Пазарджик - 4

• 15 384
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 newsm62
Стига де,не се засягайте!
BgViki праща това съобщение във всички отчетни теми за по-голяма гласност и впоследствие по-висока посещаемост на протестите.И не става въпрос кой кога има възможност за разходка из София,а всички заедно да поразходим децата си по жълтите павета с една определена цел... Peace
Хайде да не сме така черногледи...МИР МОЛЯ  Peace

Hug Hug Hug

# 226
шшшт! Ша ви бие, ей!  Mr. Green
БгВики е от мойта отчетна тема и е много готина  Peace Сигурна съм ,че не е забеляала как изречението може да се тълкува и така  Rolling Eyes
Аз доста време не мога да пия кафе с вас  Cry Така ми липсвате...Ама с нашия график все сме по жегите навън. Добре, че Лео спи от 18-19 ч. до 10 сутринта  Crazy Обаче смногвам да изляза към 12 и вие сте се прибрали  Confused
Вчера тъкмо засякох няколко майки в полякините и мъжо се заяде, че му било жега там  newsm12 smile3515 smile3518 bash Цял ден му бях сърдита, ама нейсе...

Нел, днес като ми се обади имах работа с майка по социални, банки и т.н. и не можах да дойда  Cry Петя и Женя ме видяха сама в кафето, ама чака мамА  Wink

Айде верно да се съберем всички...само незнам къде  Rolling Eyes

# 227
Пак не ми разбраха майтапа Cry
МАЙТАП бе хора. Joy

# 228
  • На погрешната планета
Пак не ми разбраха майтапа Cry
МАЙТАП бе хора. Joy
Аз те разбрах Wink.
Смешно ми стана за това,че наистина Пазарджик е едно село,а не на това,което е написала БгВики.Ама,нищо,ще попишем,ще се разберем Joy!

# 229
размина ви се боя тоя път  Twisted Evil smile3534 newsm03
ама другия ...  smile3508 newsm48

# 230
  • O.A.E./ Пазарджик
така като гледам сутрин я е жега, я излизаме по различно време. може нещо за след обяд да измислим newsm78

аз може и да се навия за тая среща в София. и без това мислех да ида. ще взема да питам майка, ако иска и с влака- колко му е .... Laughing
яма ли други мераклийки Wink

# 231
Пратих снимка.

# 232
  • София
размина ви се боя тоя път  Twisted Evil smile3534 newsm03
ама другия ...  smile3508 newsm48

newsm62

# 233
  • София
Момичета,
ние с Тано пак ви напускаме.
Отиваме в Чирпан за 2-3 дни...но на 1 Юли ще се включа в протеста в зависимост от това в кой град съм. Майка ми и снаха ми с Жорко ще дойдат на Тортата.

Petjah,
Миналият път не ти оставих новия си телефонен номер  Embarassed Ще ти го пратя на лични!
Поздрави на всички!

# 234
големи сте скитни, ей! Тъкмо дойдохте и пак заминавате. Чак ви завиждам....не с лошо, де  Blush Hug  bouquet
Дано си изкарате страхотно. Бягайте от жегите и това е!

# 235
  • O.A.E./ Пазарджик
не бях видяла за протеста в ПЗ. Embarassed
ето къде и кога можем да се срещнем всичките Simple Smile

# 236
  • На погрешната планета
не бях видяла за протеста в ПЗ. Embarassed
ето къде и кога можем да се срещнем всичките Simple Smile
Аз пак имам съмнения,че не всички ще дойдат Thinking,ама дано да греша Peace.

# 237
Днес от 18:30 на чешмичката на Градската градина ще си разпределяме плакатите за протеста. поканени са всички мами.

# 238
Неискам да прозвучи като критика, но.. newsm12
неможеше ли по-рано да са уведомени Пазарджишките мами? newsm78

Днес от 18:30 на чешмичката на Градската градина ще си разпределяме плакатите за протеста. поканени са всички мами.
Публикувано е в 14.28ч.  Rolling Eyes
Някои мами през деня са ангажирани: едни ходят на работа, други преспиват бебоците, трети  - друго си, не всички седят залепени на компютъра си и четат форума!
Аз примерно го правя само вечер, когато фемилито вече е по леглата
и поради тази причина не получих плакат за протеста   newsm45   smile3511-  който подкрепям и с двете си ръце!
Та мами - относно протеста, нещо май куца в организирането му  no

# 239
mother-of-pearl, лично съм ти запазила плакатче за протеста. много неща куцат в организацията, но аз съм на работа, а другите мами са все с колички и малки сладкиши по жегите. Толкова са ни силите просто. Ако ни подкрепяш, можеш да агитираш 5-6 твои приятелки да те придружат на протеста. Ако всяка доведе толкова, смятам, че ще се съберем прилично количество майки и баби. Другите, които забършем по път ще е вече за разкош.

Аз облепих квартала и уговарям интервю в кабелсат. Но ще трябва да се появим повечко майки за да напълним студиото и да внушим популярност.

Общи условия

Активация на акаунт