Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 869
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
О, изобщо не съм за ВМХ за съжаление, щото пък всичко от там обичам. Не че не съм пробвала. Сега гледам по балансирано, умерено от всичко, лек и приятен глад основно вечер и кростренажора. -3кг за сега съм закотвила за 20дена, ако мръдне още един до края на месеца ще съм доволна.

# 181
О, изобщо не съм за ВМХ за съжаление, щото пък всичко от там обичам. Не че не съм пробвала. Сега гледам по балансирано, умерено от всичко, лек и приятен глад основно вечер и кростренажора. -3кг за сега съм закотвила за 20дена, ако мръдне още един до края на месеца ще съм доволна.
Браво за свалените килограми.
Кростренажор??? Аз защо съм със спомен, че си взе вело?

# 182
  • Козлодуй
Аз снощи бях на театър и после на ресторант и пих мартини. По принцип не пия алкохол ама сега така за компания и днес веднага качих 500 грама не стига това ами и апетита ми се възвърна с пълна сила та утре дано да успея да се огранича днес му изпуснах фронта със суджук и кашкавал на обяд и мляко и какво ли не ама за утре ще си опека риба доказано е че с нея отслабвам Simple Smile
Поздравления на всички които са свалили Simple Smile
Страх ме е от пълен ден гладуване защото после не мога да задържа резултатът и само се лъжа колко слаба съм била и се измъчвам Simple Smile
За бъбреци и пикочни проблеми има билкови таблети мечо грозде на д-р Тошков но действат бавно с натрупване и е необходимо да се пие само вода а не други напитки Simple Smile

# 183
Алкохола е въглехидрат, тялото задържа вода заради него...
А изхвърлената вода след 24 часа глад, нормално да се върне после, това не е реално отслабване/топене на мазнини.

# 184
Аз не вярвам някой да кара на вода 24ч с мисълта, че така сваля мазнини.

# 185
ама моля ви се, мартинито го сервират по 150грама, колко да е изпила вачева, че да задържа вода от алкохол
късна вечеря след театър, солена храна...
24 часа на вода карам, за да си почине тялото ми от мен си, лакомото дупе - и вода се изхвърля и мазнини се свалят след натрупване на 5-6 гладни понеделника

# 186
...колко да е изпила вачева ...
хаха ще умра от смях . това като един басеин се пълни от две тръби с диаметър х и се иъточва от една . колко трябва да е диаметъра на отточната тръба за да не прелее басеина хихи

а по темата > вачева ако не помни колко е изпила ние по коя формула да го сметнем та да докараме плюс 1 кило ?
и това е майтап. Според мен може да няма общо с мартинито. Толкова бързо ли с образува материята в тези количества .

И от мен въпрос на правещите гимнастика > по колко броя са ви сериите например на основните > коремни преси, лицеви опори и подобни? по 100 стигат ли? Нямам в предвид на веднъж разбира се.

# 187
  • Козлодуй
Bandiera rossa, как да не помня нали ти казвам едно мартини изпих аз не пия алкохол само ближа там за компания
Да съгласна съм след такива вечери винаги имам +
Ще се стягам и това си е ако трябва и фастове ще правя за да не изтървам фронта Simple Smile

# 188
ще си сецнеш кръста със сто коремни преси
прави планкове, има и други, много по-ефективни упражнения за корем
ей тази много я харесвам https://www.youtube.com/watch?v=ZbqQlPCA-jU&list=PLKwNQh0w8Y … ;index=4&t=8s
и тази https://www.youtube.com/watch?v=bqxxtxXWMsM&list=PLKwNQh0w8Y … ;index=2&t=0s
в темата за плановете похвалиха с добри резултати и правене на осмици с крака от легнало положение

аз не съм редовна в спорта, но до 15 ми е най-лесно да броя

Вачева, що си разваляш настроението да се мериш след късно излизане

# 189
  • Козлодуй
Щото по навик се меря сутрин ама ще си взема забележка Simple Smile

# 190
Естествено, че свалям мазнини с 24 часа глад. Естествено, че тялото топи мазнини и след 20 Тата минута кардио...

# 191
24 часа на вода карам, за да си почине тялото ми от мен си, лакомото дупе - и вода се изхвърля и мазнини се свалят след натрупване на 5-6 гладни понеделника

Именно с тази идея ми се иска и на мен да подкарам една серия от водни понеделници. Но не мога- изпитам ли глад и съм дотам. Ще се тествам пак скоро де, дано този път проявя малко повечко воля.

Мен пък кантарът днес много ме зарадва- снощи хем и вино пих, и късна вечеря с пушена риба и руски хляб имах, доволно гарнирана с шоколад с ядки накрая, пък днес отчете -300 грама.  Laughing Няма да злоупотребявам с търпението му, обаче, това не ми дава никакъв повод да се разхайтя откъм хранене, напротив. В петък най- вероятно ще играе и метърът. Да го видим пък него колко благосклонен ще е.  Laughing

Забравих да поздравя Тиси!!! Браво, момиче!!!  Hug

# 192
вачева писах @и това е майтап @ Simple Smile 
8-мици с крака. Herzen аз освен поздрава към слънцето от йогата друго не мога . Как стават краката на 8-мици?
Ще ги прегледам твоите по-късно. Моите серии са по 20, после пак по 20 ... така 5 пъти на ден. Значи 20 лицеви, по 20 странични за талийката , 20 коремни, 2х20 каране на колело с краката пак е за корема не знам сещате ли се ... та напред и назад и после 2х20 кръга с краката пак от седеш това и предното също. С изправени крака кръгове на вътре и навън по 20. И така гледам да имама 5 такива комплекса на ден.

Не е много , бързо е, но не знам достатъчно ли е. Разтягане само сутрин със слънчеви поздрави и подобни.

Моя си е програмата самоделка.

# 193
  • София, България
Благодаря, ТиЛи! Simple Smile

Естествено, че всички сме на различни становища по въпроса с водата. За някои е нещо лошо гледам, а за други - не. Моето лично наблюдение е, че пиенето на повече вода се учи, а има и добри резултати от това. В началото може да съм се мъчила, защото съм се отучила, но сега вече организмът ми привикна. Същото се случи, като ограничих хляба, бях свикнала с него, но сега вече свикнах и без него. Аз съм си изградила някаква подобна представа. На ден в нетренировъчен ден се пие по 1,5 л вода поне на ден. Ако ще има тренировка, то трябва да се добави още 0,5л вода. За това са толкова масово разпространени тези опаковки. Естествено има и по-големи семейни опаковки. Това естествено си е само мое анализиране в моята глава.

Иначе продължавам напред с борбата! Мисля, че на този етап съм намерила работеща формула, която да оказва влияние. Ако се окажа в застой мисля да вкарам Л-карнитин в употреба, както и протеинови шейкове, които не съм употребявала никога. За последната борба с последните килограми, която се води за най-трудна мисля да се обърна за помощ към някой фетбърнър и тези фастове, за които все още не съм прочела, но смятам да се образовам още днес, че иначе само отлагам.

Пожелавам на всяка една да намери своята формула, която я води в правилната насока!

# 194
Преди малко си получих режима . Относно него съм разочарована, защото същото го има и в нет-а безплатно. А и по принцип си го знам кое е полезно и кое вредно. Надеждата ми е в книжката с показани упражнения, за да ме накарат да се размърдам малко. Не че и тях ги няма показани в сайта, но си мисля, че така като си ги гледам пред мен ще си ги спазвам по-стриктно. Има и билкови чайове за един месец, които се надявам да пораздвижат нещата.
Bandiera rossa, в сайта където си поръчах режима правят предизвикателства за по месец с упражнения , които започват с по 3 серии с по 12-15 повторения за деня в началото на месеца и накрая стигат до 50 повторения на серия. Надявам се някой ден да мога да достигна тази бройка, че съм в много лоша физическа форма.Аз вчера и днес успях да направя от някои по 10, а от някои по 15.
Герганче, като човек преминал през ада на жлъчните кризи бих те посъветвала да се храниш на малки порции по редовно. Не ти препоръчвам гладувания за по-продължителни време, защото това предизвиква застой на жлъчния сок и образуване на нови камъни. На мен най-голям проблем ми създаваше пържено и тестяно.

Общи условия

Активация на акаунт