Дневникът - тема 91 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 076
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • Козлодуй
Аз днес се събудих +800 грама и отиде диетата ми в четвъртък Sad
Вчера ядох много неща не помня през деня какво но без въглехидрати а вечерта се олях ядох домати със сирене, пържола със зелена салата със спанак, кисело мляко с лешници, фъстъци и семки и резултатът е + почити кило Simple Smile Здраве да е днес ще намаля яденето, а дано Simple Smile

# 586
Таня, не помня писала ли съм тук, но аз лично Румяна я спирам, когато тренирам с нея. Виждам упражнението, повторенията, сериите, правя си ги и после превъртам до следващото. В момента правя Дупеманията, където тренировките са по около 25- 30 мин. На мен тренировката /без разтягането/ ми отнема около 40- 45. Отделно си почивам- не мога, а и не искам да се напъвам на нейното темпо. Но наистина много се е разбързала напоследък. В началото, когато започвах да тренирам по нейните програми си вървеше с нормално човешко темпо си спомням. Тогава почти не ми се налагаше да стопирам, респективно- не ми е идвала бърза.
Герганче днес е домакин на парти- много весело да мине й пожелавам!  Hug
Тези дни- почивка от спорт /уикендите съм пас/, единствено колелетата може да влезнат в употреба, но определено ще следя и внимавам с храната.

ПП. Дописвам. Бързината и темпото, което налага има значение- да се вдигне пулсът, натоварването, да се работи на макс, от там- да се постигнат максимални резултати. Но за мен е много по- важно да тренирам за кеф, отколкото да се чудя как да си поема въздух. С времето и това се отработва, но е нужно търпение и постоянство.

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 12:11 от Анонимен

# 587
  • Бургас
ТиЛи, много ми е полезно мнението ти. Аз все се напъвам да я догоня, понякога почивам между упражненията, но все се чудех дали така не правя нещата грешно. Сега ще съм много по-спокойна.

# 588
Залагай на техниката.
Много инструктори обясняват именно колко по- важна е техниката от бързината. С времето и двете се развиват, но не е нужно рязко да се скача в дълбокото, за да не се откажем набързо, или пък контузим.  Peace

# 589
  • Бургас
А как правиш тези упражнения, които са за време? Айде в 50 секундните успявам да се включа, ама тези, които са 40 сек. силови и 20 кардио не знам как да ги нагодя.

# 590
Отчитам 1 час разходка с кучета. Прекопани малини. Половин двор окосен и след това събрана тревата. Уморих се здраво.
Храна - сутринта кафе с мляко; на обяд 4 яйца на омлет с коприва и 1 суха чушка. За душата - 60 гр. халва.
Много - малко това е. След толкова работа е нужна енергия. Не е като да съм лежала цял ден в леглото Yum

# 591
  • София, България
Херци, не си поканила, не сме излезли. Аз за федербал съм навита. Боли ме ръката от вчера, та си е някаква тренировка.  Тенис никога не съм играла.

Усещам глад. След оризовия снакс сега се чудя какво да хапна. Нямам мръвка вкъщи. Ще отскоча много бързо до Фантастикото и няма да изляза с повече от банани и месо. Когато съм много освирепяла от глад си пиша бележки за какво съм излязла иначе уйде коньо у ряката. Направо изчезвам, че ще си изям клавиатурата след малко.

# 592
Смесено и много ядох, и плодове имаше, и семки чоплих, уффффф, картофени кюфтета правих на мм и изядох едно
Абе пълен провал, а така добре започна деня с пастърва на тиган...
Утре съм на парти, ще има пици и нацупени физиономии, ако не ям... добре поне, че ще е в ранния следобед

# 593
Таня, явно говориш за някои от тренировките от календарите на Руми. Аз не тренирам по тях /въпреки че си закупих този за корем/ и само хипотетично мога да си представя за какво иде реч. При подобни на тези, за които си мисля че говориш, или си се движа с мое темпо, или директно ги пропускам. Не мога, а и не искам да се товаря с неща, които към момента не са лъжица за моята уста, честно. Респиктивно и не го правя.  Wink

# 594
Стига бе? Аз тренирам със стари Румянски, но преди сто години когато си поръчвах режим от нея, дори ме дразнеше колко бавно обяснява и пак повтаря и пак обяснява и постоянно превъртах,  спирах на пауза и т.н

Ние днес сме селяни. Цял ден барбекю, много бира,  федербал,  волейбол,  много яко си изкарахме. От обяд до сега, току що си тръгнаха гостите. В апартамент абсурд да изкараме толкова време, но тук поиграеш,  хапнеш, пък пак нещо се занимаваш,  пък полегнеш в хамака. Идеално си изкарахме.

Все пак обмислям някаква по точна диета да подхвана, че нещо с моето "не ям тесто и сладко"  зациклят нещата и му отпускам края май.

# 595
  • тук и там
Аз съм си написала в една тетрадка „Дупеманията".Фит 30 го имам разпечатан на листи също.Всичките ми програми съм ги разпечатала .Винаги така съм тренирала.Нито я гледам,нито я слушам Румяна,а и други.Пускам си яко музиката и така тренирам.Не знам,мен ме натоварва това някой да говори,а и без музика (и то подходяща) не ми върви тренировката,.Музиката  ми налага и темпото ,но пак според възможностите си и със собствено темпо си  тренирам.

# 596
Вчера ядох смесено, макар и не много. Обаче днес съм подута.

# 597
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!След Албания естествено, че се върнах близо две кг. плюс Blush
Взех се веднага в ръце и менюто до трети май ще е абсолютно едно и също.
Закуска-кисело мляко 0.1%+100 грама извара+3 с.л. трици
Обяд-3-4 яйца+125 грама шунка Пражка
Вечеря-същото като обяда
Това беше вчера и си бях сита цял ден.Днес ще ходим семейно на обяд, но ще си поръчам само пилешко филе.

Хубав ден на всички!
п.п.вече и тренирах, 20 минути Полин Нордин горна част

# 598
  • Бургас
ТиЛи, да. В календара има такива тренировки, мислех че подобни има във всичките и програми. Вчера точно това направих, действах с мое си темпо, даже две-три упражнения прескочих. Чак хийта ми хареса, обикновено ми е голям зор и не се справям, но с почивки се оказа супер.
Ох, Гери, страхотен ден сте изкарали. Завидях ви чак.
Храната вчера: обяд омлет с 2 яйца, извара и гауда, салата домати и краставици
вечеря - свинско гювеч (все пак средната чиния от комплекта Simple Smile ) и царска туршия. За десерт си бях направила извара с малини и половин банан. За пореден път се убеждавам, че десертите, дори режимни, не са за мен. Така ме разяде после, че как се спрях само с две блокчета черен шоколад, не знам. Ако е само плод, няма проблеми.

# 599
  • here, there, everywhere
Привет дружина, отчитам смело и безотговорно ядене, тренировки нъц.

Абсолютно поддържам Тили за Румянка. Много бърза, сякаш влак ще гони. Примерно при АЛО темпото е съвсем спокойно, няма това бързане, дето ме изнервя чак. Пак си имат резултати хората. Една дама от тренировъчната тема сподели, че си пуска видеата й със забавено темпо и така й е супер. Трябва да открия ка се прави тази настройка.

Кайсия, принтването на тренировките е супер идея. Всичките й тренировки имам (купила съм си ги), обаче май вече няма възможност да си принтвам. В смисъл мисля имаше обяснения в линковете кои са упражненията и по колко пъти се правят, но линковете бяха активни за определен период само newsm78. Ако греша ме поправяйте.

Тили, ти беше питала за соковете. Аз цедя моркови, селдер, лимон, половин краставица, джинджифил и една зелена ябълка. На мен ми е тамън, но на повечето хора не им харесва. Хората са свикнали соковете да са сладки, от плодове само. Правя си доволно количество, над половин литър излиза и го пия сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт