Развод на 50, или тръгнала тепърва баба за дърва

• 113 972
  • 2 363
  •   1
Отговори
# 2 010
Този дядо да не се окаже на 55 г. Щом 50 годишните са баби...

# 2 011
  • София /Абсурдистан
А, не, по- възрастен беше. Ама да напише нещо за уважение, пък за другарче, за компания, а той си търси слугиня направо.
Готвенето не е висша математика, ако си даде малко зор, всеки може да се научи.

# 2 012
Защо да пише за уважение, жените си мрат да ги баламосват, ама. Ако нвкой ти каже на тебе - искам да те уважавам, не е ли смешно?
Така си отсява човекът, какво ви пречи?

# 2 013
Има маса жени, които наистина си търсят да готвят на някого и в буквалния и в преносния смисъл. Скучно им е Grinning или ги е страх или им е самотно или са финансово слаби. Мъжете го знаят и се възползват от разни романтично и майчински настроени лелки, особено такива с чувство за вина от провалени предишни бракове. Плюс мъжете официално са по-малко от жените, а и умират по-рано, та и свестните живи сингъли пък хептен са кът хаха

# 2 014
Сетих се нещо от разни сбирки с приятели преди години. Мъжът й реши да я учи да меси, шеговито - една мекица не си ми направила. Тя - ох, бе, това не го мога, не е за мене. Много добре осигурена материално жена, но от един момент събитията отпочнаха да се развиват неособено благоприятно за невярната съпруга.

# 2 015
Сетих се нещо от разни сбирки с приятели преди години. Мъжът й реши да я учи да меси, шеговито - една мекица не си ми направила. Тя - ох, бе, това не го мога, не е за мене. Много добре осигурена материално жена, но от един момент събитията отпочнаха да се развиват неособено благоприятно за невярната съпруга.
Дренке, не разбрах поста ти.
Искаш да кажеш,  че хем не прави мекици, хем изневерява ли ?
Ем, ник*ва жена те е т*ва. Blush

Неблагоприятно какво значи- взела е да пържи мекици на мъжа си, за да си изкупи вината за изневярата, или любовникът я е наритал.
Изгарям от любопитство.

# 2 016
И аз не схванах мекиците Simple Smile

# 2 017
Нищо, спомних си я, в отговор на писаниците по-горе за готвенето - кви мъже имало, кви жени им връзвали. Не че не очаквах да се хванете за мекиците Simple Smile
И двамата, tays Simple Smile

# 2 018
Аз мекици съм пържила на първия ми мъж, и палачинки правех, ама какво от това.
Сегашният ми пържеше с готово тесто, но забраних. За дедовци и баби е противопоказно.
Иначе няма нищо по- хубаво от едн домашни мекички.
МММ, намери и ти кога да го напишеш това, сега си ги представих Joy

# 2 019
Мекиците са вредна храна. Simple Smile

# 2 020
Но вкусна.
Утре ще взема да ги зарадвам моите вкъщи, като за неделя.

# 2 021
И така.... Хора наближаващи 50 години, женени от около 25. Построили дом и други материални придобивки. Децата отгледани, поели малко или много пътя в живота си. Е имат нужда от помощ, но са пълнолетни, здрави и прави.
И в този момент се появява изневярата и се стига до развод.
Какво мислите? Исковата молба е подадена от страната, която е предадена. Изневеряващият ожесточено се съпротивлява на развода. Привежда всякакви доказателства, че това е тотална глупост. Да имало е някакво залитане, но защо да се руши всичко и къде тепърва ще се започва от начало. ....
Интересното е, че жените бяха на мнение, че и на 50 не е късно да се започне отначало. Мъжете напротив приведоха изключително рационални доводи против такава развръзка. Защо да се руши създаденото с толкова труд и как нямало смисъл.
Според мен смисъл винаги има, докато човек и здрав и имащ желание за живот, без значение на възрастта, но се замислих и върху рационалните доводи... все пак не всичко е романтика.

Никой не е длъжен да търпи простотиите на другия. Без значение дали брака е от 5 или 25 години.
Имам позната се развежда. 20 години брак, две порастнали деца.
Той решил да изневерява. Оказа се, че от годинки го прави, но моята позната се усеща сега. Търпя, той обещаваше, че няма и накрая всъщност се оказа, че той си продължава с любовницата, но иска и да е с жена си, щото няма иначе къде да живее, кой да му готви и кой да му чисти.
Та струва ли си да се търпи такъв боклук?
Най-сетне вече го изхвърли и подаде документите за развод.
Е, господина пак почал да казва колко съжалявал и как ще напусне любовницата. На следващия ден пък и казва, че иска да е с нея, ама иска и любовницата.
Та какво му е лошото да одиш за дърва?  Laughing
Животът трябва да се живее с хора, които ни правят щастливи, а не с боклуци, които ти сриват нервната система.

# 2 022
Естествено, че ще поиска развод...И как има наглостта да каже, че иска и нея и любовницата! Такъв го наритвам без жал веднага и не заради изневярата толкова, а заради наглостта! Жалко, че късно се е усетила!

# 2 023
А да добавя. Любовницата се оказва нейна много близка приятелка. Още един удар. Е, вече не и е приятелка. То е логично.
Но и аз съм изумена от наглостта му.

# 2 024
А да добавя. Любовницата се оказва нейна много близка приятелка. Още един удар. Е, вече не и е приятелка. То е логично.
Но и аз съм изумена от наглостта му.
Много са ми "любими" такива приятелки...

Общи условия

Активация на акаунт