Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 095
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • USA
Привет девойки, отдавна не бях влизала в темата и що да видя Laughing... моят розАв бански сте обсъждали Embarassed Та, идвам да разбуля мистерията и да благодаря за комплиментите Heart Eyes
Кайсийка, не си за гинко още, все пак доста работи помниш, но бях на 49 Peace
Честит РД, Съни! Да си здрава и щастлива newsm51

# 541
Ей, даааа, Скай, твоят розов бански. Чудесна беше с него.

# 542
Здравейте, момичета записвам се в темата , от известно време насам губя мотивация и се надявам взаимно да се подкрепяме в свалянето и задържането на свалените килограми. От 6 месеца съм на вегански режим по здравословни причини и съм свалила 24 кг. с хранене и от време на време спорт.  В момента тежа 86кг., висока съм 166см., ханш 121см., талия 86см., желано тегло 50-55кг.Успех на всички.

# 543
  • тук и там
A, Скай-приятно ми е да те видя.Снимката си я спомням,но останалото -не.За гинко съм си отвсякъде.Освен че си в Щатите,всичко друго съм объркала.Прекрасно изглеждаше(предполагам и в момента си  изглеждаш ).Flowers HibiscusМда,,обсъдихме  ти банския..Hug

# 544
  • Бургас
На мен нито обядът на НоМе, нито порцията на Кайсия ми се виждат много. Ама аз не смятам, че може да се кара дълго време на глад и че трябва да се тъпчем със салата.
Отивам да ви видя колко сте красиви във фейса.

# 545
Изобщо не ми се виждат големи тези порции. Съгласна съм за салатата, но това е обяд на работа, в офиса. Не всеки има условия и възможности.

# 546
За салатата и аз нямаше да откажа да е по-голяма. Много обичам зелева салата.
Вчера на обяд ходихме в едно заведение и аз си поръчах точно зелева салата, една огромна порция и една филия хляб.

# 547
  • София, България
Тази тема няма опасност да замре. Свикнали сме с нея. Имам фейсбук, но гледам да не прекалявам с него. Ама сега пък хем група, хем тема. Трябваше едно от двете да е.

Герганче, липсва ми да виждам снимка на твоя профил.

Съниии, ти си за десерт! Честит рожден ден! Да си жива и здрава и да постигаш целите си във всяко едно отношение(включая борбата с килограмите) : Весел празник!   

# 548
Да се разпиша, твърдо си стоя на 75 и не мърдам.Но и не спазвам стриктен режим.Хляба съм ограничила на минимум и сладкото .Тъкмо влезна във форма с Риумито и тренирам всеки ден и хоп в болницата с малката.Това ми е препъни камъка,тя е със заболяване и всеки месец сме по една седмица в болница.Все се каня на едно моно отново та да мръдна няколко килограма,ама трябва да се задействам.Чета ви редовно,много сте ми позитивни и искрено се радвам на успехите ви.

# 549
Тиси, абе май оправих снимкаъа. При мен се вижда....

# 550
Забравих честит рожден ден Съни,леко и безпроблемно слабеене,много щастие и любов.За мен те са в основата на добрата визия,една жена,когато е влюбена и щастлива изглежда винаги прекрасно

# 551
не щете да ми пишете в темата Crossing Arms
Таня, отивай да си качваш зелето, ама-ха много била ядяла Laughing
Ще ви дразня със стари снимки, моното крашна днес

Много сте усмихнати, девойки, записвам се за мизантропа на темата

# 552
Това е громно количество ориз... Би трябвало салатата да надвишава като количество всичко останало.... Аз бих намалила ориза и граха на половина, с два, три пъти повече салата и едно варено яйце...

Съгласна съм с теб. Много е, дори да е само 25 гр суров. Аз като бях в процес на отслабване, си слагах в чинията само 2 лъжици ориз /картофи/ паста, другото зеленчуци.

# 553
ЧРД, Съни! Бъди здрава и щастлива! Да е здрав и щастлив и малкият юнак на Герганчето, много да я радва  Simple Smile
Чудя се къде да пиша  Simple Smile Не съм активна изобщо във Фейсбук, обикновено чета докато пътувам Simple Smile Много ми хареса идеята за лично албумче на всеки със снимки преди/след. Аз имам преди от миналото лято по бански, но категорично отказвам да ги показвам  Mr. Green Само ако постигна някой невероятен успех  Simple Smile Ще се организирам другата седмица да ме снимат с дрехи за преди и дано това вече да ме мотивира здраво.
То докато не спра да отработвам стреса с храна май няма да ми се получи, ама аз пък няма да спра да се опитвам.
Херци, съжалявам, ама хич ме няма по снимките. Иначе храната на всички ми се вижда малко, а твоите специално са големи красоти. Трябва да се влиза там добре похапнали  Joy

# 554
Херци може да отвори кухня @слабее=и с удоволствие@ и да прави сбирки @да похапнем заедно като се снимаме преди и след @ хаха Simple Smile

Аз бях днес на едно парти на националности и религии с всякакви национални вкусотии . В на4алото си мислих, 4е не ми се яде и отивам сита ... само =е си приказвам с хората. После размислих.

Общи условия

Активация на акаунт