Звездни компромати - 359

• 108 464
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Не знам дали сте коментирали Мелания в бяло за визитата на японския премиер. Обувките само да бяха "нюд".

http://life.dir.bg/gallery.php?id=27063001&page=1#topnav

# 661
На Елинор само къдравата коса и липсва и е 1:1 като майка си.

# 662
Гримът е кошмарен. Така ли се гримира 18 годишно момиче?? Ама какво ли разбирам аз...
тц, тц...Wink

# 663
Чертите на Мария върху главата на Боби, не е грозна, симпатично момиче, но и не е голяма красавица. Майка ѝ има по-фино излъчване. Гримът в случая не подхожда и я състарява.

# 664
Галена в Мароко. Леко прекалила с издължаването на бедъра Trollface
НиЛо към Дубай
Преслава

# 665
На Нилото бедрото и е колкото маратонката Grinning

# 666
На Нилото бедрото и е колкото маратонката Grinning
Явно е обула маратонките на Ни Ми т.е. Ники Михайлов!

# 667
  • София
И на мен не ми харесва-взела е най-лошите черти на родителите си. Малки очи, тънки устни, голям нос.  А и този грим с нищо не допринася за по-приятна визия. Преди няколко дни видях Мария Петрова-не е Мис Свят, но е нежна и съразмерна.

# 668
Амал Клуни на парти в дома на Ана Уинтър
 https://www.instagram.com/p/BhrvRSoB09f/?utm_source=ig_embed

Толкова пък да не могат някои хора без ФБ, и държат да е публичен.
Харесвам Амал, но тук ми като гротеска на себе си

# 669
  • Rock & Roll feeling ...
Никоелта не я познах ! Пуснала е  видео на Николчето как се реши по бански.

Кралицата споделила,че искреното й желание следващата глава на Британската общност да е Чарлз цък

# 670
  • ГО
Поизпекло се е Николчето.

Дъщерята на Михайлов не ми харесва. 🤐

# 671
  • София
ми не я харесвам Амал Клуни. безинтересна ми е. а на тези снимки е като Мортиша Адамс в скучен вариант.
стънинг друг път  No Mouth

# 672
Като гледам съпругата на Клуни, се питам, защо жените искаме да сме толкова слаби!? Дженифър Лопес е в пъти по- жена, пищна, женствена, разкошна,  спрямо  този скелет в дрехи!

# 673
  • София
Тя може да е от този тип жени, които не могат да напълнеят каквото и да правят. Има ги и такива.

# 674
  • София
Тия скелетоподобни жени имам чувството, че живеят чрез фотосинтеза. Изобщо не вярвам, че похапват нормално, без да им се лепи, иначе нямаше да са с вид на арматура. Никога не съм харесвала дрънчащи кокали. Убедена съм, че ако ги питаш, ще ти кажат, че не са слаби, а нормални.

Общи условия

Активация на акаунт