Пазарджик - 4

• 15 407
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Момичета моля ви за помощ
Търся си жена която да ми помага в домакинството и със детето.
Вие сте Пазарджеклийки и имате познати приятелки и т.н аз си нямам почти никой.
Ще пусна объява във весника но мисля че така ще е по ефикасно.
Много ви моля Praynig
тел:0887499722 Лилия или дом 460363

# 196
Момичета моля ви за помощ
Търся си жена която да ми помага в домакинството и със детето.
Вие сте Пазарджеклийки и имате познати приятелки и т.н аз си нямам почти никой.
Ще пусна объява във весника но мисля че така ще е по ефикасно.
Много ви моля Praynig
тел:0887499722 Лилия или дом 460363
трябва да кажеш при какви условия - колко часа, какви пари... Аз имам в предвид една жена, но ще пита за работно време и заплащане, ако и харесат ще се уговорите да се видите и да уточните други подробности  Grinning

# 197
Привет на мамите от Пазарджик  Simple Smile
Дълго време само четях, сега се престраших и да пиша  Embarassed
Във връзка с:

Хайде мами да изпратим децата пред президентството - Щрак тук!

Изпратих снимка на дететто си, въпреки че вече е голямо.
Подкрепям ви изцяло, пък и събираме сили за братче   Blush

# 198
  • София
Привет ина теб,mother-of-pearlHug

Добре дошла и поздравления за събирането на сили!
Значи скоро да очакваме и лентичка в подписа ти  Wink

# 199
Добре дошла, mother-of-pearl! По-честичко се престрашавай да пишеш, въпреки че ние наистина сме страшни  Mr. Green. Стискаме палци за проекто-братчето.

Днес ще има ли мами при полякините. Вече премина лудницата в офиса и имам някой идеи за протеста на местно ниво, които искам да обсъдим. Моля и за вашите идеи, само че написани на лист и систематизирани. Време не остана. Разрешение още нямаме. Мисля да отида на място да проверя за отговор.

Абстрахирайте се от жегата и се активизирайте.

winter, ще попитам и аз моите познати. Ако някоя се заинтересова, ще свиркам.

Това е за събуждане

# 200
  • На погрешната планета
Добре дошла сред нас mother-of-pearl  bouquet!Напиши нещо повече за себе си,може и снимки да пуснеш Wink.

Летяща,с тези снимки рано сутрин ще объркам манджата на детето Crazy!
Вчера Петя беше отишла доста рано при Полякините,сигурно и днес ще са там.Аз ще се опитам да се прибера по-рано и ще мина от там.Дано да се засечем Peace.
Офф,много "рано" и много "там" станаха Tired

# 201
Цитат
трябва да кажеш при какви условия - колко часа, какви пари... Аз имам в предвид една жена, но ще пита за работно време и заплащане, ако и харесат ще се уговорите да се видите и да уточните други подробности 

Ами не мога точно да определя условията бих искала да говоря с човека за да видя какво точно той иска защото мога да плащам и 2 и 200 зависи до колко човека се справя в къщи.
Мога да уточня че човек ми трябва на пълен работен ден.
В задължението ще му влиза подръжката на апартамента и грижи за детето.
Благодаря че се отзовахте Heart Eyes

# 202
Здравей mother-of-pearl не се притеснявай не си единствената. LaughingДобре дошла при нас  bouquetА относно братчето и аз ти стискам палци Peace

# 203
Айде да видим, днеска кой е видял най-много форумски майки Hug аз видях;  NELLINA ; MAMA  MEРИ ; gwendolin_k ; Petjah ;shemetnata21 ;pepita_78 ; winter ;  и  Ariell

# 204
АААААААААААААААААА,  забравих да поздравя новата майка  smile3525 добре дошла при нас  newsm10

# 205
Айде да видим, днеска кой е видял най-много форумски майки Hug аз видях;  NELLINA ; MAMA  MEРИ ; gwendolin_k ; Petjah ;shemetnata21 ;pepita_78 ; winter ;  и  Ariell
Къде си ме видяла...?
Аз защо никой не виждам. Cry

# 206
  • На погрешната планета
Да бе,Миме,къде я видя Уинтер newsm78?Нали бяхме заедно с теб,или ти посли си я видяла?
Хей,Уинтер,хайде вече да се запознаваме на живо Hug!

# 207
Ами хайде де:))))
Аз вече със сумати Софиянки съм се се виждала.
А Пазарджиклийките нещо не ме викат никъде:(((((
Айде кажете къде аз утре съм свободна моля моля Praynig Praynig

# 208
  • На погрешната планета
Мен утре ме няма в Пазарджик Joy,ама няма проблеми,другата седмица ще се организираме и ще се видим Heart Eyes!

# 209
Цитат
Да бе,Миме,къде я видя Уинтер newsm78?Нали бяхме заедно с теб,или ти посли си я видяла?
Хей,Уинтер,хайде вече да се запознаваме на живо Hug!

Абе аз после пак ходих на кафето и тогава я видях (срещу търговския център) ама знаешли чак кога се сетих коя е, doh Laughingкаде ша ходиш утре?  Mr. Green                                                           winter като те вида другия път ще ти се обадя newsm10                                                               

Общи условия

Активация на акаунт