Отговори
# 615
Ейй, че хубава засечка стана. Blush Много хубаво му го каза Зорница. И той се замисли ама като не знае какво да каже...

# 616
Едно от нещата, заради които най-много обичам Зорница, е нейната борбеност. Хубаво е Марио да вземе пример от нея.

# 617
Ейй, че хубава засечка стана. Blush Много хубаво му го каза Зорница. И той се замисли ама като не знае какво да каже...

Той няма какво да каже...виновен е!

Едно от нещата, заради които най-много обичам Зорница, е нейната борбеност. Хубаво е Марио да вземе пример от нея.

И от брат си всъщност хехех

Лейдис, не е добре работата - виното ще замине Wink Много дълго ги дават нашите  - цели няколко минути - УАУ

# 618
Ех, този Владов бе, то думи, то чудо:joy: Дона, той е от твоя отбор - поет е човека Grinning

Зори добре му го каза, като гледам удря на камък неговият подход, айде този на Тони да видим, май неговият ще е по-подходящ.

# 619
Ех, този Владов бе, то думи, то чудо:joy: Дона, той е от твоя отбор - поет е човека Grinning

Зори добре му го каза, като гледам удря на камък неговият подход, айде този на Тони да видим, май неговият ще е по-подходящ.

Да бе, жива да не бях Grinning Grinning  Кой би предположил аххахах

Много ще ме изкефи Тони да я накара да остане  - спокойно, не се шашкайте - да я накара да остане, бидейки във френдзоната Wink

# 620
Още един път да го захапе тя на тая тема и очаквам Марио да я издебне някъде и после...сещате се - избухване. Joy А ние тука ще пресушим бутилките и ще изпишем темата. Joy Това, че сме на бяло вино всички е просто някаква случайност май а? Grinning Thinking

Владов и Пенев страшни тъпаци значи. Защо му докарват на горкия Тасев лудото Верче на главата. Joy

# 621
Абсолютна случайност е виното Wink
Ахххх, Тони беше страхотен!!!! Браво, мой! Сериозен, твърд! Heart Eyes
Аууу, Ина видя съпбщението. А тая тъпа пациентка ако тръгне да се сваля на Тон Бонбон, лично отивам да я бия

# 622
Ей, ама с тая няма да се разберем, сваля всичките мъже из болницата Joy

Инчето, зеленото чудовище я е захапало здравата - ревността и личи от далеко, а горкия Тасев не знае от къде му е дошло Grinning

Тони, браво на него, даде време на Зори за размисъл по въпроса.

# 623
Тази е някаква нимфоманка личи си. Дона, отивай да я биеш. Сваля твоя човек. Joy

Малее Ина е бясна, бълва огън и жупел. Grinning

# 624
Ей, Тони да не вземе да диагностицира похотливата пациентка?

Стана ми гадно за Ина, честно казано.

Зори е мила към Войнова - обичам я Heart

# 625
Разярена,ревнива жена...пожар е тази Ина.Много ме радва хи хи.

Тази нимфоманка не ми е интересна.Дано Тони я сложи на място.

# 626
Ех беее, да познаем ли кой хирург е свободен? Sunglasses

Зорница беше много мила, а Тони ще диагностицира нимфоманката.

Ина е жестока, много ме кефи Heart Eyes

# 627
Тази е някаква нимфоманка личи си. Дона, отивай да я биеш. Сваля твоя човек. Joy

Малее Ина е бясна, бълва огън и жупел. Grinning

Мани, ако не счупя чашата си, пък на!

Тя не знае с кого си има работа Grinning Grinning

Усещам, че хирургът, който ще отиде при Зорница, ще е Марио аххахаха

# 628
Зори, ама и тя е мила към Албена, поздрави я Simple Smile, а тя милата ще не ще Марио ще и асистира  Joy

Кръстева, най-после Simple Smile

# 629
Ейй, нов доктор се мерна в операционната 😀

И Кръстева най-сетне се включи 😍 страшна скица е 😀

Общи условия

Активация на акаунт