Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 094
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • тук и там
Аз имам снимка на обяда ми при режим 1350 калории(тоест преди да ми намали ВХ наполовина Страхил).Нарочно го снимах,защото нали ви казах че ММ постоянно коментираше че при това количество храна няма как да отслабна.
Ето старото ми количество по режима.
Скрит текст:

Сега по променения режим имам наполовина въглехидрат.Наяждам се,но пък огладнявам доста по-рано от колкото преди.

# 526
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
о, да, много е ориза...но, защо моят е наполовина...везната ли ми е крива ? Започвам да се чудя Simple Smile Все едно , де

# 527
  • тук и там
Това е 150 грама. Но може би зависи и колко вода е поел.не знам.
Поправих се.Сега по режим имам 75 гр.А това на снимката е 150 грама.

# 528
да, права си, за водата...аз все го разводнявам...

обаче...аз го меря суров

# 529
  • тук и там
Ами в предишния режим ориза беше  45 грама суров или 150 гр готвен.Пакетите които варя обаче са все със повече ориз,така че мерех готвен.Гледам че горе долу три пъти по-малко е като количество суровия.

# 530
да и аз така го смятам...3 пъти по- малко... 33 грама суров за 100 варен

# 531
# 532
  • Козлодуй
Е сега пък ще избягате във фейсбук аз там не мога да ви последвам Simple Smile
Кайсия, храната ти изглежда малко в моите очи но аз съм си лакома и чиниите ми са по-големи но на снимка всичко е относително може едно насекомо да изглежда колкото слон така че снимките не са обективни според мен Simple Smile

# 533
Кайсия този ориз от снимката колко грама е? В сурово или в сварено състояние?

# 534
  • тук и там
150 грама (готово,тоест -сварен).

# 535
Хвърлих поглед в груапта. Ами все хубави девойки, за къде ще слабеете още - не знам 😁
Аз за сега няма да се присъединявам. Ако се хвана сериозно да свалям - тогава Simple Smile

# 536
80 gr суров ориз е нормалната (недиетична) порция ориз за един човек. Като ориентир. Wink
За готвен нямам представа.

# 537
не ги виждам девойките нямам фб. може ли с бгмама юзъра?

# 538
  • тук и там
Да не вземете да се преместите всички там.Имам опит със една група от Бг Мама,когато бях бременна..Замря темата тук,процъфтя във ФБ,но и се изпокарахме  набързо  и както влязох,така  и  много скоро излязох.Hands V
Пък и тук мога да мина за красавица,като не сте ме виждали..Да не развалям доброто впечатление..Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 539
Хвърлих поглед в груапта. Ами все хубави девойки, за къде ще слабеете още - не знам 😁
Аз за сега няма да се присъединявам. Ако се хвана сериозно да свалям - тогава Simple Smile

Ти пък на "сгляда" го обърна.  Joy Joy Joy

При мен- абсолютно дЕжа- вю. Извадих постелките, нагласих си Дупеманията, качих се да се преоблека и ми дойде. Затова- взех си душ, направих си маска на лицето, изгледах още една серия на Мост, прибрах си екипировката и си сложих обяд да ми се топли.  Laughing

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 14:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт