Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 107
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Тили, и в моите мисли си руса Simple Smile
актуализира, моля, визия
розов плетен бански на фантастично тяло и аз съм гледала в темата с тренировки, но не си спомням на кого
а Кайсия регулярно пуска снимки, едно голямо дъ има според мен, чак много дебела никога не е била, ама нали аз завистливо гледам всички с тънка талия

Ох, айде дано да е добре Бийпс, липсва ми лежерно- въздушното й отношение към живота

# 481
Изградила съм си имидж на блондинка значи.  Mr. Green Явно съм такава, но под прикритие. Руса не съм, откак в 8ми клас много- много отдавна, още в миналия век започнах да се къносвам с "Рубина". Убедих ли ви колко съм древна.  Laughing Сега съм основно побеляла, но успешно се прикривам под цветовете на лешника или кестена.
С розов плетен бански тук във форума асоциирам единствено Шантала, но на повечето от списващите тук тя най- вероятно нищо не им говори. С което не казвам, че са пропуснали нещо важно, напротив- спестили са си ценно време, НЕ- кибичейки в Клю- то.  Crazy

# 482
ама нали аз завистливо гледам всички с тънка талия
Херци, с теб сме от един клуб Joy

И Бийпс наистина ми липсва

# 483
За Бийпс и на мен.
Танче, браво! Аз днес си хапнах, утре през деня ще се въздържа.
В 13.30 боб, салата, 1ф бонус
17 ч две пилешки пръчици
20 ч. Козе сирене, краставица, чаша вино и някакви крекери.
Дойде ми, гади ми се и нещо ми е лошо.
Утре на водичка Simple Smile до вечерята, а тя ще е пилешка кълка, днес я мариновах в нискомаслено кокосово мляко и къри, и я изпекох за утре след работа да имам вечеря.

# 484
Бийпс и на мен много ми липсва. Правеше темата ведра и гостоприемна. Дано реши да пише пак!

В събота ще празнуваме рд на малкия на барбекю парти на село. Мисля след това да опитам едно моно. Дали това на ВЧ е с най правилна подредба на дните или това не е много важно.

# 485
Дух, легни си преди кълката
и как забравих да кажа на Таня, че ей сега искам да съм на нейните килограми
Замислям тема СЪС СНИМКИ кой колко всъщност яде... и да няма хън- мън малко ти е храната, защото малкото и голямото  са относителни понятия, имате ли смелост...?

# 486
сега пък ядене. не е ли по-важно неяденето Simple Smile

# 487
ти пък Simple Smile
всички ядем, хайде да видим колко Mr. Green

# 488
ти пък Simple Smile
всички ядем, хайде да видим колко Mr. Green

Аз някои неща ям и някои не ям  и мога да кажа какво не изядох Simple Smile

ОК. Днес имам 2 сандвича с тънки филийки от пълнозърнест хляб с крема сирене , кашкавал и резен домат.
Малка чаша рядък айрян, половин ябълка, салата зелена с малко царевица и мъничко зелен боб като гарнитура, не като ядене. Т.е. само сварен с малко магданоз поръсен. И изядох 1 аспержа прясна, от фермата, обелена и сварена в подсолена вода до идеално . Останалите аспержи ми ги изядоха .
Това е от

Така , както го гледам написано ми се вижда цял кош храна. Като го ядох ми се виждаше малко.

Може да е добър метод първо да изписваме какво мислим да изяден и после да се изплашваме от написаното и да задраскваме половината.

# 489
И аз днес, покрай всичко останало, ядох аспержи. Моите бяха на фурна, поръсени с пармезан.
Всъщност, ги правех за вечеря, но си хапнах стабилно преди това и така и не вечерях аз. Изпих огромна чаша телешки дом. бульон с един изстискан лимон в него. Поне не съм яла абсолютно никакви глепости днес.
Сега ще се опитам да възпроизведа изяденото:
- кефир 400 мл;
- пиле с грах;
- 2 слайса бекон на фурна;
- 40 гр едни лентички, като сухари, но много тънки, покрити със семена, 30 гр червен хайвер;
- 100 гр грозде;
- 150 гр кисело мляко, доза шок. протеин, 50 гр боровинки;
- 3 аспержи с пармезан Joy  Joy Joy
- бульон, но него, както и аспержите не го слагам в никакви класации.

Сега го сметнах. Ми че то няма 1500 калории, а имам чувството, че цял ден съм яла. Въглехидратите са ми малко над 100 гр, обаче. Аз колкото и да съм ги реабилитирала, все пак се старая да не надвишавам 100 гр на ден. Не е драма де. Направо си е добре.

Това с изписването, последващото му задраскване и съответно- преосмисляне на храненията работи. Но се изисква време и планиране. Иииии при мен поне няма как да се превърне в практика, не съм такъв тип човек аз.

# 490
  • София, България
Много ви се радвам на всички! Днес изядох 3 сърми за обяд и току-що в 3ч сутринта вечерях 3 бъркани яйца със сирене и кашкавал, както 3-4 оризовки.

Днес видях дъщерята на първата съпруга на баща ми(реално нямаме никакви общи роднини с нея ). Беше над 100 кг.. , хвана си една треньорка от една зала, направи й режим, упражнения и сега е качила снимки. Ами сигурно е по-слабичка вече от мен, а е висока, а не като мен кинта и петдесет. Говорили сме си и няма тренировка, в която да не е тренерката да я нахъсва и да не я оставя, докато не си направи нещата. Замислям се, че наистина ми трябва някой друг да ми досажда и да не ме оставя, докато не си направя гимнастиките и упражненията. Ей-го на.. не помня кога беше последният път, когато правих упражнения. Отдадох се на разходки и си замазвам очите, че това стига, а не е така.

# 491
  • София
Тили , имам регистрация в vk , но само файловете на 21 fix extreme не се отварят.Реших , че ги гледате на друго място.

И аз много искам да си намеря треньор мъж , но досега без успех.Ако някой може да препоръча фитнес с подобен треньор в София , моля да сподели.Определено имам нужда някой да ме мотивира.При мен сериозния проблем е емоционалното хранене и успех с кг мога да постигна , само ако съм в хармония със себе си.

# 492
Дух, легни си преди кълката
и как забравих да кажа на Таня, че ей сега искам да съм на нейните килограми
Замислям тема СЪС СНИМКИ кой колко всъщност яде... и да няма хън- мън малко ти е храната, защото малкото и голямото  са относителни понятия, имате ли смелост...?
Herz, ама да не предобря манджата? Искам поне на 29-30 да съм на течности с луната. А, ма днес сме 26-ти, до 29-ти има още 3 дни. Ми ще се опитам да си легна преди кълката. Нощес ми писаха да ида по-късно в офиса и ще тренирам след кафето.
По принцип с Лазар имаш 24 часови фаствания и тренировката беше точно преди края на фаста и протеиновата вечеря, но в случая не знам дали е удачен вариант - аз вечер не съм много енергична, особено пък след работа. Но ако тренирам сутрин има вероятност да огладнея сериозно в рамките на деня. Ех, дилеми. Ще го измисля Simple Smile

# 493
  • Козлодуй
airamber, 21 day extreme аз я свалих от линковете в началото на темата за домашни тренировки има един сайт за руски торенти та от там и аз и се каня на тази програма Simple Smile

# 494
Тили, за мен изглеждаш като на аватара си. Както и всички останали. Съжалявам Grinning

За фитнес инструктор мога да препоръчам Марин от залата на Атлетик на бул. Сливница. Тренирала съм с него, наблюдавала съм как тренира и други хора. Индивидуален подход има към всеки спрямо нуждите и целите му. Голям левскар, голям пич Blush Много грамотно момче във всяко отношение. Единственият треньор, с когото знам, че истински съм тренирала.

Иначе знам за много доволни от Ники в залата на Атлетик в Мега мол. Но там лични наблюдения нямам.

Ходила съм в залата на Юли. Там са различен тип тренировките, но треньорите също са много добри.

Кантарът ме зарадва с още -300 гр. надолу. Тези минути плюс тренировките ме отказват от всякакви вредни навици, изкушения или криввания. Просто желанието ми за тях се изпарява. Вчера можех да пийна бира, предложиха ми покрай мача, ама не ми се пие. Може би едно хубаво изстудено розе може да ме изкуши, но това ще стане през уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт