Пазарджик - 4

• 15 892
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • На погрешната планета
Снимките са много хубави,но аз- Sick!Само на снимките с Ви се харесвам Flutter!
Кои са тези мами?Аз май не ги познавам newsm78

1/      2/

За малко да забравя да се похваля ooooh!,днес се запознахме с Мария(mariabutti) Hug!

# 121
Честит рожден ден на titibebe! Да ни е жива и здрава!   
bouquet baloni newsm18 nbirthday newsm18 baloni

# 122
честит рожден ден на здравка (тити бебе)  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51пожелавам и да е много силна , много обичана и сичкото здраве на света bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni  Gift  Gift  Gift  Gift newsm59 newsm59 Tada Tada Tada Tada newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 123
  • На погрешната планета
                                            Здравче,Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много здраве,щастие и любов!Радвай се на хубавите неща около теб и бъди силна(всъщност ти винаги си била)!

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 124
Честит рожден ден, Здравче!
Желая ти здраве, щастие, любов и късмет!
                ura  ura bdbaloni  ura  ura

# 125
Момичета много ви благодаря,найстина ме трогнахте  love001

# 126
Честит рожден ден, мама titibebe   bdbaloni! Бъди обичана и щастлива   newsm51!

# 127
Честит рожден ден и от мен!!!Нека всички твой желания бъдат мой пожелания! bdbaloni bdbaloni hbday happy bd baloni baloni baloni

# 128
Мамо Мери на снимка 1 съм аз

# 129
  • ПАЗАРДЖИК
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗДРАВЧЕ  bouquet

# 130
  bouquet  Gift  party023 newsm59 newsm18 Whaasup Tada
Честит рожден ден! Мнооого щастие и любов, с изобилие от детски смях!  bouquet

# 131
честит рожден ден на рожденничките
                     newsm59 nbirthday newsm59

Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 132
  • O.A.E./ Пазарджик
Честито и от мен!
Много здраве и щастливи мигове!  bouquet

# 133
Момичета, от днес до 15 юни вкл. водата в Пазарджик, Мокрище и Главиница няма да е подходяща за пиене и готвене!Прави се дезинфекция и е хиперхлорирана. #Cussing out
Сега нещо, което можем да използваме за 1 юли и протеста- ново общинско звено ще се грижи за чистотата и безопасността на детските площадки в Пазарджик и селата, това предложение ще се обсъди от Общинския съвет.58-те детски площадки в общината  не са в добро състояние, признаха днес от общинското ръководство. newsm78 Тази информация може да подкрепи искането ни за чисти и безопасни площадки, защото наистина имаме в града места за игра, но повечето не са ремонтирани от години и не могат да се използват по предназначение.Например градинката в кв.Младост - място за кучета и деца.Ако искате можем да посочим конкретни площадки, които се нуждаят от спешен ремонт.Освен това пътната маркировка има нужда от подновяване, да не говорим за липсващите знаци.Леле колко писах, сори Confused

# 134

Това е първи вариант. Втори вариант е по-сладък, но не мога да ви го покажа без разрешението на Ивето.

Общи условия

Активация на акаунт