Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 110
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
кайсийката да не се разпуска от комплиментите и да си гледа диетката. още по-добре ще заизглежда.

# 466
Кайсия, тръгни на работа или вземи на децата куче и го разхождай ти Mr. Green
Добре че имам две кучета и трябва да ги разхождам. Иначе трудно ще навъртя такъв километраж. Yum

# 467
  • Бургас
Пу, изтървах снимките на Кайсия, ама помня старите, така че спокойно мога да кажа, че хич не изглежда зле. Май трябва да си организираме ден ,,покажи се,,, сигурна съм че всички изглеждаме много по-добре от това, което описваме Simple Smile
Дух, днес с храната съм по график: сутринта мляко с нес, закуска в 11, следобед бяло фрапе (размазах се от кеф), вечерята ще е към 19. Ей така, ако успея да вляза в ритъм ще е супер. Първото хранене за деня ми дойде рано, но щях да излизам и предпочетох да закусвам в къщи, вместо обяд навън.

# 468
Ееее няма да ви черпя нищо, разсърдих се. Ни Кайсия, ни ТиЛи видях. Нацуп!

Демирче, имаш наистина хубави пропоции, оформена талия, хубаво извити задни части. Браво, браво и наистина изглеждаш доста по млада. Да не обърка някоя цифра Wink

# 469
  • тук и там
ТиЛи не съм я виждала и аз.Имам спомен за розов плетен бански,  руса коса и  много хубаво тяло,но тя ли беше или някой друг от темата-не помня.(това преди година-две).
Мен си ме знаеш-не съм отслабнала,че да има със какво ново да се похваля.На мен гърба на Демирче ми харесва-не се виждат паласки.Моите си личат.Confused
Bandiera rossa,имам си огледало в банята.Хич не ме гледа добре и няма  капка милост,нито грам такт,комплимент не ми е правило от две години-как ще се отпусна?!Там е истината!

Последна редакция: ср, 25 апр 2018, 18:51 от Kaisia

# 470
Хахахха, аааааааааааа НЕ!!! Аз с розов, плетен бански в бг- мама, нееееееееее!!!  Joy Joy Joy Не съм била аз! Пък и с много хубаво тяло- ептен!!! Честен кръст!!!  Crazy

Сега сериозно- какво става с Бийпс? Някой чувал ли я е?

# 471
Сега сериозно- какво става с Бийпс? Някой чувал ли я е?

Аз. Всичко е наред, много екшън около нея, малко време.

Леле, както се казва, предобрих на тренировката. Д-то не си усещам. В залата такова нещо не мога да си причиня...

Кайсия, ако щеш ми вЕрвай Grinning

# 472
Щом всичко е Ок- нЕма я мисля.
Блеки, ти сега вкъщи по каква програма тренираш?

# 473

Дето ти ми я каза и прати - 21 day extreme. Вечни благодарности за което Blush

Забравих да се "похваля", макар че ми се щеше да е повече, за месец: -3 см талия, -3 см ханш, -1 см бедро. Ах тея бедраааа, толкова там имам нужда да сваля, а те толкова да не искат...

# 474
Ееее, браво! Радвам се, че ти допада, моля и браво за резултатите- добри са си.  Hug

# 475

Дето ти ми я каза и прати - 21 day extreme. Вечни благодарности за което Blush

Забравих да се "похваля", макар че ми се щеше да е повече, за месец: -3 см талия, -3 см ханш, -1 см бедро. Ах тея бедраааа, толкова там имам нужда да сваля, а те толкова да не искат...
И аз ти я бях казвала. Ако направиш и фикс екстрийм-а съвсем ще се предобриш.

# 476
Цитат

Гери, благодаря. Момичета, много сте мили, наистина. Simple Smile

Така е, младолика съм. Все си мисля, че се дължи освен на ген, на това, че не пия, не пуша, дори и кафе не близвам. Аааа...и спя, по много. И водаааааааа...
След месец ще съм майка на абитуриент. Simple Smile И искам рокля по случая, но освен комплимент за годините, нищо хубаво не последва, обикновено. Тези, които ми харесват, все са малки. Persevere

# 477
  • София
Ееее, браво! Радвам се, че ти допада, моля и браво за резултатите- добри са си.  Hug

Изпрати ми я и на мен тази програма.Моля ....

# 478
Ако направиш и фикс екстрийм-а съвсем ще се предобриш.

Е тъй де, това правя. То и друго ли има? Днес lower fix extreme, 10 минути корем и 40 минути кростренажора. Проблемът ми е, че тежестите ми са твърде леки - 3 кг и дискове по 1,25 и 2,5. Последните две са от един дъмбел. За съжаление имам само 1 дъмбел Sad Трябва да се разходя до Спортдепото да си взема още един.

От грабо видях, че има карта за фитнеса на бившия Принцес, до гарата, за 19 лв. За месец това. Може на някой да му върши работа, мен ми е неудобно за съжаление Sad

# 479
Ако направиш и фикс екстрийм-а съвсем ще се предобриш.

Е тъй де, това правя. То и друго ли има?

Ххахах, има, но то е "по- малкото зло", само 21  Day Fix се казва.  Laughing

airamber, най- лесно е да влезеш през VK- В контакте, това е руската опция на ФБ.  Peace Ето ти линк, помоли да те приемат и по- натам дано се ориентираш. https://vk.com/domashniy_fitness  Успех!

Общи условия

Активация на акаунт