Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 514
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Душ-олиото на Балеа е добро за цената си, а от измиващите съм доволна от това
https://www.google.bg/search?q=%D0%94%D0%BC+%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D … rc=Q2Faaoz-27lPTM:
Кремовете им не са моите...

# 571
  • на последния етаж
Душ-олиото на Балеа и на мен ми е любимо.

# 572
Здравейте,ще се радвам да ми кажете кои почистващи/измиващи продукти на Балеа си струват?
А и кои кремове за лице?
Не знам защо,но до сега съм ползвала само едни олиа за коса,лилавите мицеларни кърпички и шампоан на Балеа,също и една пяна за душ.
Обаче си взех за пръв път околоочния с Уреа и още два крема за лице-Балеа мед и още един с лотус и меко казано съм повече от очарована.Разкошни са,много ми приличат на кремовете на Авен.И за трите крема четох добри отзиви из темите и ще се радвам да ми кажете още какво на Балеа си струва.Може и душ гелове и шампоани също.

Аз бях доволна от дневния на Бале Мед, изразходвах две опаковки и бих си го взела отново. Доволна съм и от измиващия гел за лице от същата серия. Подновявам си го вече от година Peace .

# 573
  • Бургас
Аз на Балеа мед взех нощния,взех и този:

И двата са много,много хубави.
И цените са повече от хубави,единият е около 5,другият около 4 лв.
Много хубави продукти.
Кремът около очи с уреа също е много,много добър.
Е,не са много икономични,но с моята мнооого суха кожа от всеки крем отива по много.Важното е,че я хидратират и омекотяват.
Душ олиото ще го взема малко по-нататък,имам душ крема на Нивеа(синия) и съм доволна от него,една тяхна душ пяна изхабих, сега още една си чака реда.Но и на Балеа ще дам шанс,явно си струва парите козметиката на Балеа.

# 574
Продукти на Балеа, които не са ме впечатлили бяха шампоаните им (в момента имам от професионалната им серия за кестенява коса, но съм купувала и други), кремове за ръце, продукти за лице (без маските), душ пяната също ме разочарова. Продукти, които са ми любимци са гела за бръснене (в момента съм с този с праскова), дезодорантите им без алуминий, но аз не се потя чак толкова сериозно, сапуни, душ гелове и маските им за лице - черната им маска-кърпа ми е най-любима! Simple Smile

# 575
Мицеларният измиващ гел на Балеа е много приятен. В тубичка е, както другите им, розова. Мирише на грейпфрут, даже някой беше писал, че е нова версия на стар подобен продукт, но не съм наясно.
Това намирам като снимка в нета, не ми се става сега до банята да го снимам Satisfied
https://www.dm.de/balea-mizellen-waschgel-und-amu-entferner-p4010355216106.html

Прословутото "черно олио", което сега е в по-скоро жълтеникаво-кафява опаковка, но е със същото отлично действие при мен - https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTkdSIx7Wl3 … SvzZB_NlXgQqYQIvg
Балсамът от същата серия и кофеиновият шампоан.

# 576
Розовата измивна пяна е хубава и наистина не изсушава!
Гелът им за бръснене е точно толкова добър, че и с повече алое в състава от разните други сензитив.
Аква серумчето е базово, но добро.
5.5 сапуна за ръце и шампоана купувам за поне 5-ти път.
Душ гелчетата са супер.
Beauty effect серията с ХК, наистина напомпва.
Кремът за ръце с маслина
Teint Perfection - основата и оцветения крем
Vital серията - серума и шийт маската

# 577
  • Стара Загора
Леле, откакто се затопли се потя адски много под мишниците. Grinning Съжалявам ако има някой гнуслив, но ще ми препоръчате ли нещо против потене. Хубавото е, че няма мирис, но като вдигна ръката и погледна, че имам петно, ме хваща срам Sad

# 578
  • Бургас
На мен Балеа за някои неща са ми любима марка. Душ-геловете им са доста приятни,постоянно има нови и нови аромати,так че няма омръзване. Лосионите им за тяло също са ми сред любимите,но все пак кожата на тялото ми не е кой знае колко суха. Измивните гелове за лице също са ми любимци,особенно този с водна лилия.Маските са разкош, има всякакви разновидности и повечето си вършат работата. Редовно си взимам и от балсамите им за устни има,които също имат готини аромати,не правят чудеса,но ако устните не са напукани прекалено много са ок. Имам някакви спомени от преди,че съм пробвала и шампоаните и са прилични,но беше преди 4-5 години.Сега съм си взела от Аква серията крем за лице и серум,но още не съм ги пробвала.Каня се и на околоочният крем с урея.

# 579
Дари, това, за което се сещам, е ежедневна превръзка, разрязана на няколко части и я залепваш на вътрешната страна на ръкава на блузата, за да попива потта и да не се мокри блузата под мишниците.

Иначе дезодорант, който спира изпотяването, аз лично не съм срещала. Не мисля, че би било полезно освен това.

# 580
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за мненията за четката за лице Ремингтон.Flowers Hibiscus Най-вероятно ще си взема да пробвам.

# 581
Леле, откакто се затопли се потя адски много под мишниците. Grinning Съжалявам ако има някой гнуслив, но ще ми препоръчате ли нещо против потене. Хубавото е, че няма мирис, но като вдигна ръката и погледна, че имам петно, ме хваща срам Sad

Може да пробваш одорекс, ефективен е поне при мен действа

# 582
  • София
Доколкото знам, цялата серия а малинката на Балеа не е налична в магазините на ДМ. Душ-гела от същата серия също не съм го виждала скоро.

# 583
  • Варна
Аз на Балеа продължавам да купувам и харесвам околоочния крем за "бабички". Имат и приятни течни сапуни.

# 584
Някой ползвал ли е четката за лице в дм на ebelin? Мисля,че беше на 8лв.,не е силиконова.

Общи условия

Активация на акаунт