АПРИЛчето празнува първата годинка - тема 9

• 51 828
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Ох тръгна и четвъртия зъб. Хора два часа реве такова чудо не е било. Цял ден не спа. Откачааааааам ....
Яде със триста зора, и отказва вода Sad много трудно милото ми оххх
Дит за аплилация, честно няма да я ползвам. Simple Smile

# 76
  • София
Един познат ще прави такава и се чудеше дали би била полезна. Аз също не мисля, че би ми била от полза...

# 77
Аз си бях свалила в самото начало подобна, имаше също и да си записваш с коя гърда си кърмила. Стори ми се полезна на теория, но на практика първите месеци ден-нощ и всичко ми се сливаше и не успявах да я попълвам.
Имах за бременността и си я следях кога в коя седмица влизам и какво се случва с бебето. Нея я ползвах.
И наша Алина пак я замъчиха зъби, има осем вече с последно появилите се долни резци, които са преполовили.

# 78
Такова ще е оттук нататък, минахме ги вече колики, кърмене, захранване сега останаха основно мъките със зъбките ... Cold Sweat
А моята Алина- белята, днес ми счупи таблета Sad ей бясна съм. Кога го е взела не съм разбрала обаче е тотална щета.
Сега всичките ми книжки в електронната библиотека заминаха Sad

# 79
  • София
Значи е време да си купиш четец! Нищо общо няма с четенето на таблет...

Ние изкарахме чудно на рожден ден в Зона 52 в мола - това с батутите. Много ми е социално бебето, да ви кажа, започвам да се ентусиазирам на тема ясла и градина. Като види деца - полудява. То бе смях, търчане, скачане, страшна веселба Joy Почерпих го и малка коричка от пицата, но не казвайте на никого!

# 80
Ние днес бяхме на една детска площадка, стикито беше ухилено до уши. Е успя и няколко камъчета да хапне, но то няма как.
Да вземем да се организираме за една Борисова или парка някой ден?
Ние сме канени на рожден ден другата седмица на, та ще я видим как ще й се отрази.
От години се каня да си купя четец, и все с каненето си оставам. От таблет не мога да чета, много бързо ми се изморяват очите.

# 81
О и аз я видях онзи ден че много и хареса детския център, и все при големите деца ходи, и те защото е малка само я щипят по бузите. Тя ухилен до уши. Сега съм решила на пързалка да я пускам Wink
Аз пък четец не съм ползвала.
Но на таблет ми е супер удобно, аз не си падам по хартиените книги. На таблета си бях качила едно приложение, което ми правеше страниците да изглеждат все едно са от хартия. С опция да си увеличавам шрифта, идеално за човек с диоптър като мен.  И освен това си го ползвах и като таблет не четец. И затова май сега пак ще си купя таблет. Четеца е само за книги нали?

# 82
  • София
Купи си киндъл с подсветка от амазон-а, после ще ми благодариш  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
Белинда веднага ще го разгледам Simple Smile

# 84
  • Враца
На малката и излезе още едно зъбче, вече са 6, 4 отдолу и 2 отгоре Simple Smile междудругото да ви кажа, че си записвам в "дневникът на мама" кога излизат зъбчетата и всички до тук са избили на дата 19  Simple Smile

# 85
Хехех, супер!
Стискайте палци, нашият човек довечера ще спинка при баба! Да не ни изложи, че последните 2 вечери се върти като пумпъл и промърморва....

# 86
  • София
Ехааааа, успех Hug
А вие с тати да го отпразнувате подобаващо, ей! Да не навирите дупета, единия на една страна, другия на друга и да захъркате щастливо, защото аз, да си призная, това бих направила, ако можех да изкарам една непробудна нощ без малкия Joy

# 87
Ааа Алиса да не се излагате Simple Smile и да не го мислиш детето ще се оправят с бабата Simple Smile
Малката ми отказва да пие вода от вчера... какво и стана???
И баба ми имала във фризера замразен сок от диня, та докато я гледа за 2 часа да вземе да и даде. Тя го изпила на екс. И сега само сок иска не ще вода. Angry какво да правя да пие вода. Днес една глътка не в пила???

# 88
  • София
Два-три дни и при нас беше така, капка вода не искаше. Само успявах да пробутам малко сок от ябълка. После си пропи нормално. Нямам обяснение, но не съм и задълбавала, че бързо мина. Сега вече пие по две пълни чаши за деня...около 500-600 милилитра - доволна съм!

# 89
Ще я видя как ще е. Дано да не иска само сок. Аз не и давам. Иначе и тя пиеше доста вода. Шишето от което пие по два пъти го пълнех.

Общи условия

Активация на акаунт