Отговори
# 420
Тя диагнозата е за Жениту. Не съм лекар и не бих поставила диагноза на реални хота, дори и на жега.

Е, ние вече си имаме диагноза - невръстни тийнейджърки Wink

Сега видях и аз промото с Ина и Тасев - тя се държи точно като неразбрана влюбена ученичка - трещи и фучи Joy Много ме радва Joy А Тасев на фона на нея като не показва ни една емоция, ми е още по забавен Joy

# 421
Тя диагнозата е за Жениту. Не съм лекар и не бих поставила диагноза на реални хота, дори и на жега.

Е, ние вече си имаме диагноза - невръстни тийнейджърки Wink

Сега видях и аз промото с Ина и Тасев - тя се държи точно като неразбрана влюбена ученичка - трещи и фучи Joy Много ме радва Joy А Тасев на фона на нея като не показва ни една емоция, ми е още по забавен Joy

Имам чувството, че направо й лази по нервите хахаха. Колкото по-емоционална е тя, толкова по-сдържан е той. Grinning

Нашата диагноза е откритие, ние сме първите с такава. Joy

# 422
  • Ню Йорк
Нелогичното е поведението на Мазови, но за да има съспенс постоянно се натискат под носа на Ванчето 🙄

Тази седмица театъра щял да свърши... поне Йоско ще се успокои, че много информация му се насъбра 😀😂
ама от това аз разбирам, че Ванчето ще разбере, че са се престрували пред нея??
Вместо да се вижда изхода от тези мъки, те още повече ще оплескат нещата......

Калин и Мишева се надявам да бяха до тук и покрай заетостта си в болницата да де стегне малко и нещата между тях с Наталия се нормализират, достатъчни са им външните сътресения, няма нужда и те помежду си да се изяждат.
Предполагам в ситуацията на Наталия и аз бих се почувствала по този начин - болезнено е да виждаш как най-близкия ти човек те отблъсква и намира упора в друг. И когато този друг е красива, интелигентна и “игрива” жена, положението става още по-напечено✌

Кръстева ми липсва, дано скоро се появи и вкара нашето трио в правия път. Тя май до сега не е имала близък контакт с Ковачеви и Огнянова, освен когато усети Тончо, че е влюбен в колежка?
Ама то едно и две ли са й на главата на тези жена - Мазови, Ванчето, Наталия и Калин, Евгения.... хонорара на психолога на нея трябва да го дадат.

Стаменова и Фотев сте ги обсъдили вече. Не мисля и аз, че ще излезе нещо там. Но смятам, че както Ина Фотева осъзна покрай Тасев, че не е щастлива и начина й на живот не я удовлетворява, така и чрез Стаменова Фотев ще види, че с Ина ги дели цяла пропаст и може би ще й разхлаби синджира. Ако сценаристите са решили тя да бъде с Боби и той да живее 😂

Мазови според мен го дават, че много си липсват, но някак са неубедителни и наистина изглеждат глупаво и нелогично.

Калин трябва да разкара Мишева и да си седне на задника, че иначе ще станат големи проблеми.

Фотев дори и да е осъзнал, че Стаменова му допада много повече от Инчето никога няма да пусне жена му да му кръшка. Абсурд!

# 423
  • Варна
С такава лекота и непукизъм се отнесе с Врабчев, когото стана ясно, че са се разделили.
Стана ли? Кога? Това съм го пропуснала...

Кокато пред болницата Врабчев й предложи да я закара с колата, тя каза нещо от сорта “да не разбутват нещо, което вече е минало”

Жалко. Много ги харесвам двамата...

# 424
  • Варна
Моньо Монев
Черна комедия (гост актьор - незнам какво значи, така пишеше) – Театър Българска Армия
Гост актьор значи, че ще играе ролята временно, вероятно само в няколко представления или за определено време. Правят го обикновено, когато титуляра е нещо възпрепятстван да играе в момента.

# 425
  • София
Не, гост-актьори са такива извън щатната трупа на театъра(не взимат месечна заплата оттам), а да наети само за определена постановка и докато се играе получават хонорар само за нея.

# 426
Моньо Монев
Черна комедия (гост актьор - незнам какво значи, така пишеше) – Театър Българска Армия
Гост актьор значи, че ще играе ролята временно, вероятно само в няколко представления или за определено време. Правят го обикновено, когато титуляра е нещо възпрепятстван да играе в момента.
Емил Марков пък в момента играе в "Майстори" към Народния театър, Дария Митушева има някаква постановка "Очи сини, коси черни" в театър Възраждане, но не знам дали се играе в момента.

Нещо за Ирина Митева:
http://www.prslaveikov.com/ina-foteva-ot-votkradnat-zhivotv-e-va … -vp-r-slaveykovv/

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 23:54 от yanitsa.s

# 427
  • Разпиляна във въображението

"Островът на робите" от Пиер дьо Мариво

# 428
Добро утро.
Черпя ви едно кратко филмче с Батко Grinning (много приятно и те кара да се замислиш за някои неща, между другото, изгледайте го)
Скрит текст:

# 429
  • somewhere near the sea
Аз преди не харесвах Врабчев. Но сега ме кефи много.

# 430
  • in Wonderland
Ау, Батко без къдриците си много ми харесва 😍😍
Клипчето е много показателно за високия процент разводи и раздели, колкото повече средства за комуникация измислят и изобретяват, толкова повече се отдалечаваме един от друг, жалко.
И Хр. Апостолова ми хареса тук благодаря за споделянето.

За Димо Ал. да си кажа- голям симпатяга.
Много ми се промени мнението за него последната година. Още като го гледах в 7 часа разлика ми стана супер антипатичен, даже нелицеприятен. После някъде другаде го гледах, не помня къде, но пак не ме кефеше, както и тук в първите сезони.
Преоткрих го това момче в клипа на Гълъбо 😍😍😍 Просто е уникален там и оттогава ми е много интересе, че и даже симпатичен. Не си спомням за някой друг  чак толкова да съм си променяла мнението.

# 431
  • София
Аз преди не харесвах Врабчев. Но сега ме кефи много.

Интересно как всеки възприема образите на героите различно. При мен е точно обратното. В началото много го харесвах, но последните епизодин - не. Стана прекалено циничен някак си. Докато беше хаплив и премерено циничен ми беше по-симпатичен.

И аз се чудя, при наличието на цял един апартамент на тяхно разположение, за какво им е на Мазов и Хинова да рискуват да ги видят в болницата. Ми като не могат един без друг да се виждат в апартамента им, там Ванчето няма как да ги хване. Сега ще стане една мътна и кървава там, че чак не ми се мисли. Направо да викат професор Гочева и тя да се оправа с Ваня, а може и Жекова, тя добре я подреди миналата седмица.

Не знам дали ще има лИбов между Зорница и Марио в следващите епизоди, но ще се утешаваме с Тасев и Фотева. Там нещата ще се разбият доста по-бързо, а и двамата явно се привличат, та кой ти мисли за последствията.

Дона, благодаря за списъка Flowers Rose

Клипчето с Батко е много добро. Ами кой колкото иска да мрънка, но на мен този мъж ми харесва и е наистина добър актьор.

# 432
Хубав беше клипа, хареса ми и на мен.
Но това там не беше Христина Апостолова ✌

# 433
Dee Dee, тъкмо и аз щях да казвам, че това не е Христина Апостолова. Илияна Коджабашева се казва актрисата.
Димо Алексиев го гледай в Живи Легенди (Ники Илиев е качил целия филм в ютюб). На мен той там много ми харесва, даже повече от сериала Simple Smile

Благодаря на помагачите за имената на постановки Hug Днес следобяд или довечера ще допиша списъка

# 434
Дона, благодаря ти за чутовния труд, който си положила, за да събереш постановките на всички актьори Hug

И като сме на вълна постановки, искам да споделя с вас, че вчера завлякох сестра ми да гледаме "Дон Жуан".  Това е постановка, която трябва да се види. Едно на ръка, че самата постановка е великолепна. Друго, че Деян Донков прави страхотна роля като Дон Жуан.
Обаче в моите очи звездата на вечерта беше Велислав Павлов. Момичета, ако си мислите, че в Откраднат живот е готин, трябва да го видите на сцена. Мисля, че в сериала се вижда около 10% от таланта, харизмата и очарованието, които притежава този човек. В началото не знаех какво да очаквам, даже малко се притеснявах да не се разочаровам от него. Нищо подобно, грабна ме от първата секунда. Този човек притежава такава енергия и обаяние, че изпълва цялата сцена. С Деян Донков бяха невероятен тандем, постановката беше почти три часа, а минаха като миг, накрая не ми се искаше да ставам, да си тръгвам, само още малко да погледам. Официално съм влюбена. Heart Eyes Joy
Интересното е, че Велислав говореше с ясен и силен глас, нищо общо с това, което сме свикнали да го виждаме. И на живо е много, ама много хубав. Flushed Има нещо много благородническо в осанката му, в поведението му, в цялостното му излъчване.
Та, с две думи - идете да го гледате, няма да съжалявате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт