Звездни компромати - 359

• 108 475
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Вие и за Жабка така писахте, пък ей го Блажко жив и здрав.

# 556
  • Варна
Нали и бащата на Жабка беше страшен, пък няма последствия Blush

# 557
Той в Казан оцеля, вие с таткото на Гари го плашите. Моля ви се, шъгуубидити! Как ги омагьосва тия девойки Джизъса, само той си знае. А и Коко Динев.

# 558
Някъде бях чела, че Герито била племеница на Мето Илиенски. Вярно ли е?

# 559
Джийзъса ми е като проклятие, ходещо по семейства с 18-20-годишни дъщери. Smile Вече си представям клетви от типа на  "Джийзъса да ти е зет!" А отървалите се трябва да палят свещичка. Simple Smile)

# 560

Ооо, може да не са толкова видими. Пък и с тия драсканици и татуировки си е като перманентно бит.

# 561
Джийзъса ми е като проклятие, ходещо по семейства с 18-20-годишни дъщери. Smile Вече си представям клетви от типа на  "Джийзъса да ти е зет!" А отървалите се трябва да палят свещичка. Simple Smile)
Хайде сега, човекът кво е виновен, че изглеждат като на 35+

Кой е Жабка?

# 562
Жабка е последната на Благо, във форума така я кръстиха и така си я помня аз.

# 563
  • София
Някъде бях чела, че Герито била племеница на Мето Илиенски. Вярно ли е?

Да, вярно е.

# 564
Майката на Герито Ирена е сестра на Методи (Мето) Simple Smile А за дядо й да не говорим. Joy

# 565
  • о`майна лунна нощ е

Ооо, може да не са толкова видими. Пък и с тия драсканици и татуировки си е като перманентно бит.

В духа на горните размишления - от кога са новите кастанети на Блажко? Аз така само си питам.

# 566
Joy Има логика да питаш. Жабка вероятно го е одрусала като презряла круша и не се е наложило да го бият.

# 567
Абе, той Блажко може би затова е с нови кастанети, защото татито му е строшил старите!

# 568
Е защо трябва да го бият Блажко? Може хората банкет да вдигат , че "такъв боклук се е измел" от дъщерите им! Joy

# 569
  • До морето
Венета празнува рожден ден на бившия си съпруг  Rolling Eyes Защо се разведоха, като си търсят поводи да са заедно?
http://i1.dir-i.net/CMS/2018/04/18/h/5e_h5pxgc.jpg
Имаше слухове, че е фиктивен развода им, за да си спаси имоти някакви от запор или нещо подобно.

И аз съм си го мислила. НГ я празнуваха с приятели в Сърбия, всички снимки нормални и БУМ на 01.01 - ние снощи су раздулехме! Ей така, просто си говорили и го решили. Те и на 31.12 навремето се събраха. Венета умира да го разказва това.

Общи условия

Активация на акаунт