Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 48

• 100 358
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Велнеа имат и един в розова туба, той е със златист брокат. Същата серия има и душ гелове със блестящи частички.

# 721
Велнеа имат и един в розова туба, той е със златист брокат. Същата серия има и душ гелове със блестящи частички.

Велнеа за марка на лили нали не се бъркам

# 722
  • София

Велнеа за марка на лили нали не се бъркам

Валнеа е марка на дрогерия Лили.

# 723
  • София
Велнеа на Лили, Балеа на ДМ.....Нещо покрай Нивеа са се ориентирали със заглавията.Laughing
Някой пробвал ли е спрея за бели корени на Балеа? На половин цена е от тези на Лореал и Саяс, а голяма работа ми вършат тия спрейчета.

# 724
  • Бургас
Лосиона на Ейвън ,който са показали дамите е за след слънце, като задържа тена и  придава блясък,съдържа златисти частици, много е ефектен. В предишната кампания си го бях поръчала понеже имаше знак, че е за последен път в брошурата. Иначе от този тип лосиони за запазване на тена мисля,че съм мяркала и други със блестящи частички, но като ухание не са кой знае какво.

# 725
Евелин преди имаха много хубав лосион с блясък, но не знам дали още се предлага.

# 726
Аз преди много си купувах на Дав блестящия лосион и душ гел.Сега не ми допадат като миризма.
А по-напред в темата някой беше питал за спиралата на LÓreal Royale- аз я бях похвалила също, ползвам я от март.Четката не е нищо особено,но спиралата наистина е много хубава и пак бих я купила.В пъти по-добра е от Парадайс-а.
Видях и,че коментирате червилата на Мейбълин в червената гилза- от няколко години не оставам без този 210 номер. Отива на всичко,леко по-мазно е като червило и е относително трайно. За мен е универсален цвят.

# 727
Аз преди много си купувах на Дав блестящия лосион и душ гел.Сега не ми допадат като миризма.
А по-напред в темата някой беше питал за спиралата на LÓreal Royale- аз я бях похвалила също, ползвам я от март.Четката не е нищо особено,но спиралата наистина е много хубава и пак бих я купила.В пъти по-добра е от Парадайс-а.
Видях и,че коментирате червилата на Мейбълин в червената гилза- от няколко години не оставам без този 210 номер. Отива на всичко,леко по-мазно е като червило и е относително трайно. За мен е универсален цвят.

Дайте да го видим този лосион на Дав, нали не е автобронзанта

# 728
  • Бургас
Евтини и хубави пачове за очи има ли в Лили?

# 729

И аз вече се сдобих с мейбълинско червило. Благодаря за препоръките! Много малко тестери имаше, от тях си харесах 173 Windsor rose. Доволна съм. Сега ми трябва и едно по-прасковено (под прасковено разбирам с коралово-оранжев нюанс).

Имате ли отзиви за новите червила на ГР - soft and matte ли бяха?

# 730
  • София
Току-що се връщам от една козметика  -  идеята беше да си купя мейбълинското червило 210. Продавачката ми заяви, че го били спрели от производство и няма да го намеля. Предложи ми 173, което обаче ми стои много розово, дори малиново. Момичета, има ли физически магазин, от който да си купя 210 или да сте го виждали някъде последните дни?

# 731
# 732
# 733
На същата цена е в Лили.
[/quote]

Тя търси конкретен цвят. Може би не във всички аптеки от веригата го има, но може да се поръча онлайн и май имаха опция да се вземе от Денкоглу без да се плаща доставка.

# 734
  • София
izoma, точно 210 гледах в Лили. Има го!

Общи условия

Активация на акаунт