Отговори
# 525

Еее ами пусни си и ТВ-то,де.Ама ти вече си го разлюбила,така че и гол да ти се яви..няма да забележиш Joy

Абе баш гол ако се яви......надали няма да го забележи Grinning

Значи почвам да гледам реклами

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 06:43 от Анонимен

# 526
Я бързо си признай кой ти проговаря Wink
Специален поздрав за всички членове на Бар Наздраве:
https://www.youtube.com/watch?v=BIWW3ymRVc4
"Вино червено налей ми пак, после изпей ми една песен...."
Joy
Боже бой.....сега слушам песента.....ама тя писана за ТОНИ!!!!!! Stuck Out Tongue Winking Eye
През цялото време "приятелю, приятелю"

Хахахахах Дона, убиваш ме направо. Joy И освен всичко друго заглавието на песента е капакът просто. Предлагам като разбере за Зорница и брат си да ходим да го утешаваме с една бутилка вино. Joy Може и да му попеем малко.

Айдеееее, видяхте колко е як Митачето и вкупом утешаване Grinning
Ще му пеем на ушенце, той ще свири на акустична китара Heart Eyes

Ти ако знаеш какъв анализ на текста дръпнах в главата си Grinning Grinning 

# 527
Я бързо си признай кой ти проговаря Wink
Специален поздрав за всички членове на Бар Наздраве:
https://www.youtube.com/watch?v=BIWW3ymRVc4
"Вино червено налей ми пак, после изпей ми една песен...."
Joy
Боже бой.....сега слушам песента.....ама тя писана за ТОНИ!!!!!! Stuck Out Tongue Winking Eye
През цялото време "приятелю, приятелю"

Хахахахах Дона, убиваш ме направо. Joy И освен всичко друго заглавието на песента е капакът просто. Предлагам като разбере за Зорница и брат си да ходим да го утешаваме с една бутилка вино. Joy Може и да му попеем малко.

Айдеееее, видяхте колко е як Митачето и вкупом утешаване Grinning
Ще му пеем на ушенце, той ще свири на акустична китара Heart Eyes

Ти ако знаеш какъв анализ на текста дръпнах в главата си Grinning Grinning 
Я го дай насам в скрит текст примерно. Grinning

# 528
...Еее ами пусни си и ТВ-то,де.Ама ти вече си го разлюбила,така че и гол да ти се яви..няма да забележиш Joy 
Joy На мен и в хола да ми дойде по онази комична хавлийка-пончо , пак няма да се сетя да го погледна  hahaha
Хайде лягайте ,че утре ще е  вечер с тежки коментари !

# 529
...Еее ами пусни си и ТВ-то,де.Ама ти вече си го разлюбила,така че и гол да ти се яви..няма да забележиш Joy 
Joy На мен и в хола да ми дойде по онази комична хавлийка-пончо , пак няма да се сетя да го погледна  hahaha

Като ми каже онова "баууу" може и да го забележа. Joy

# 530

Айде, енджой Wink В скрит текст, за да не дразним аудиторията Simple Smile
Скрит текст:

Приятелю ти пак си тук,
един единствен на света,
защото като никой друг,
лекуваш ме от самота.

Лирическото повествование започва ударно, посочвайки директно отчаяните напъни на лирическия герой "Тони" да е близо до лирическата героиня "Зорница" и да не я оставя сама - кеф ти в бара, кеф ти в частна МБАЛ Свети Кирил. В същото време авторът посочва лайтмотива, а именно, че лирическият герой (Тони) е окачествен като "приятел".

Приятелю единствен ти
за мен на всичко си готов,
когато глухо затупти
онази болка от любов.

В този куплет авторът продължава с точно подбрани епитети, описвайки лирично сцената "В Бара". Ясно виждаме как лирическата героиня "Зорница" изпитва силна болка от любов, гледайки глухо туптящото сърце на  лирическия герой "Марио", а в същото време лирическия герой "Тони" е готов на всичко за нея - да я "чака да забрави оня"; дори "да сподели такси с нея".

Няма лек за болка от любов,
няма лек за болка от любов,
няма лек, но ти опитай със виното.

Тук виждаме авторовата намеса да посъветва "Тони" да не си губи времето, а направо да се лекува с винце. Текстът бавно насочва към сцената "Горе, в подпокривното", където лирическия герой "Тони" лекува болката от отхвърлянето от "Зорница"

Вино червено налей ми пак,
после изпей ми една песен.
Как да ме стоплиш ти знаеш как,
налей ми пак.

Хммм.....за миг излизаме от повествованието и се насочваме към певческите способности на народния артист Димитър Захариев и уменията му с китара.

Мъка любовна лекувам аз,
вино червено налей още.
Спомени стари, предишна страст
лекувам аз.

Авторът използва сложен литературен похват, а именно - машина на времето - за да ни разкрие старата болка на "Зорница", свързана с антигероя "Банков".

Приятелю ще дойде ден,
във който тръгва любовта,
но ти ще си до гроб със мен,
дори на края на света.

Бавно достигаме кулминацията на литературно-художественото произведение, където антагонистите ( "Тони" и "Зорница") влизат стигат връх, водещ рязко до развръзката. Авторът ни предказва, че  "Тони" скоро ще научи за любовта между "Марио" и "Зорница", която бавно си тръгва от него самия. Въпреки това, той не може да се откъсне от тях "дори и на края на света"

Съдбата може би е зар,
живота често е суров,
не пари тъй с приятел стар,
онази болка от любов.

Патосът намалява, идва развръзката и с нея основната поанта на произведението - а именно, че лирическият герой "Тони" в крайна сметка ще си остане категоризиран като "приятел" и че "животът е гаден!".

# 531
Вергов можете да го чуете(само) с кафе Долче густо Simple Smile

Аз пия кафе Долче Густо, ама не ми проговаря Вергов, докато си пускам кафето сутрин 😉
Еее ами пусни си и ТВ-то,де.Ама ти вече си го разлюбила,така че и гол да ти се яви..няма да забележиш Joy

Ааа, чак толкоз не съм го разлюбила.
Недей така 😊😊😊

# 532
Донето  е пример , как умереното  къркане  /от мъка по любимите герои/  действа градивно  на творците  Peace

# 533

Ааа, Ели, на едно пончо разстояние няма да можем да му устоим.
Има си много хляб в него, има.

# 534

Айде, енджой Wink В скрит текст, за да не дразним аудиторията Simple Smile
Скрит текст:

Приятелю ти пак си тук,
един единствен на света,
защото като никой друг,
лекуваш ме от самота.

Лирическото повествование започва ударно, посочвайки директно отчаяните напъни на лирическия герой "Тони" да е близо до лирическата героиня "Зорница" и да не я оставя сама - кеф ти в бара, кеф ти в частна МБАЛ Свети Кирил. В същото време авторът посочва лайтмотива, а именно, че лирическият герой (Тони) е окачествен като "приятел".

Приятелю единствен ти
за мен на всичко си готов,
когато глухо затупти
онази болка от любов.

В този куплет авторът продължава с точно подбрани епитети, описвайки лирично сцената "В Бара". Ясно виждаме как лирическата героиня "Зорница" изпитва силна болка от любов, гледайки глухо туптящото сърце на  лирическия герой "Марио", а в същото време лирическия герой "Тони" е готов на всичко за нея - да я "чака да забрави оня"; дори "да сподели такси с нея".

Няма лек за болка от любов,
няма лек за болка от любов,
няма лек, но ти опитай със виното.

Тук виждаме авторовата намеса да посъветва "Тони" да не си губи времето, а направо да се лекува с винце. Текстът бавно насочва към сцената "Горе, в подпокривното", където лирическия герой "Тони" лекува болката от отхвърлянето от "Зорница"

Вино червено налей ми пак,
после изпей ми една песен.
Как да ме стоплиш ти знаеш как,
налей ми пак.

Хммм.....за миг излизаме от повествованието и се насочваме към певческите способности на народния артист Димитър Захариев и уменията му с китара.

Мъка любовна лекувам аз,
вино червено налей още.
Спомени стари, предишна страст
лекувам аз.

Авторът използва сложен литературен похват, а именно - машина на времето - за да ни разкрие старата болка на "Зорница", свързана с антигероя "Банков".

Приятелю ще дойде ден,
във който тръгва любовта,
но ти ще си до гроб със мен,
дори на края на света.

Бавно достигаме кулминацията на литературно-художественото произведение, където антагонистите ( "Тони" и "Зорница") влизат стигат връх, водещ рязко до развръзката. Авторът ни предказва, че  "Тони" скоро ще научи за любовта между "Марио" и "Зорница", която бавно си тръгва от него самия. Въпреки това, той не може да се откъсне от тях "дори и на края на света"

Съдбата може би е зар,
живота често е суров,
не пари тъй с приятел стар,
онази болка от любов.

Патосът намалява, идва развръзката и с нея основната поанта на произведението - а именно, че лирическият герой "Тони" в крайна сметка ще си остане категоризиран като "приятел" и че "животът е гаден!".

Дона, с глас се смея, не мога повече. JoyТова определено беше много добро. Я гледай, то не било лошо да стоим на сухо малко (да не си помислите, че искам Grinning) - главите ни какво ли не раждат, че чак в гимназията ни връщат. Ей тва ако беше за матура и ние сега бяхме 12-ти клас щяхме 6+ да имаме. Joy

Мдааа, заключението е ясно -Тони във френдзоната форевър. Joy Сори пич. Grinning

# 535
Браво,Дона талант си ти 🤗
Само една забележка,напиването беше с уиски,не с вино 😁

# 536
Донето  е пример , как умереното  къркане  /от мъка по любимите герои/  действа градивно  на творците  Peace

Абе тази вечер уж съм на бистра водица....ама какво стана....? Joy

Благодаря лейдис, вдъхновявате ме Hug

Тони си е яко във френдзоната - даже саундтракът го посочва недвусмислено! Ех, да ме види учителката ми по литературааааа

Амбър, лирическият георй просто не последва авторовата заръка да пие вино - ако беше лочил(неговото си беше лочене) вино, нямаше да се налага Марио да го свестява с глюкоза Joy

П.С. още съм възмутена обаче - не изпи и половината бутилка уиски и припадна! Какъв българин е, ако не може да пие!??!? То вярно, присаден черен дроб, неразработен все още...ама....нали Joy

Ох, айде лека нощ, че утре наистине ще е тежко Simple Smile Ако сънувам Банков по пончо, вие сте виновни Wink

# 537
  • София
Дона, моля те, смея се със сълзи, амъжа ми ме гледа с особен поглед, казващ  "Жена, ти превъртя". Ма как да му обясня, а? Ох, много добре ти се отразява мартинито, или каквото си пила тази вечер. Това беше много, много добро.

Анонс за седмицата пускаха ли вече, че аз от толкова блянове не си спомням?

# 538
rosita, ето го, малко по-надолу пише какво предстои.
https://nova.bg/accents/view/2018/04/15/213039/

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 23:47 от yanitsa.s

# 539
Смях се тихичко на подробния анализ, за да не събудя някога. АААаааааа великоооо. SmileSatisfied

П.С. още съм възмутена обаче - не изпи и половината бутилка уиски и припадна! Какъв българин е, ако не може да пие!??!? То вярно, присаден черен дроб, неразработен все още...ама....нали Joy

Абсолютно! Ама човека пък не е от Северозапада, не носи на пиене. Laughing
Тъй като ме държи топлото време от миналата седмица, аз ви черпя с виртуално мохито и се надявам да не трябва да заместваме с нещо по-твърдо на вечерния епизод. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт