Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 092
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Еее, такова нещо не е за изпускане. Много обичам да опитвам непознати и екзотични за мен храни. За съжаление рядко ми се случва. Искам да работя като таен дегустатор  Embarassed

# 556
да,  и аз, ако не ги обичаме вкусотиите няма да сме в темата
таен дегустатор на диета Simple Smile горкия Simple Smile

малкия сме сложили е едно у-ще в което има толкова различни националности и религии, че не мога да ги запомня. НА всеки празник големи трапези се слагат под едни шатри в парка. Днес похапнах някакви виетнамски пролетни рула , но не бяха пържени ами увити в онова прозрачно лепкаво тесто ... . Имаше и някакви други пакистански сосове млечни в които се топят едни панирани зеленчуци имаше също някакви кори, върху които се маже хумус, питки, баници, сърмички , козунаци ,еврейски хляб били козунаците според тях, турски локумки и какво ли още не. Децата показваха какво знаят ъа културите, а родителите така се бяха запънали край масите ... прегладнели след работа ... Директора само тактично обикаля и подканя @айде идете вижте децата, те са се подготвили@ а те милите бяха правили някакви индийски супи, чай с ингвер и мента  и подправки бяха мелили и танци правиха , песни пяха. Много гот.

Аз занесох 3 вида халва. Понеже не съм по приготовленията и никой не беше писал халва че ще носи .

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 22:12 от Bandiera rossa

# 557
  • София
Добрютро, прекрасни!
Влизам само да кажа, че не съм се капичнала, ако някой се сеща за мен де хаха Ноу ме дразнят на работа, ама толкова, че ми влияе на всичко и се чувствам като пън напоследък. Иначе всичко останало е ток и жица, навиците явно се градяг бавно, но държат дълго време.

Не съм ви чела, че нямам време и веждите да си оскубя. Дано сте слаби, весели и здрави! Надявам се скоро да се балансирам нещо в работно отношение и да дойда пак да ви тормозя. До тогава- движете се повече и бъдете сити!

# 558
Hahaha Grinning Бийпсче, всеки ден за теб питаме, кака Simple Smile

Таня, Херци, в 21 часа официално се предадох с малко пилешко месо, салата, бяло земелче и чаша вино. И още нещо май имаше - не помня.
Цял ден бях на вода и едно айрянче - 24 часа ги направих всякак просто.
Ей днес много накриво ми тръгна - помолих да ми преведат парите, които съм вложила лични за бензин... защо патката с патка съм дала евровата сметка не знам... ама сега няма пари, защото получих 27 мейла за удържани такси от банката, че пари в тази сметка не е имало от 2016... малко ми е тъпичко. Доста ми е тъпичко.

# 559
  • тук и там
Херци,снимките ти изглеждат като направени от професионалист -супер са.А и изглежда си добра кулинарка.К'o да правя в темата ти,като видях вечерята ти за трима и като си помислих за моя кафяв  ориз със пилешко филе и направо ми идваше да зарежа и режими и всичко и да замезя и аз като вас ,в съчетание със чаша винце.

Не че и сега го спазвам.Като дойде време за отчет ,се чудя какъв процент в графата "спазване на режима" да напиша.За спазването го спазвам до някое време,но на вечеря обикновено хапвам и нещо забранено-като хляб например.Може би 50- 60 %:?И си стоя на 83,4 кг де.Поне ми дойде Мц -и очаквам след някой и друг ден да вляза във фазата на“лесно правене на диети".

# 560
Вчера нещо като прасенце ядох и не съм доволна.  Завърших с чаша Кока кола!  Сега корема ми е балон.
Трябва спешно да почна диета с точно какво мога и какво не мога да ям!

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 07:58 от Анонимен

# 561
  • Бургас
Херци, не ми се получава качването на снимки от телефона във форума - идея нямам защо. Тъй че, моята манджа ще я следите във фейса Simple Smile
Отчет за вчера:
мляко с нес кафе
14 ч. - омлет 3 яйца (от малките) с гауда, 1/2 домат, 1/4 краставица
бяло фрапе
свинско с прясно зеле (360 грама порцията), 1 ябълка
Нещо вечерята не ме засити за дълго. Предполагам защото имаше две малки парчета месо, а аз ям по повече. Не ядох друго де, ама явно няма по-хубаво от домашната храна.
Днес 56,800. Доволна съм.
Дух, добре че е имало вечеря, че иначе нямаше да спиш. Днес какъв е плана?

# 562
И аз вчера развалих моното, днес  наказана, ще пробвам пореден петък да правя фаст
Снимките са с филтър от инстаграм, готвенето е яйца, мъфини и пържоли, а най-често ядем саламчета и салата
моля не оставайте с грешни впечатления Mr. Green
скарата до офиса осигурява 60% от седмичната ми храна Laughing

От телфона качвам, от таблета не ще

# 563
Танче, нещо ми е криво. Мислех, че съм свалила, а не съм. Като цяло си седя на едно място. Вече ми е 3 ти ден от цикъла, мислех, че ще изчистя малко.
Не зная какъв е планът, мисля да си се храня нормално и в понеделник с пълнолунието пак на водичка. Май е понеделник 30-ти.
Нещо тази сутрин ми е уморено и криво. Дори не ми се и тренираше, тръгнах до банки и други административни учреждения.

# 564
  • Бургас
Духче, гуш от мен! Не се кахъри, че няма резултат. Тялото понякога има нужда от почивка. В най-активния си период открих, че свалям изведнъж в понеделник, след хубава почивка през уикенда.
Не съм тренирала 4 дни вече. Нещо календара на Румяна за април не ме грабна. Планувам да направя избирателно още 4 тренировки от него и чакам да излезе програмата за май. Дано тя да ме увлече.

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 19:46 от tanya_79

# 565
tanya_79 и ти не си за оплакване. Аз се чудя защо всички сте тук в темата за диети, след като би трябвало да сте в темата за спорт и как да постигнем спортно тяло. Ами имате си ги характеристиките и другото е стягане. Диетата - това според мен при показаните снимки е второстепенно и даже би пречило на спорта. Ако обезсилва. Пращали ли сте снимки на гуру профито по отслабване преди да ви е спретнало режима? Аз бих писала > купи маратонки, бански, колело ... Какво е това везна и мерене на ориз ... Както и да е всеки си знае,

Бибс не ги оставяй да те морят. Или поне се отръскай при първа възможност и @дай възможност на младшите@ т.е. раздай акъл и ги остави да се трепят.

# 566
  • тук и там
Ей,извадихте крака всичките..Завиждам.Аз и на млади години хубави крака не съм имала.Бедрата ми все дебели,или със целулит , а от 10-ина години и двете.Докарвах талия и корем,и всичко останало(нагоре)-ама бедра-тцъ.Нямам ни една снимка по къси панталони-ни като млада и красива,ни като стара и красива.Stuck Out Tongue Winking EyeИначе  заедно можем да сглобим перфектното тяло!
Танче,имаш данни.Малко ти трябва!
Дописвам се.
Bandiera rossa, ми аз поне съм пробвала със спорт-не става!Има хора и на 100 кила са във добра спортна форма.Правят бърпита та стой и гледай.Мускул,ама не се вижда от сланинките отгоре.Не става само със спорт за съжаление.Храната не се ли оправи,ще си ходия "мазна" и дебела и това е.

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 10:08 от Kaisia

# 567
Ооооо, Бийпси се разписала!  Hug

Bandiera rossa
, всички инструктори, с които съм работила персонално онлайн, са искали снимки преди да изготвят режимите и програмите.  Peace

На предишното място, където живеехме, децата учеха в International School, където само първата година дъщерята беше преброила, че в класа й от 24 човека има деца от 16 националности.  Laughing Та там всяка година имаше така наречените International Day, или "Парад на нациите". В двора /едни огромни футболни игрища/ се опъваха шатри и всяка нация, заявила участие /родителите се самоорганизираха помужду си на абсолютно доброволни начала/ представяше най- характерните за кухнята си ястия. Аз лично не се отделях от корейците, японците, руснаците и иранците. И винаги отивах гладна.  Mr. Green

Пийвам си кефира и след малко смятам вече да потренирам, а не само да си играя на извади/ прибери такъми.  Party

# 568
... Аз лично не се отделях от корейците, японците, руснаците и иранците. И винаги отивах гладна.  Mr. Green
...
при нас шатрите се опъват по няколко пъти годишно по всякакви поводи празнува населението, но вчера идеята беше всеки клас да отработи една религия и да я представи на другите. Една седмица децата се бяха подготвяли и учителките бяха набавили музикални инструменти , рецепти, бяха приготвяли неща с децата, носии и пр. неща .
Милите деца толкова сладки, съвсем сериозно можеха да обяснят всякакви неща по своята тема. Днес пък е ден в който всеки клас представя на останалите класове темата си . Т.е. вече не представят на родителите , а помежду си.
Сега взе да ми е мъчно, че не отделих повече време на децата. В класа на сина ми гледах цялото представяне, после обиколих и другите класове, но не можах да изслушам всички обяснения.

# 569
При всеки по- голям и по- важен нац. празник също имаше тържества, раздаваха се сувенири и предлагаха храни от съответната култура /Китайска НГ, Индийска НГ, разни скандивански, арабски празници и т.н./ Аз, естествено, говоря за пика на всички тези вкусови съвършенства, събрани на едно място.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт