Колко пъти месечно ви идва да утрепете Милия?

• 62 517
  • 440
  •   1
Отговори
# 180
  • София /Абсурдистан
Остави чорапите на чорапеното чудовище да ги изяде! Аз се отървах, зрението ми се влоши и казвам, че не виждам тъмни чорапи кой с кой е. Оставям му ги в насипно състояние и да се оправя. А ако хвърли нещо на пода, аз не го прибирам, но кучето ще го прибере и ще го направи на дупки, така че и с това се справих.
Понякога май и ние сме си виновни, верно се държим като майки с дърти мъже! А болен мъж в къщи ... напълно разбирам какво е, майкоууу, ще психясам вече аз!

# 181
Понякога се изумявам какви мазохистки са жените. Аз все по-малко се ядосвам и искам да го тресна с нещо, особено когато реша, че дейности Х, Y и Z могат да почакат, не са моята "женска участ", а ако не могат да чакат, има начини за заобикаляне.

И за здравето си хич не се правя на смела - лягам и пъшкам и аз, ако ще да е от месечен цикъл. Ако аз не се лигавя и жаля, друг няма да го направи.

# 182
  • София /Абсурдистан
Ако аз не се лигавя и жаля, друг няма да го направи.
Много си права  Peace

# 183
Моля за чугунен тиган, по-евтино ще ми излезе от адвокат  Twisted Evil
Уиш,  къде си приятелко?
Само дай координати. Лично ще го фрасна. Няколко пъти. За адвокат и смекчаващи вината обстоятелства също ще се погрижа.

# 184
Скрит текст:
Много си права  Peace
Моята баба бог да я прости, казваше: Пести се, бабе, никой няма да ти понесе душата в кошница. Все гледам за другите (семейството) първо да е добре, а за мен кога? Малко егоизъм няма да ми навреди.

# 185
Скрит текст:
Същата работа. При последното ми боледуване, точно преди Великден, цял ден бях с 39 градуса, на парцал. През този ден сварих и боядисах яйца, омесих 3 кг козунак, сготвих супа и манджа, забавлявах цял ден децата, изчистих и пуснах две перални и сушилни, които после сгънах и разходих кучето. Когато той беше болен последно - с 37.3 температура и леки болки в гърлото си взе болничен и 3 дни лежа и пъшка. Само се местеше от леглото на дивана и обратно и стенеше как ще умира.  ooooh!

А това с хляба и мен ме побърква. Най-редовно се случва да изяде последния хляб и изобщо да не му хрумне да иде да купи. Магазинът е до входа. А аз като се прибера от работа обикновено хлябът вече е свършил. Дали има хляб или дали е сготвено се сещаме да мислим, когато огладнеем. Никога преди това.

За чорапите аз съм се отказала да се ядосвам отдавна. ММ има повече от 20 чифта черни чорапи, които са "много различни". Едните имат синя точка някъде си, другите сива и т.н. Побърквам се докато ги чифтосам. На два пъти му купувам по 10 чифта еднакви, за да изхвърли старите, но той ги смесва и все тая. На всичко отгоре откак децата спряха да носят детски чорапи, вече едвам различавам кои са негови, кои техни. И все ми остават единични. Пералнята ги ядяла рекоха и тримата в един глас. Как пък веднъж не изяде мои чорапи? Събрала съм цял куп единични чорапи. Веднъж месечно дърпам детските легла и зад тях намирам поне 10-15 единични чорапа.  ooooh! Ризите се събличат с един ръкав на лице и един наопаки.  Close

savina_33, не мъжът ти, ти имаш нужда от един по-тежък тиган по главата. За освестяване.
Ама кой каквото сам си направи...

# 186
  • Sofia
Май, май..... така излиза. Ама ще обърна палачинката някой ден, да видят те...  Joy

# 187
Оо това с дрехте у нас е с епични размери.Тоя човек не знае къде стоят дрехите.Иска примерно да си обуе гащи и идва и ме пита къде има гащи.Викам в гардероба(представете си!!),отива,рови и ми мрънка,че нямало негови гащи в тая къща.Инструктирам го отде да си извади гащи,тоя пак не може да се справи.Имайте в предвид,че сме 3 години с тоя гардероб и е подреден по метода на Кон Мари.
Другото е да ме пита къда са му еди кои си обувки.В шкафа за обувки,ебаси.Къде ли може да са???

# 188
Оо това с дрехте у нас е с епични размери.Тоя човек не знае къде стоят дрехите.Иска примерно да си обуе гащи и идва и ме пита къде има гащи.Викам в гардероба(представете си!!),отива,рови и ми мрънка,че нямало негови гащи в тая къща.Инструктирам го отде да си извади гащи,тоя пак не може да се справи.Имайте в предвид,че сме 3 години с тоя гардероб и е подреден по метода на Кон Мари.
Другото е да ме пита къда са му еди кои си обувки.В шкафа за обувки,ебаси.Къде ли може да са???
На подобни въпроси отговарям възможно най-сериозно "в хладилника" Laughing

# 189
  • Стара Загора

Joy Аз също.
Често се случва да тръгне натам.  Mr. Green

# 190
Имайте в предвид,че сме 3 години с тоя гардероб и е подреден по метода на Кон Мари.
Какъв е този метод? Joy
Много е смешен контрастът между липсата на знание къде седят гащите и насреща цял метод за подредбата им.

# 191
Много си права  Peace
Това го разбрах миналия месец, след като лежах скована от дискова херния, а той се върна и ми се развика защо не съм запалила камината, студено му било, намръзнал се на работа, миличкия... А аз, въпреки болките, бях я изчистила и бях нахранила кучето. Така ли?! Боли ме и толкова! Но поне пък моят си знае къде му се намират чорапите и гащите в гардероба...

# 192
Ами сгъват се да станат като квадратче и се нареждат.
Ето нагледен пример на бельо,сгънато по този метод.В случая дамско,но се схваща логиката

# 193

Joy Аз също.
Често се случва да тръгне натам.  Mr. Green

Моят отговор, но към децата ми, е "на главата ми".
Я кажете, колко време след началото на връзката ви се появиха първите пориви да грабнете тиганя Joy
При мен още го няма, започвам да се тревожа...

# 194
  • някъде в орбита...
За боледуването мисля, че всички го играят един и същи филм Smirk

Annabelle*, много зависи от мъжа. С първия минаха години, преди да ми дойде да го фрасна с нещо тежко. С този, мисля че бяха само няколко месеца, и айдеее..... Grin (за справка, настоящия е стабилен ъпгрейд спрямо бившия Flushed)

Общи условия

Активация на акаунт