Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 56 828
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • тук и там
Момичета, аз не мога да се справя и това е! Ами гладна бях след обяда-изядох пак една бисквита шоколадова.Не става просто.Утре трябваше да е зареждащ,обаче аз от както ми намали калориите си хапвам все по нещо допълнително и пак съм до никъде.И така-утре ще се отчитам,няма промяна в килограмите-но аз и не спазвам стриктно режима -докарвам си към 1350-80 калории .И пак трябва да я мислим-или да вдигнем калориите или да увелича движението  или  и аз не знам какво вече..Оплаквам се от себе си,с други думи.Не ми се влиза в диалог -и без това  достатъчно зле се чувствам и така.

# 676
Не питаш, ама да си кажа
Кайсия, изкарай си почивката, порадвай се на Барселоната и просто не преяждай там
После започни от начало с режима с намалените калории
Аз след моното без сама да се усетя бях намалила храната и свалих, сега от мрънкане, лиготия и оплакванот себе си лекичко се връщам пак към старото ядене. Хем ми много и тежко, хем така съм си свикнала
Не сеотказвай, това искам да ти кажа!

Ей Сиска верно си взе почивка, идвай си Hug

# 677
Херци, ти кое моно изкара?

Кайсия, нищо няма да ти кажа, ти си знаеш всичко, което мисля, но направо ме е яд като те чета. Kissing Heart

# 678
Херци, знам ли колко ореха са. Аз ги отмерих, почувствах се изУмена колко малко на вид могат да изглеждат 200 калории и ги накълцах, преди да ги поръся върху папаята си.
Нощес спах малко /докъсно гледах Мост/ и днес наистина съм доста по- гладна от обикновено, когато си легна поне час, час и малко по- рано. И изпитвам глад... за Вг основно. Засега удържам фронта, но да видим докога. Аз не че ще се нахвърля на някакви боклуци, просто ще прекаля с количествата. Ето, сега "снакнах"- трябваше да е плод с ядки, доядох си папаята с... горгонзола.  Laughing И като ми се допи вино пък сега- мъка си е, жажда. И май- май  'ШсиСипя.  Whistling

# 679
  • София, България
Нещо се бъгнах. За цял ден съм изяла един банан. Имам оризовки в чантата, но не ми се ядат. Като се прибера вкъщи мисля да хапна бъркани яйца с наденичка и няколко оризовки. Та това ще ми е яденето. Трябва да се пооправя, че с ядене в късните часове е тъпа работа. А пък през деня без храна също е тъпо! Абе, ще се превъзпитавам.

# 680
Да кажа, че вместо вино си сипах кефир, шок. протеин и това ми беше и вечерята, и питието. Доволна съм от себе си. Само преди малко хапнах запечени с масло гъби, броколи, карфиол, поръсени с моцарела.
Резюме на днешния ден:
- Рап като вчерашния, с авокадо и кашкавал, яйце.
- Протеин с кокосова вода.
- Мусака /тиквички с телешко/, около 30 гр гръцки йогурт.
- Снак- папая с горгонзола.
- Кефир с протеин.
- Запечени зеленчуци в масло, поръсени с настъргана моцарела.

Спорт- Дупемания и опит за ин йога /неуспешен заради коляното/.

Калории- 1550.

# 681
tissi кАжи сега как става тоя номер да не ти се яде? Честно! Защо при мен не се получава така да не ми се яде?

Нещо взех да се храня безконтролно и за това си дърпам здраво юздите и от днес почвам 90 ДД.
з. плод (зависи какво има в магазина или банан, или ябълка)
о. риба (консерва пак от магазина)
в. наденица

Решението го взимам спонтанно, за това и не съм се подготвила ами ще разчитам на хипермаркета. И то след като снощи прекалих не с основната храна, която беше грах от консерва, малко сирене и малко кисело мляко ами с десерта - хапнах си много хубаво парче халва.

И така, не съм се мерила, но според данните на кантара от миналата седмица почвам от 69.7 кг. Пожелайте ми успех.

# 682
  • На плажа
Момичета,не съм се включвала до сега,но ви чета за стимул Simple Smile
И аз съм на оризовки,когато няма какво да хапна.На лидл оризовките са страхотни за моя вкус...пробвала съм доста различни видове.Затова влизам да ви ги похваля-

# 683
Успех НоМе! Ще се справиш, няма начин. Имаш ли цел или просто да овладееш апетита?

Погнал ме е някакъв апетит и мен в последно време, снощи бях тука-тука да пържа картофи в 21ч. Бях вечеряла вече, но като намерих една бира в хладилника и като ми се доядоха картофки... Добре че ме домързя. И постоянно ми се ядат картофки, хапки, ей такива бирени мезенца.
Брей, как губя контрол.

# 684
Здравейте! Кантарът ме зарадва с -300 гр. днес. Поставила съм си за цел този месец в края му да бъда 65 кг. Вчера еретично се замечтах да съм 62-60 кг в края на юни, когато сме канени и на сватба. Мисля си, че с моето активно трениране и ръст това са килограмите, на които бих изглеждала перфектно. Според калкулатора на Страхил вероятно ще съм и под 20-19% мазнини, което наистина е перфектно според мен. По принцип това ми беше целта до края на годината, но мисля, че е реалистично, макар и амбициозно. Днес съм 68, де, това не споменах.

Ясно е, че спра ли да тренирам, ще ги сваля къде къде по-лесно. Ама не искам, тренировките ми са по-важни от цифрата. И все пак това е целта Simple Smile Да видим!

Днес кракът е по-добре значително. Даже ще тренирам, но следобед. Преди това имам нещо много важно и само остава да се контузя Grinning

Утре пък пътуваме към Банско. За там вече кракът ми трябва да е на 100% здрав, че ме чакат двуразови тренировки, но и по-важното - каране до там. А контузеният крак е десният Joy

# 685
Успех НоМе! Ще се справиш, няма начин. Имаш ли цел или просто да овладееш апетита?
Имам цел да сваля до 66-67 кг. Там се чувствам най-добре и не ми е трудно да ги задържам без да се подлагам на някакви по-строги лишения. Другата ми цел е да вкарам малко дисциплина. Не може всеки ден сладко. А при 90 дневната поне знам в кой ден какво е позволено и не се полакомявам за нещо, което не може. Ако ми се прияде сладко, знам че в съответния въглехидратен ден ще си го хапна.

# 686
  • Бургас
Кайсия, аз талия меря 2-3 пръста над пъпа, в най-слабата част на корема.
НоМе, успех! Вярвам, че ще имаш много добри резултати.
Блеки, никога не бих ти дала 68 кг. Така добре ти стоят. Дано коляното е добре.
ТиЛи, Дупеманията колко време е? Чела съм само хубави отзиви за нея, ще ми е интересно да споделиш как ти се отразява.
Вчера си купих лютеница на Велика. Похвалиха ми я, че била със страхотен вкус и най-изчистена откъм състав. Лелееее, колко вкусна бешееее. Върнах се в детството, цяла нощ за филийка с лютеница си мисля Simple Smile
Отчет за вчера: обяд пилешки дробчета с лук, зелена салата
вечеря - две кебапчета, лютеница, залата зеле с моркови
1/2 ябълка, блокче черен шоколад и лъжица сусамов тахан.

Тренировка по календара на май на Румяна. Тук да кажа, че послушах съвета на ТиЛи и спрях да я гоня. Карам с мой си ритъм, почивам. Съвсем по друг начин се чувствам след това. Вярно, времето стана не 20 мин., а 40-45, но удовлетворението после е много по-голямо. Разтягам повече време и мускулната треска доста понамаля. Изобщо се чувствам съвсем по друг начин, върна ми се ентусиазма да тренирам.

# 687
ДубруЙютру!
Знаех си аз, че онзи ден не съм мерила съмсем правилно. Днес мерките ми харесаха много повече.  Laughing
И аз изпадам в периоди, когато не ми се яде, но не им се радвам. След тях при мен винаги следват такива на наваксване и става страшно.
Блеки, радвам се, че кракът ти се възстановява и че гледаш напред към новите цели.  Hug
Дупеманията е 16 основни тренировки, отделно има кардио такива и минита. Има варианти да се прави по 3 календара 8, 12 и 16- седмични. Към нея има и хранителен план. Аз правя само основните тренировки. Как ми се отразява не зная, защото не съм се снимала. Писна ми снимки, профил, гръб, анфас... Може би си усещам Д- то по- стегнато и че започва мускулът да работи, а може и да си внушавам, не знам. Но така или иначе аз правя и допълнителни неща, освен само тези тренировки. Имам чувството, че ми товари кръста тази програма, а може и просто вече да почва да ми омръзва... Аз карам по 8- седмичния календар и почти съм го преполовила. От 10- ина дни, като цяло, започна да ми минава мисълта да я спра. Но пък, от друга страна ми се иска да я изкарам докрай. Още месец само. Започвам я с нежелание, завършвам я с кеф. Но аз и там доста модифицирам, а някои упражнения направо ги пропускам. Не знам... До Вторник трябва да реша как да продължа. По- скоро дали да продължа с Дупеманията, с някоя друга програма на Румяна, по принцип с друга програма /а аз имам сериозна колекция/, да започна PiYo-то, или с тази програма http://joanav.com/programs/fitlates-start. Последната е на наша /бивша вече?/ съфорумка и ми звучи доста интригуващо. Може и нея да я подкарам в съчетание с йога- практики. Трябва да го реша и вече да изкарам следващата си програма до край!
През целия дълъг уикенд ще имаме гости, така че трябва да започна днес да чистя из нас. Първо, обаче, трябва да реша какво ще закусвам, че днес хич не съм гладна.

И със синчето вчера се поскарахме и днес още ми е тъпо, а гледам, че и на него му беше гузно.  Confused

# 688
  • София, България
Номе, то чувството за глад се появява, ама ако си зает и няма как да хапнеш в дадения момент лека-полека гладът затихва и спираш да чувстваш това чувство за глад. По едно време гледам 22ч минава, а аз съм хапнала само 1 банан. На предния ден при същия сценарий в 21ч вече ревах на умряло за храна. Та не знам какво ме прихваща.
Случвало ми се е да усетя чувство за глад. Изпивам една чаша вода и почвам да си приготвям храна. Може да готвя нещо, което става за повече от час. Докато си готвя забравям, че ми се яде , даже имам моменти гладът отминава и не ям, докато не усетя пак чувство за глад.

Но пък аз не искам  да получа  някакво хранително разстройство, затова предпочитам сега да си направя една закуска от едни овесени ядки с банан, ябълка и канела примерно и да си пийна магнезия.

Блеки, пожелавам успех с онова много важното!!!!

# 689
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Чувството за глад означава, че метаболизмът ти работи...ако изчезне- лошо...

Общи условия

Активация на акаунт