Пазарджик - 4

• 15 892
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
абе  знаем ния ,че има в пазарджик и други майки  ама си  мълчат  newsm51 здравей и на теб  Peace добре дошла  Hug

# 61
Доре дошла, Мария!  bouquet welcome
Добре дошли и вие, нови мами! welcome  bouquet Радвам се, че ставаме повече!  Heart Eyes

# 62
  • На погрешната планета
Добре дошли  shemetna21 и winter  bouquet!
Дайте малко снимки да се видим,може и да се познаваме,той града ни не е много голям Laughing!
winter ,теб съм те засичала из форума и все се чудех,защо не пишеш в отчетната newsm78.
Дайте и имената и рожденните дати на дечицата и Петя ще ви добави в списъка Heart Eyes!

# 63
 smile3525Добре дошли на новите мами и на Мария!!!

# 64
Здавейте момичета слагам  последните снимки които направихме в събота на кръщенето на моето таралежче. http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=41781

# 65
# 66
# 67
Може да ви звучи смешно,но изобщо не знам как да си сложа снимките тук,а на компютъра имам над 100 Embarassed Моето бебче Петя го познава и ни е записала още преди време.Благодаря за топлото посрещане Hug

# 68
Може да ви звучи смешно,но изобщо не знам как да си сложа снимките тук,а на компютъра имам над 100 Embarassed Моето бебче Петя го познава и ни е записала още преди време.Благодаря за топлото посрещане Hug
Изобщо не звучи смешно
Аз успях благодарение на http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101606.0
Ако имаш прблем питай.

# 69
  • На погрешната планета
Абе,на някой може и да му е смешно,ама аз,ако не беше Петя,още нямаше да знам как Embarassed!На Айсикюто ми обяснява един ден стъпка по стъпка,един час,но накрая успях Party!Ей,Петя,още веднъж Огрооомно благодаря Heart Eyes!
winter ,голям сладкиш си имаш Heart Eyes!И нашето кръщене беше в "Свети Георги" Peace.

# 70
  • София
Привет на всички!
Ето ни и нас...завърнахме се за кратко! Утре пак отиваме в Чирпан!
Днес изпратихме кака Диди и етърва ми на летището,а девер ми остава още 10 дни  Grinning
Вие много сте писали и изчетох всичко с голям интерес и абсолютно всички снимки разгледах....добре сте се позабавлявали!

Да е здравичка и веселка Руми,и да радва мама и тати!

Добре дошли на всички нови мами!  bouquet

# 71
Цитат
winter ,голям сладкиш си имаш !И нашето кръщене беше в "Свети Георги" .
Благодаря

# 72
Мерси за съвета winter .Мъжът ми ми помогна  Peace.Ето вижте на мама хубавицата.Имам малко снимки с нея Close,но нали все аз снимам Joy

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18044&AlbumId=55155

# 73
ООООООООООО Видях си шезлонга!!!!!
 Joy
Толкова е приятно, нещо което ползвало твое дете да продължи да живее.  newsm10
Още по приятно когато го видиш в добро състояние.
Ако продавам нещо и го купиш ще знам че е в добри раце!  Hug

# 74
 LaughingТози шезлонг е една от най-добрите ни покупки.Ева много го хареса.Храня я на него,излизаме на терасата с него...въобще много е удобен.Най-хубавото е че въпреки,че си го ползвала winter е като нов Peace

Общи условия

Активация на акаунт