Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 4

• 50 142
  • 786
  •   1
Отговори
# 765
Сиси-честито-да сбъднеш мечтата си.Светле не спирай лекарствата,отиди на ЧХГ би трябвало за 2 часа да излезе.

# 766
reninel, благодаря! Hug Heart
Желая ти същото, мила!

# 767
  • тук-там
Светле, пусна ли, мила?

# 768
  • тук-там
Щом овуто е било на 4.05, ЛФ е 14 дни, значи очаквана (нечакана) менструация следва да е на 18.05. Предвид многото прогестерон, едва ли ще дойде изобщо преди да спреш лекарствата. Така че това не вярвам да е М, по-скоро ми мирише на нисък прогестерон. Не забравяй да пуснеш и него! Стискам силно палци!

# 769
  • Бургас
Светле, пусна ли, мила?
Ами още не нали не съм от София и сега търся къде да пусна. В дружба най близо ми е рамус но немога да видя до кога работят. Щерев пък е на 40мин. с метрото, ама като отида може да ми се скарат че теста ми е на21.05 а аз отивам толкова рано незнам седя и се чудя какво да правя, а и сестра ми е на работа на нея нищо все още не съм казала че тя пък е много притеснителна и е голяма паника,дали да не изчакам до утре. Worried

# 770
  • София
от дружба с метрото ти е най-близо адела.
само не знам дали следобеда им работи лабораторията.
иначе в надежда става най-бързо, ама е далечко.

# 771
  • тук-там
Светле, аз не разбрах къде живееш. Помоли някой да те закара. Не е шега работа.

# 772
  • Бургас
Светле, аз не разбрах къде живееш. Помоли някой да те закара. Не е шега работа.
От Бургас съм, но сестра ми живее в София и от началото на процедурата съм си тук при нея.

# 773
  • тук-там
Тогава помоли сестра ти. Вероятно не е М. Не подценявай ситуацията, мила!

# 774
Сиси, честит рожден ден! Здраве, сбъднати мечти ти желая и Наздраве🎂🍾🥂

Светлана, започвай с тестовете за бременност и прогестерон. Може да е нещо различно от цикъл, но така само се гадае. София е две стъпки насам и натам. Чак такива грандиозни не са разстоянията, за да се чудиш как да стигнеш до някъде си. Лаборатории има навсякъде.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 14:40 от ВикториА

# 775
Вики, много ти благодаря! Hug Heart
Всичко най-добро ти желая, миличка! Hug Успех!
Светле, пусни си изследвания, за да си спокойна.
Във Варна до 18,30 работят лабораториите и за 2-3 часа може да ти излязат резултатите,
ако кажеш, че са спешни. Аз така правя за хормоните. Не знам как стоят нещата с това изследване.
Късмет, мила! Hug

# 776
  • Бургас
Е добре отивам, рамус ми е най близо и нея поне я знам къде е. Тест и Pr2 ли да пусна.

# 777
Вземи от Рамус парола,за да си видиш резултата по - бързо. УСПЕХ!
Аз казвах,  че искам ЧХГ тест .
В нашия град Рамус работят до 16часа

# 778
В София до 18 часа пише, ако е вярно.

# 779
  • Бургас
Тук в Дружба тия работили до 14.30ч. Явно утре ще се ходи дано да не е късно Днес ще се опитам да се свържа с моята докторка.

Общи условия

Активация на акаунт