Отговори
# 330
Съгласна съм, че няма да му е лесно. Затова казах, че ще трябва да стисне зъби.
Дона, съгласи се, че независимо от историята за звездата и т.н., ако Тони разбере, че брат му се е влюбил и се е отказал от любовта си заради него, без дори Тони да иска подобно нещо от него, ще бъде много по-наранен и нещастен.
Марио е всичко за Тони, но не е същото. Тони нищо не е жертвал до момента за брат си. А брат му досега буквално със зъби и нокти се е борил за него. И е дал всичко. И не е случайно,че досега не е обичал. Не че не е искал. Ама е нямало кога.
Аз не си представям Тони да си каже - ебаси, пак съм втори. Това със звездата е само в главата на Марио проблем. И когато Тони разбере, няма да попита Марио „точно в нея ли намери да се влюбиш”, а ще го попита „що за идиотия да ме лъжеш толкова време”.

# 331
Гледам при вас не е така, но на мен Фотев и Стаменова са ми абсолютно нелогични, като двойка. Вярно, че до всяка красива жена стои един мъж, на когото тя е омръзнала, но да имаш млада и красива жена, като Ина и да сваляш Стаменова...
Не ми е достоверно.
Последния епизод не съм го гледала, защото от вашите коментари разбрах, че не са включили Марио отново и в този епизод.
Калин и Мишева ми харесва как си общуват, но са ми достатъчни 5-7 минути за тях във всеки епизод, не повече.
Мисля, че е голям пропуск и дупка в сценария, 4 епизода подред да не се случи нищо,с едва ли не главната нишка в сериала.
Мазов не ми омръзва, ужасно забавен образ !
Новото момиче е интересно, но вече можеха да разкрият поне малко от нея.
Протакане до границата на скуката- това усетих аз тази седмица.
Дори вече си мисля, че се готвят още един сезон да направят от невъзможните любови на Зорница, което е ужасно демотивиращо за мен.

# 332
То за всички тук е демотивиращо, обаче от пусто любопитство и по навик ще го гледаме ако има 6-ти сезон и пак ще се нервираме на "блестящите" идеи на сценаристите, на скуката и ще избухваме на горещите сцени (ако има такива изобщо, щото ме отчайват понякога). Joy

Пропуснах да кажа, че за "женския бой" на Владов и Пенев съм с двете ръце горе, много ще им се смея. Joy

# 333
....Протакане до границата на скуката- това усетих аз тази седмица.
Дори вече си мисля, че се готвят още един сезон да направят от невъзможните любови на Зорница, което е ужасно демотивиращо за мен.
Тогава ще гледам с отвращение /както  част от предишните сезони / и  ще остана тук само заради компанията  cheers Wine Glass

# 334
То за всички тук е демотивиращо, обаче от пусто любопитство и по навик ще го гледаме ако има 6-ти сезон и пак ще се нервираме на "блестящите" идеи на сценаристите, на скуката и ще избухваме на горещите сцени (ако има такива изобщо, щото ме отчайват понякога). Joy

Както е тръгнало, сами ще си ги създаваме тия горещи сцени... как не разбраха, че трябва да има повечко от “туй-онуй”? А не само ред сълзи, ред сополи?

Ели, компанията ни е едно от най-хубавите неща в тоя сериал Wink Hug

# 335
Залагам, че Тони ще ги сгащи по гащи. Не виждам как Марио ще се изправи пред умиращия си брат, за да му каже: " Брат, влюбен съм в момичето, в което и ти си влюбен".
В оставането на Зорница в болницата сигурно Марио ще има общо. Все пак си споделяха доста лични неща един с друг, докато с Тони бяха общо взето шеги и закачки, нищо интимно и лично.
Гледам при вас не е така, но на мен Фотев и Стаменова са ми абсолютно нелогични, като двойка. Вярно, че до всяка красива жена стои един мъж, на когото тя е омръзнала, но да имаш млада и красива жена, като Ина и да сваляш Стаменова...
Не ми е достоверно.
На мен по-нелогична двойка са ми Иво и Ина  😁😁😂

# 336

Както е тръгнало, сами ще си ги създаваме тия горещи сцени... как не разбраха, че трябва да има повечко от “туй-онуй”? А не само ред сълзи, ред сополи?

Ели, компанията ни е едно от най-хубавите неща в тоя сериал Wink Hug

Ако прочетат тук как негодуваме и ги критикуваме (нещо, което в началото на сезона не правехме, и не мислехме, че ще правим, ама ей го на почнахме Grinning) може и да разберат, та даже и да се стреснат Joy Ние ги похвалихме, че се справят добре, пък те оплескаха работата ОТНОВО хахаха. Човек да не каже нищо хубаво за тях вече, аман. Joy

Иначе и мен много ме кефи компанията тук. Както казах ние сме отбор за милиони, може да сме "невръстни девойки", ама като нас други няма. Sunglasses Като споделих на една колежка за нас тук, тя стигна до заключението, че ако някой, който не пише в темата ни прочете, ще ни помисли за пълни кукута. Ами, правилно! Joy

# 337
Идвам с ЕКСКЛУЗИВНО промо на боя между Владов и Пенев!

[url]

# 338
Идвам с ЕКСКЛУЗИВНО промо на боя между Владов и Пенев!

[url]

Хахахаххах падам! По-достоверно от това здраве му кажи и честно казано точно така си го представям. Joy

На мен по-нелогична двойка са ми Иво и Ина  😁😁😂

На мен пък двойката Ина и Фотев ми е малко клише - младо момиче с богат и по-възрастен мъж, което в крайна сметка разбира, че живота не е само пари и почивка на Малдивите.

# 339
Оооо, аз след края на предния сезон не могат да ме изплашат с нищо Joy Kакво ще се предавате, ние сме вече гърмени зайци, изтърпяхме и си изстрадахме(част от нас, Ели се радваше, Мириел също Grinning) финала на 4-ти, та сега ли ще ни спрат Grinning.

С компанията тук съм се забавлявала много, такива разговорили сме водили напр. за футбол Joy, което ми напомня, че скоро не сме  изпадали в подобни състояния Grinning

Ще видите сега като ни завъртят с разплитане и продължаващо заплитане на историите, как ще искате по-леки и забавни епизоди, Satisfied че що де вино има ще се пресуши Joy

# 340
Оооо, аз след края на предния сезон не могат да ме изплашат с нищо Joy Kакво ще се предавате, ние сме вече гърмени зайци, изтърпяхме и си изстрадахме(част от нас, Ели се радваше, Мириел също Grinning) финала на 4-ти, та сега ли ще ни спрат Grinning.

С компанията тук съм се забавлявала много, такива разговорили сме водили напр. за футбол Joy, което ми напомня, че скоро не сме  изпадали в подобни състояния Grinning

Ще видите сега като ни завъртят с разплитане и продължаващо заплитане на историите, как ще искате по-леки и забавни епизоди Satisfied

Оооо, с кеф ще изпаднем в такива състояния, ама рискуваме да ни се карат Joy Освен това няма нещо, което повече винце да не оправи Wink

Права си, че ще искаме леки епизоди, сега просто искаме едни трима да се показват за минутка-две ПОНЕ

Намерих промо на боя на Тон Бонбон Grinning Ама се чудя дали да не го запазя за себе си Stuck Out Tongue Winking Eye  ме е много хот Wink

# 341
Еми Майче, угодия няма, какво да правим. Joy А за "футболния разговор" тихо, че ако се разлигавим пак, отново ще ни скастрят като миналия път хихи. Grin

# 342
На мен Банков просто  ми беше безразличен  , търпях го заради Зорничка и  ми беше мъчно , когато тя си жертва бебчето  заради комфорта на  господина .
Ако още ме държат на сухо , пускам "футболния разговор".

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 14:16 от Ели-фен

# 343
На мен Банков просто не ми беше безразличен  , търпях го заради Зорничка и  ми беше мъчно , когато тя си жертва бебчето  заради комфорта на  господина .

То пък неговото един комфорт... мани мани.Neutral Face С комфорт като неговия предпочитам да ми е неудобно. Joy

# 344
На мен Банков просто не ми беше безразличен  , търпях го заради Зорничка и  ми беше мъчно , когато тя си жертва бебчето  заради комфорта на  господина .

Важното е, че сега си имаме нови, прекрасни братски персонажи, които открито си я обичат Blush И Ина и Иво покрай тях Wink

Банков да си седи в Дойчланд и в нечии Фейсбук фантазии Wink

Общи условия

Активация на акаунт