Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 104
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
аз съм срамежлива и тук ми е добре, ама ако си направите група ще дойда
ТиЛи, не всяко, айде моля ти се всеки ден кухня ще трябва да подреждам  Laughing
ей така да си премерим многото и малкото в картинки,
това ми хрумна като всички я питахме Бийпс няма ли да остане гладна с ония салатени палачинки

# 511
Снимах моя обяд
Скрит текст:

Това ми е водата за през работния ден. Отделно си правя по 2 пакетчета горещ шоколад. Вечерята не знам каква ще е.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 11:15 от NoMe

# 512
  • Козлодуй
Sunny29, честит рожден ден да си здрава и красива
Олеле не мога да взема участие по всички теми Simple Smile Flowers BouquetFlowers BlossomGift
Храната не искам да си снимам защото толкова апетитно изглежда че ми се дояжда пак днес ми е разтоварващ ден и не искам да мисля за храна Simple Smile

# 513
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това е громно количество ориз... Би трябвало салатата да надвишава като количество всичко останало.... Аз бих намалила ориза и граха на половина, с два, три пъти повече салата и едно варено яйце...

# 514
Огромно FlushedFlushedFlushed Сварила съм 100 грама ориз (сурово състояние). Това е 1/4 от готовия ориз т.е. излиза 25 гр. в сурово състояние. Не бих го нарекла огромно.

# 515
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Мое мнение, Номе.... Не го променям.
С такива количества не се отслабва... Как измери ориза, на везна ли?

# 516
И от мен 4рд за Съни.
Аз денс сутринта като тръгвах не бях гладна и после ми се дояде. спирам на магазина, взимам кисело мляко 1,5 % и ре;их да видя калориите. Ами 100 гр. има 72 кал. ужас. Ами 2 кофи4ки 720, ами 4 са калориите за цял ден без диета и то може да си умре 4овек от глад при това. Една приятелка обясни имало много захар киселото. Мле4на захар . Правя аз справка със съдържанието и полу4их стрес! Толкова много захар. Лактоза било, захар си било!

# 517
Да, разбира се че на везна. Как иначе ще знам, че съм сварила 100 гр. ориз.

Не съм привърженик на диети основани на гладуване. Отслабва се и без глад.

# 518
Съни, честит рожден ден! Бъди здрава,  щастлива, целеустремена!  Heart

Ако направите група във фейса аз съм "за".

# 519
Ориза за едни ще е много, за други малко. Зависи кой към какви съотношения се стреми.

Кайсия, аз назад забравих да пиша, но на снимките си си добре! Е, ясно е, че има тук-там за сваляне, но определено в описанията си се представяш като двойна на това, което виждаме на снимка.
Благодаря за стискането на палците.
Скрит текст:
Определено е нещо, което искам да работя, пряко свързано и с хобитата ми (оказа се, че 'колежката' се занимава със сходна ръчна изработка), и с възможността да развивам и популяризирам благотворителната кауза, с която се занимавам. Ако ще и месец за без пари ще стоя там ама трябва да ме вземат Joy

Въпрос: Съществуват ли хубави кутии за храна? МП смени вече доста и всяка се разлива ако има повечко течност ... Дори един домат да си нареже, ако случайно я наклони и се излива, пф! Термосите за храна са като мнооого крайна опция.

# 520
Направих група. След малко ще ви дам линк.

# 521
С такива количества не се отслабва... Как измери ориза, на везна ли?

Това ми изглежда като малко прибързано заключение. Много зависи колко пъти яде на ден, колко енергия изразходва.

Цитат
Съществуват ли хубави кутии за храна? МП смени вече доста и всяка се разлива ако има повечко течност ... Дори един домат да си нареже, ако случайно я наклони и се излива, пф! Термосите за храна са като мнооого крайна опция.

Да, има едни в била, много добре се затварят, но за съжаление са пластмасови.

# 522
  • София, България
Значи, девойки, тамън и аз щях да предложа да се направи затворена група във фейсбук, в която да сме само ние. Админът след проверка за ника на потребителя да добавя в групата. После  може да се направи за всяка индивидуален албум и там да си гледа храна, снимки в гръб, профил и т.н. Нещо като визуален хранителен и отчетен дневник.

# 523
хайде идвайте да ви наблюдавам какво ядете  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/?topic=1032862.new#new

# 524
С такова количество ориз на ден и аз  ще качвам, ама пък с двойно количество месо си свалям като стой, та гледай.Салатата/зеленчука ми е по-скоро за декорация, не за наяждане....
Не виждам защо да се надувам със салата, като час след нея пак ще съм умряла от глад.

ЧРД на Съни!С пожелание за повече свалени кг !   Birthday

Общи условия

Активация на акаунт