се да я сменя с някое рибено масло, което се приема по 1-2т и е добро като цена качество. По голямата част сега тръгнах да поръчвам на Carlson labs, от 1 до 5 таблетки дневно, кога да ги мисля да ги взимам  Joy Тази я пия на обяд веднага след хранене и не я мисля въобще, но 1т дали има някаква полза. Пия я омегата профилактично, заради ИР, холестерол, триглицериди, ч.дроб и е добра за тревожност.
Привършва ми и белия трън на life extension. Преди това изпих liver refresh на Нау. Да правя ли пауза или мога да ги сменям една с друга за да подпомагам ч.дроб?
Здравей!
Лецитинът е полезен за ЧД.
Ако има надн. тегло трябва да се намали, да се внимава с приема на мазнини, ИР да се контролира и изследване на ЩЖ / за т.н. метаболитен синдром/ спорт и т.н.
За РМасло - колкото и малко кол-во да се приема е по-добре с него, отколкото без него.
Направи малка пауза от белия трън Peace

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 21:24 от denis.

# 445
Получих ето този продукт
Скрит текст:
https://www.iherb.com/pr/Carlson-Labs-EcoSmart-DHA-Natural-Lemon … -Soft-Gels/67751- идеята ми беше да го давам на детето /6г./нооооо, капсулите са доста големи и няма да може да ги глътне:rolling_eyes:Rolling Eyes Дали ще могат да се разрязват на две, или течността вътре ще се разлее:thinking:Thinking Или ако пък, не става така, дали някой знае тези капсули  по- малки ли са:
П.П. гледах детското DHA на същата марка, но там ми се струва  малко като количество, а искам да му взема по- висока доза.
Няма проблем да срежеш капс. и  да се приема само маслото.
За капс. - тези от 500мг, би трябвало да са с по-малък размер. Може да попиташ производителя за размера на капс на единия и другият продукт.
Разгледай тази DHA:
https://www.iherb.com/pr/Nordic-Naturals-Children-s-DHA-Strawber … fl-oz-119-mL/4193

Здравейте момичета  Hug
Скрит текст:
Здравей!
Лецитинът е полезен за ЧД.
Ако има надн. тегло трябва да се намали, да се внимава с приема на мазнини, ИР да се контролира и изследване на ЩЖ / за т.н. метаболитен синдром/ спорт и т.н.
За РМасло - колкото и малко кол-во да се приема е по-добре с него, отколкото без него.
Направи малка пауза от белия трън Peace
Не съм с наднормено тегло, ограничавам въглехидратите. Значи ще ми е полезен лецитинът за стеатозата? За РМ на Карлсън, Омега 800 или на life Extension? Simple Smile) Прегръдки.

# 446
  • София
.........
Не съм с наднормено тегло, ограничавам въглехидратите. Значи ще ми е полезен лецитинът за стеатозата? За РМ на Карлсън, Омега 800 или на life Extension? Simple Smile) Прегръдки.
Да, лецитина е от полза.
РМ -  това, скъпо ли ти е, по 2-3капс. на ден?:
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Omega-Foundations-Mega-E … 20-Softgels/68440  с Безплатна доставка.

----------------------------
Има вече още един метод на доставка до БГ: DHL - Delivery by Local Post Plus
-  Проследяване до  страната + ограничено проследяване в страната.
Поръчки до $ 100.00. макс.тегло 4 lbs (1.8 кг)

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 06:48 от denis.

# 447
.........
Да, лецитина е от полза.
РМ -  това, скъпо ли ти е, по 2-3капс. на ден?:
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Omega-Foundations-Mega-E … 20-Softgels/68440  с Безплатна доставка.

-  Проследяване до  страната + ограничено проследяване в страната.
Поръчки до $ 100.00. Макс.тегло 4 кг (1.8 кг)
Него си бях набелязала. Пускам го. Прегръдки

# 448

-  Проследяване до  страната + ограничено проследяване в страната.
Поръчки до $ 100.00. Макс.тегло 4 кг (1.8 кг)
Денис, в този случай до България идва пратката с DHL и те освобождват от митницата, нали?

# 449
  • София

Здравей Бледолилава,

за мигли знам, че масло от Рукола било супер.
Но тук, аз не успях да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт