Звездни компромати - 359

• 108 563
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Слухове за Тайга и Игги А. заедно http://toofab.com/photos/b3bb5fbf-bc89-48d9-9e7c-581d2250e90a/

# 421
# 422
Кифла от всякъде е мис Словакия.
Що за снимка е това?! Клиенти ли чака?
https://www.instagram.com/p/BUUltjMh1UB/

# 423
Емануела също има такива очи. Все пак, ген са, не е по избор. Wink Някои ги определят като "студени" очи.
Скрит текст:

# 424
То да бяха само очите, тази мис Словакия се прави на чудовище, то грим, то стойки. Има 2-3 снимки, на които не е чак красива, но поне не е зловеща.

# 425
Как ли са преживявали коврите, когато нямаше фотошоп, филтри и разните му там приложения за замазване на лица тип "маймунски гъэ"???

# 426
Дъщеря ми е с подобни стъклени сини очи. Признавам си, че понякога тръпки ме побиват, когато я погледна на определена светлина Grin

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 21:13 от Анонимен

# 427
На мен ми харесват очите на Емануела. Цялата я харесвам всъщност.☺😂

# 428
  • София
Аз умирам за такива очи. Не мога да отместя поглед, но за жалост съм нямала възможността на живо да им се насладя. На Емануела очите ѝ са подобни.

Относно другата - мис Русия - миловидна е и с детско излъчване, но си е хубава.

# 429
PURE, на детето ти очите са разкошни. От тези на словашкото семейство, най-вече на девойката, тръпки ме побиват.

# 430
Ето малко ретро чалгарки, отворете на собствен риск! Rolling Eyes
Скрит текст:

# 431
PURE, на детето ти очите са разкошни. От тези на словашкото семейство, най-вече на девойката, тръпки ме побиват.

На дневна светлина изглеждат леко плашещи, точно като стъкло, на мен чак ми изглежда болезнено Rolling Eyes

# 432
Риана, която според статията взривила Инста със секси тоалет

На последната снимки ми прилича на полу-обелена лионска наденица. Да ме прощават феновете й.

# 433
  • София

На дневна светлина изглеждат леко плашещи, точно като стъкло, на мен чак ми изглежда болезнено Rolling Eyes

Да, да, да! Точното определение - стъклени. Много хубаво дете.

# 434
Хубаво дете и хубави очи, нищо общо с обработваните очи на Миската.

Общи условия

Активация на акаунт