Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 130
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
И аз да се включа ако може.
Кайсия аз изглеждах доста по зле при 68 кг.
Моето мнение е че си стегната, дори и с тези к-ми.

# 451
Според мен и двете дами са много хубави дами и имат нужда от диетска, но не по спешност, а от суета.

Ако режима от профи не помага то е защото профито не е оценило всички страни на нещата и някъде има част от пъзела  ... която липсва в неговата информация. 

# 452
Ето ме- направена, джиджана, ММ утре като се прибере- не мож ме позна.  Joy Joy Joy
Изпих си ПТ продукт, но дали от него, дали защото мина най- черната фаза от ПМС, днес съм си свежарка.  Blush

Благодаря на включилите се с коментари относно отоците на пръстите ми. Именно фактът, че следя да си движа ръцете докато ходя, а не са в покой и въпреки всичко се подуват, ме озадачава. Ако продължи, ще се консултирам със специалист.  Peace Кайсия, докато съм на тази тема- щом ти отичат краката при пътуване с кола, имай едно наум при полети. Слагай ако не компресиращи чорапи /не е задължително непременно да са медицински/ поне някакви по- стегнати. Съвсем добронамерено го пиша, имайки пред очите си пример за проблеми от подобно естество и по този повод влизайки в час с много инфо и статистики, които иначе бих предпочела да не зная.

Едно известно време /слава Богу беше миналата година и вече е минало- заминало/ толкова се бях сдухала психически, че единственото нещо, което правех като стана сутрин и изпратя челядта по задачи, беше да седя на фотьойла/ лежа на дивана и да бойкотирам всякакъв вид движение. Това ми донесе единствено повече депресивни мисли и болки по цялото тяло- колене, глезени, гръб, кръст. А, да- и стрии. Защото всичко това води след себе си и покачване на кг, разбира се. Един ден отворих широко очи и си казах, че не мога да си позволя на тази възраст да се чувствам по- грохнала от 80+ годишната ми свекърва, за Бога!!! Започнах с кратки разходки, вкарах йога, постепенно- леки тренировки, които с времето променях. Най- големият бонус от всичко познайте какъв е? Не свиването на см и падането на кг, съвсем не. А липсата на болка и дискомфорт!!! Съвсем логично след това идва доброто настроение, тонусът, желанието постоянно да ставаш по- добра версия на себе си, в какъвто и да било план. Телата ни са направени за да се движат. Ако имате възможност, слезте една спирка по- рано или въобще отидете пеша до там, накъдето сте тръгнали, ако трябва да се наведете- клекнете, ако за нещо ви идва да се протегнете, станете и го вземете. Не се подавайте на мързела и не ставайте роби на всички удобства, които модерният свят и общество ни предоставят, защото това рефлектира единствено и само върху нас, нашето здраве, стави и светоусещане. Движете се при всяка възможност и тялото ще ви се отблагодари!

Иде Пролет
- та може и да е заслабнала, не помня, но ми се върти нещо, че ни се разсърди и затова вече не ни удостоява с присъствието си.  Thinking

# 453

demirche аз май не съм те виждала до сега. Според мен изглеждаш много добре в гръб. Имаш добри пропорции - талия/ханш. Когато свалиш някое и друго килце (с наша помощ и подкрепа Yum ) ще си пърфект мацка Flowers Hibiscus

# 454

demirche аз май не съм те виждала до сега. Според мен изглеждаш много добре в гръб. Имаш добри пропорции - талия/ханш. Когато свалиш някое и друго килце (с наша помощ и подкрепа Yum ) ще си пърфект мацка Flowers Hibiscus

Еееее, благодаря, летя, летяяяя...Heart Eyes

# 455
Оо, Кайсия, ма я да се стягаш! Съвсем добре си изглеждаш! Имаш страхотни пропорции и наистина диетата при теб си е за суетата. Кантарите не им вярваме. То нали и аз до скоро бях 70 Simple Smile

Благодаря за препоръката за карнитина: днес ми е доста по-добре.

# 456
  • тук и там
A,Блеки -реши да бъдеш тактична все пак.Stuck Out Tongue Winking Eye.Имам да свалям поне 10 килограма,което със моето темпо и трудностите които срещам,включително самосаботирането - си е почти мисия невъзможна.Всичките ми 10 излишни килограма са на шкембе,ръце ,паласки гръб и брич.И към килограм са се разпределили по останалите части.Ей това е.Как се топят избирателно паласки,ръце  и  корем примерно?!Все не мога да стигна до тях.
Демирче,имаш като моята структура.Тънка талия и закръглена долна част.И поне 10 години преднина.В по-добра позиция си от мен,възползвай се  от младоста и продължавай все така!:heart:

# 457
A,Блеки -реши да бъдеш тактична все пак.Stuck Out Tongue Winking Eye.Имам да свалям поне 10 килограма,което със моето темпо и трудностите които срещам,включително самосаботирането - си е почти мисия невъзможна.Всичките ми 10 излишни килограма са на шкембе,ръце ,паласки гръб и брич.И към килограм са се разпределили по останалите части.Ей това е.Как се топят избирателно паласки,ръце  и  корем примерно?!Все не мога да стигна до тях.
Демирче,имаш като моята структура.Тънка талия и закръглена долна част.И поне 10 години преднина.В по-добра позиция си от мен,възползвай се  от младоста и продължавай все така!:heart:

Е, Кайсийка, все си мисля, че бяхме близък набор / аз съм родена 1974 година /. Скоро ставам на 44.Simple Smile
А иначе, да, имаме женствени структури, което е добра основа. Знам, че ще се справим, и двете!

# 458
  • тук и там
А,наборки сме били значи..Ми младееш тогава,поне с такова впечатление съм останала от предишната снимка.Grinning

# 459
А,наборки сме били значи..Ми младееш тогава,поне с такова впечатление съм останала от предишната снимка.Grinning

Бързо казвай какво да черпя!!! Stuck Out Tongue

# 460
  • тук и там
Страхил не дава! WearyНе близвам алкохол-ни капка!!Ни торта,ни шоколадов мус,ни тирамису,даже и вафла Боровец не дава!Като отслабна -тогава ще се почерпим!:grinning:

# 461
Кайсия, тръгни на работа или вземи на децата куче и го разхождай ти Mr. Green
Събота и неделя бях на мляко от моното, умрях си от глад и нищо не свалих

# 462
Алкохол си пия Smile диетата ми е достатъчна и без това само подскачам Smile и имам енергия в излишък. Поне вечерно време си пия по една бира. Вярно е че по бавно ще сваля килограмите, но това е положението.
Браво на всички и до лятото ще  влезем в норма. Smile

# 463
  • Козлодуй
Страхил не дава! WearyНе близвам алкохол-ни капка!!Ни торта,ни шоколадов мус,ни тирамису,даже и вафла Боровец не дава!Като отслабна -тогава ще се почерпим!:grinning:
Хи хи Simple Smile
Сега ще се черпим по една студена вода Simple Smile
ТиЛи това което казваш сякаш аз съм го писала и аз преоткрих движението на дърти години и настроението ми е супер защото имам енергия да се справя със задачите Simple Smile

# 464
Оня ден, като се видях с Тиси и тя изтърси един лаф, цитирам по памет "ей всичките се описвате толкова огромни, че аз си представям как, ако направим среща на форума ще запълним целия център" аз бих добавила - с общо тегло над тон. Това заради снимките на Кайсията. Че има от къде да посвалиш - има. Ама вярно, стегни се малко, бе жена. Описваш се, като слон. Изобщо не изглеждаш така, както сама се обрисуваш. Стегната и симпатично-достолепна дама Wink
И аз имам подобна структура, но само в смисъл, че имам стрнични мускули (имах, преди днес да се издуя двойно и тройно като балон - добре, че имам една прекрасна черна роклА с бяла якичка, тамън за подобни дни).Та коремът ми е сходен на твоя. И се свива само с глад. При мен де, няма да подхващам пак старата песен на нов глас. За себе си само говоря.

Общи условия

Активация на акаунт