Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 105
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Отчитам -0.5 надолу и леко липсващ план с храната за днес (тази седмица живея на риба, честно казано).
А и вчера получих крампа в прасеца в края на тренировката и се чудя дали не е липсващ магнезий.

# 496
Добро утро.
Днес - кантарен ден. Повече от доволна съм Simple Smile Имам и рожден ден, та съм още по-доволна. Днес почнах храната по план, предполагам, че така и ще продължа. Ще черпя колегите с домашни бонбони и пица, ама мисля да не се възползвам от тях, а довечера ще съм на риба или пържола.

# 497
Съни, честит рожден ден! Бъди жива, здрава и следвай целите си!

Аз днес съм щастлива. В събота половинката има рожден ден, отделно ми се обадиха снощи с молба да отида тогава на повторно интервю и евентуално кратко обучение за нещо, което бих работила и без да ми се плаща Grinning Дано всичко мине добре!

Хич нямам идея какво ще ям днес. Или ще направя един воден, или ще метна свинско в уока с гъби и зеленчуци.

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 11:05 от _Зизy_

# 498
Честит рожден ден, Съни. Бъди жива и здрава, желая ти много пътища и пътеки, които да извървяваш щастливо, с попътен вятър и добри хора.
Аз ще се тегля утре Simple Smile Но и на мен ми е много позитивно (да се чуди човек как и защо, предвид, че ме боля цяла нощ и малко спах). Казаха ми да ида по-късно в офиса, успях да си изчистя, да си спретна къщичката, да сготвя на кучо, да пия кафе, дори успях да си направя маникюр, че покрай работата заприличах на снажна мома, копаеща картофи, сега ще направя и едно АЛО и изчезвам да се трудя Simple Smile

Охо, Зизу, страхотно! Браво Simple Smile И на мен ми е първи работен ден в офиса. Ще ми е интересно Simple Smile
Изобщо, самочувствието ми от както работя и особено след думите на шефа доста ми се пооправи. Друго си е да знаеш, че изкарваш пари (ах само как ги чакам, че по-на червено и в студентските си години не съм била) Simple Smile))

Направих си кафе, направих си 500 мл айрян, направих си и литър и половина Мандал Бал с половин лимон и изобщо днес ще си мисля за Херц и Таня и ще отводнявам (като казах отводнявам, Вяра да се явява на отчет, стига е скиторила по красиви дестинации). Сиската и нея я гледам, щастлива, слаба и красива Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 08:46 от Госпожица Дух

# 499
Духче, браво! Лек и ползотворен ден Heart

# 500
  • Бургас
Честит рожден ден, Съни! Много здраве и усмивки, много сбъднати мечти ти пожелавам!
Дух, ще те мисля днес с тоя кленов сироп. Аз на него изкарах точно един ден до обяд. Така се остъргах, чеееее Simple Smile Ама на теб да ти е спорен деня.
Херци, всеки си мечтае за това, което няма. Пожелавам ти да се похвалиш на моите килограми! Пък аз да те подразня тогава, че съм свалила още Wink
За показване на храната съм ЗА с две ръце. Ето моята вчера:
мляко с нес кафе
2 филийки Вита, намазани с топено сирене, 2 слайса шунка
бяло фрапе
около 200 гр. пилешки дробчета с лук, 1/2 кебапче (имаше за дояждане), зелена салата с краставица
1 ябълка, блокче черен шоколад 70%
Сега не ми изглежда малко, но пък количеството е доста по-малко отколкото изяждах преди две седмици, така че за мен си е напредък. А и съм в овулация, тогава ям повече.
Обаче се събудих по никое време към 3 часа наспана. Така ми се случва като намаля въглехидратите много, явно трябва да внимавам.

# 501
  • тук и там
Съни,Честит Рожден Ден!Жива,здрава,щастлива и обичана да си!

Херци, нещо за Д-то ми каза.А,.да се разберем, аз Д-то си го харесвам!Малко никога не е било,няма и да стане,ако  се понапъна и наблегна на клековете със щанги, може  като  на  Ким К. да го  докарам,но въпреки това  - харесвам си го аз.Blush
Не съм се теглила още,но аз тези дни не си спазвам много,много режима-все нещо допълнително хапвам.Нищо,ще стана пак редовна след някой друг ден,сега не ми е период просто.NoMe  се чуди ...Аз в този период  умирам просто  за сладко а и друг път съм го казвала-при мен апетита супер много се влияе от хормоните и  МЦ. 14 дни съм супер,не ми се яде сладко,мога да изкарам на всякакъв режим-това до Ову, после 14 дни съм като ламята Спаска,включително и характера ми става доста неприятен .В момента даже съм доволна от себе си,защото успявам да мина без сладко,а само със малко повече Вх-горе долу калориите ми пак са към 1350,а аз си задържам на такива калории.
Зизу,стискам палци.Няма нищо по-хубаво от това ,да се занимаваш със нещо което обичаш и да ти плащат даже за това!
Духче,успех!
ТиЛи, хич ме няма  явно!Но го приеми като комплимент.Жената тогава беше на 46 гд(2016 гд) и си изглеждаше  супер за възрастта.Знам че беше във Щатите тя,може и от там да съм се объркала.Кажи ми че и ти си там,щото ако не си- това би означавало че трябва да започна да си пия гинкото незабавно,ежедневно  и във високи дози!
Поздравления за всички,отчели минуси!

Спорен ден от мен!

# 502
Благодаря ви, момичета.
Кайсия, не те видях, но видях Демирчето и в гръб изглежда сладка, с правилни пропорции, явно е на прав път Simple Smile
Днес карах мъжът ми да ме снима, ама горкият толкова е зле с това, че нито една снимка в цял ръст не става.

# 503
Забравих да кажа, че и аз много подкрепям идеята на Херц и съм си го мислила. Обаче напоследък нямам желание за "нови хора" от форума. Бих се включила, ако го измислим като опция в нашата тема, ако ще в скрит текст да е и да си го коментираме тук. В нова тема, с нови хора не ми се влиза, поне за сега.

Благодаря момичета! Направих тренировката, много ме зареди Simple Smile
Танче, аз искарах 4-5 дни, чудя се как успях Grinning Ама да си кажа, кеф ми беше, като ми дойде "байгън" си направих супата. Виж от това си върнах килата. За това ми е безпредметно да правя такива дълги дни - няма смисъл за мен лично, освен ако не си настроен за детокс, а с количеството кафе и цигари, които погълнах, беше всичко друго, но не и детокс. За сваляне и оформяне си трябва ядене - хубаво, балансирано, вкусно. Повече от 24 часа ми е наистина безсмислено, хайде пряко сили 36.

# 504
Забравих да кажа, че и аз много подкрепям идеята на Херц и съм си го мислила. Обаче напоследък нямам желание за "нови хора" от форума. Бих се включила, ако го измислим като опция в нашата тема, ако ще в скрит текст да е и да си го коментираме тук. В нова тема, с нови хора не ми се влиза, поне за сега.
За каква нова тема става въпрос? Нещо съм изпуснала.

Съни Честит Рожден Ден Animal Heart Eyes CatFlowers HibiscusRevolving HeartsFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers CherriesFlowers RoseFlowers TulipFlowers StrawberryNature Full Moon With Face

# 505
Честит празник на Съни!!! Да е много здрава, усмихната, да преследва и постига мечтите си!!!
Я, колко много телета ще се окажем в темата. Всъщност, фактът, че сме се събрали именно в такава тема донякъде ми е съвсем закономерен.  Laughing

Кайсия, а ти на СТрахил писа ли му за твоя проблем с хормоните, ъъъъ- с хормона /не помня кой беше, но беше споменала след прегледите си в Бг лятото, че е изникнало нещо такова/. И заминавай бързо за гинко.  Laughing

Блеки, и аз така- с аватарите. Затова и бях леко учудена, когато се оказа, че Бийпсчето не е къдравелка.  Mr. Green

Предпочитам жени треньори аз, някак по- се разбираме и допадаме в представите какво искам и как да го постигна.  Wink

Днес стъпването на кантара доведе след себе си сериозно количество отделяне хормони на щастието. Още съм преди цикъл, но силиците ми се възвърнаха. За сметка на това- започнаха болките, на които ще се наслаждавам 2- 3 дни "преди". С което пак стигам до тъпото положение, че всеки месец, буквално всеки имам една седмица, която е напълно загубена за тренировки. Не е като да нямам желание. Обаче с годините идва и мъдростта да не издивателстваме над тялото, когато то ни дава ясни сигнали, а напротив- учим се да ги разчитаме правилно.

# 506
  • тук и там
TиЛи,ми то нищо не излезе тогава.
Скрит текст:
 Нисък прогестерон,ама ЛЛ и АГ в Бг ми казаха че нищо не означавало това.Нормално било да намалява прогестерона със годините,важното било че нивата му се покачвали когато трябва(не знам в коя фаза беше).Изписа ми хормонални таблетки за 4 месеца,пих ги два и нищо не стана и ги спрях.За какъв проблем да пиша-като реално не знам има ли такъв.Аг -то вика“следващите 10 -15 години ще е така,намаля прогестерона,намаля функцията на яйчниците и всичко по реда си.Не ми се занимава и с това тук.Много бавно стават нещата,като се върна във Бг ще си направя изследвания пак. Ама и без да му казвам на Страхил, в последното му писмо се споменаваше  значението на "доброто хормонално здраве" за отслабването.
Пфу,и за гинко станах вече..Къде има пенсионерска тема ,да се включа там?
.

# 507
ЧРД, Съни smile3510 smile3510 smile3510
Да си здрава и щастлива, прекрасна, слаба и красива   Gift newsm67
още един от зодията "обичам да ям"   Twisted Evil

такава тема
Замислям тема СЪС СНИМКИ кой колко всъщност яде... и да няма хън- мън малко ти е храната, защото малкото и голямото  са относителни понятия, имате ли смелост...?

# 508
Е, то навсякъде сега като мантра се повтаря това за доброто хормонално здраве.
Херц, аз се осмелявам, но повече ме мързи.  Mr. Green Къде ти ще снимам всяко ядене, ще качвам, ще описвам... тц, не е за мен тази хамалогия.  Whistling

# 509

Herzen аз съм за. За отделна тема не знам, но може в тази тема да си качваме снимките.
А искате ли да си направим група във фейсбука?

Общи условия

Активация на акаунт