Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 088
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Козлодуй
tanya_79, пу, пу да не ти е уроки много си хубава и наследника ти също освен това се храниш и подобно на мен - направо ти станах фен Simple Smile
Beeps, и на теб съм ти фен - много си позитивна Simple Smile
И аз съм качвала снимки на храни като бях на диета Simple Smile
Вчера бях на телешко варено и айрян и свалих този път само 300 гр. които най вероятно ще си върна събота и неделя, нищо до следващата седмица - все пак имам мускули но също са покрити с целулит а като че ли и с увиснала кожа вече не знам - планирам да ходя на някакви процедури Simple Smile

# 571
Самоцитирам се, ако някой не е видял, че си имаме и фейсбук група.

Когато подавате заявка моля ви пишете и ника си от тук. В момента има неприети заявки, защото не са отбелязани кой кой е.

Който прави новата тема нека да сложи и този линк в първия пост, моля.

# 572
Друго си е човек да е в кондиция. Програмата, на която още при разгряването онзи ден се отказах, днес я отвях. След това направих допълнителен комплекс за ръце и завърших с йога.   bowuu

# 573
  • София, България
Хапнах си доволно един китайски зеленчуков микс на Бондюел с половин кофичка кисело мляко(снимков материал в темата на Херци). Заситих се доста приятно, но естествено във вкусово отношение нямаше фойерверки в устата ми. Забелязвам, че ако нямам животински продукти ( месо, яйца, млечно) просто не ми е вкусно.

Най-накрая навих моята компания да минем през Джъмбо и да вземем топка и федербал и да поиграем Simple Smile Та след 18ч това ще ми е спортът. После ще снимам и вечерята Simple Smile

# 574
Хей, хей! Много хубави момичета в този фейсбук, бре!

Днес ми е тъй хубаво и леко! Довечера ще излизаме на дискотека с тийма и от вчера съм се зачудила какво да облека. Направих немислимото! Бръкнах в дрехите, които не ми стават....Само за да открия, че вече перфектно влизам в туниката си с кожени ресни отпред! Много се въодушевих! Тая сутрин кантарът и той ми вика, че съм с 500 г по-малко, ма засега не вярвам аз.

Аз не мисля да си публикувам менюто, че ще гледате шейкове два пъти дневно, хаха!

Тази вечер ще се размазвам, стискайте палци!

Хубав ден :*

# 575
Ааа, публикувай, обричаш хората да ми гледат дъската с мезета, това нали защото старателно изрязвам виното Simple Smile

# 576
Ей... пак те забравих, Херц. Ама бях гладна и изобщо не се сетих...Бонусът от работата е (освен, че всъщност май ми е забавно и интересно хаха и ще съм сама събота и неделя), не мисля за храната - когато усетя, че съм много гладна - отивам, избирам, ям. Вечер ми е уморено, отивам, избирам, ям. Няма ги онези терзания, броене на калории и "ох много ядох".
За днес
кофти сутрин - едно шоколадово мъфинче (не я оправи, но я направи по-вкуснааа) (пък то малко беше)
Обяд в 15.30 часа - салата моркови, пилешка пържола от бутче
Вечеря - 120 гр., картофи и 100 гр козе сирене с 2 ч.л. сладко и 20 гр., орехи + чаша бяло вино Simple Smile
Ох... кеф!!!
Утре ще тренирам!

# 577
  • София, България
Прекарах си чудесно в Южния парк. Сега ме боли дясната ръка, с която съм играла. Позаболя ме и лявата пета, от която се оплаквам. Иначе в 20ч си взех от една топла витрина 2 кюфтета и 1 кебапче. Хапнах ги и после подхванахме федербала. Хубавото е, че май убедих бандата по-често да правим такива мероприятия.

# 578
Момичета, много сте активни. Браво. Аз се поразписвах в началото. Чета ви редовно и съпреживам.
Аз сега съм в застой.
Прекъснах безвъглехидратната диета, че бях болна. Почивам си и се чудя дали да започна пак същата или друга.
Гледам да не прекалявам с ядене. Порциите на половина и повече движение.
Успех на всички!

# 579
  • София, България
teodoranka, да ти дам идея. Аз започнах да диетувам началото на тази година, започвайки с точковата диета или иначе казано ограничение на въглехидратите до 40 гр на ден. Първият месец беше пушка, към края му прекратих точковата диета и преминах към по-балансирана диета, липсваха ми въглехидрати като картофи и ориз. Свалих близо 6 кг през този първи месец. Февруари свалих също малко и от началото на март задържах килограмите и ни напред- ни назад. След двуседмично немърдане на кантара си рекох да спра да се вталясвам в най-дребните детайли и да спра да меря, да водя тефтери и да мисля само за храната, на 15-ти март се измерих с кантара, извадих и метъра и си измерих обиколките. Цял месец се храних и си живеех живота, придържайки се към правилото да избягвам сладко(което не е плод), тестено и напитки различни от  чай, вода или смути, направено от мен. Резултатът беше 3.5 кг надолу и 7.3 см надолу от коремната област. Предлагам ти да си дадеш една почивка от конкретни диети и просто да избягваш храните, за които знаем, че не ни помагат да поддържаме изваяни фигури Simple Smile

# 580
Тиси, имам федербал и две ракетки... брой ме ако ти се играе и няма с кой
И ракети за тенис имам, ако му се плаща корт на някой да звънка Simple Smile

# 581
Благодаря, точно така мисля да направя. И да поспортувам малко. Даже реших да махнем помощните колелца на малкото дете и да потичам докато се научи 😀.
Сутринта се теглих и съм -300 гр. А от сряда не съм на диета 😎
Между другото много съм добра на федербал. Ама няма с кого да играя. Далече съм от вас.

# 582
Добро утро  Nature Sunny
За мен днес се очертава мотика-фитнес. Имам едни малини, които искат да бъдат прекопани. След това грабвам косачката и 3 декара двор мен чакат Yum Но за разгряване първо разходка на две кучета. Весело е при мен.
Хубав, слънчев ден ви пожелавам  Revolving Hearts

# 583
  • тук и там
Днес и утре почивка.Мога да  поскачам 10-на минути,колкото да не е без хич,и то само в случай че малкото не се събуди.Не си спазвам режима,срам ме е от себе си-но минавам без големи изстъпления поне.Чопвам по нещо малко от тук,от там-но то така не става,защото си нарушавам и калориите и разпределението на нутриенти.От понеделник  ще съм стриктна!!!!На килограми нямам промяна,но ми се струва че съм отслабнала малко на обиколки.Ще стане ясно каква съм я свършила като ми дойде деня за отчет.Какво ще му отчитам на Страхил,не знам..“Не съм спазвала тази седмица режима много-много,ама да се отчета все пак.." Срам!!:blush:.

# 584
  • Бургас
pvacheva, много си мила Simple Smile
Аз вчера бях пушка: обяд - две варени яйца, половин домат, овче сирене, два слайса шунка, 4-5 маслини
вечеря - филе от сьомга (250 г.) на фурна, голяма зелена салата, 1 ябълка и 2 блокчета черен шоколад 70%
А между тях какво? ... Бяло фрапе, разбира се Wink
И тренировка правих вчера. Затова явно ядох толкова на вечеря. Но пък се насладих максимално на тренировката. Беше за брой повторения. Румяна я прави за 25 мин., аз за 45. Прекалено бързо ми идва нейното темпо, затова някои тренировки не ми допадат. За какво е това бързане, не знам. Едва ли ефектът е по-голям при това темпо, все пак е за сметка на техниката. Но пък и не съм специалист де, може и да греша.
Днес, кеф. Сами сме с дребния до довечера. Само дето пак се е обзавел със сополи ...

Общи условия

Активация на акаунт