Отговори
# 315
Точно за това е по-добре да са в усмирителни ризи, някое лице най-малкото да не бъде разбито Joy

E то Галя и Ина са на път да станат, а те както не се харесват и без това Grinning

Айде дано сценаристите да не изтрещят и не направят Марио и Тони също, че алкохола вкъщи няма да ми стигне да утолявам мъката си ако се стигне до тук Joy

# 316
Аз имах един кратък момент, в който си мислех, че може и да залитнат в тая посока Тони и Зорница да вземат да се сгаджосат напук на чувствата ѝ, обаче вече ми се струва абсолютно невъзможно. А и Зорница е доста праволинейна по отношение на чувствата си. Тя като се влюби, така хлътва, милата, че става сляпа и глуха за останалите мъже по света. Така че, Майче, вероятно черният ти дроб е в безопасност Grinning

# 317
Попаднах на една любопитна статия за Васил Бинев

http://www.monitor.bg/a/view/57521-%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B … 0%BC%D0%B5%D0%BD/

и се сетих, че те със Силвия Лулчева имат само едно дете, а са искали второ, но причината да нямат е вторичен стерилитет. Та се чудя дали и тук причината няма да се окаже същата, тъй като той вече има едно дете...
Лично на мен със Стаменова са ми много интересни и смятам че като двойка са много по-подходящи и адекватни от сегашната му половинка (с 34 години по-млада).  Отношенията им са на 2 различни нива с двете дами...Жалко само за Врабчев, който ще остане сам, а е много готин и свестен...
Новата  - Албена не ми допада. Аман от деца, внуци и всякакви "близки" на големи актьори (писатели, спортисти и т.н.) които от поколение на поколение са все по-некадърни и рядко се случва да излязат от сянката на предците си, особено разчитайки само на таланта си, който понякога напълно липсва...

# 318
Прекрасна статия ! Много ме кефи подборът на артистите в този сезон Hands Thumbsup
Васил Бинев за мен също си е откритие !
Само ако не  ни бяха оставили на сухо без ТОМАЗО  , нямаше да имам време да се вглеждам в разни дефекти  , като  лекото несъответствие в ръста  между Фотев и  Стаменова , но тава не е  болка за умиране .По скоро на Стаменова бяха направили тъпа огромна прическа  като каска , беше като Кимба .
За Зори и Марио  направо не ми се  мисли , вече имам остра нужда  да ги съберат , за да си поговорят .
За Тони е най-добре просто да ги види и  да е като вадене на зъб - изведнъж  да приключи с болката . Крайно време е да  се погрижи и той за брат си .

# 319
Ели, какво да си говорят Зори и Марио, те основните неща си ги казаха, разбраха се, вече е ясно кой какво и защо чувства и иска. Там може Зорница да го просветли за Банков, та да не се стряска Марио всеки път като попадне на болничните клюкарки. Иначе Марио да ходи да си говори с Тони, там разговорът е належащ. Ама ще го оставим за след като Тони разбере какво става Joy
Аз много искам и чакам Тони да направи нещо за брат си. Ред му е и му се пада. Grinning

Millan, благодаря за статията, и на мен ми беше много интересна Simple Smile

# 320
Благодаря за статията!

От мъжките персонажи съм фенка на Калин и Фотев.
Статията ми беше интересна. Обяснява защо актьора е познат като глас, а не като външност. Дано се снима в още филми.
Не знам как от телефона да копирам снимки, но с търсене в Гугъл изображения с името му излизат снимки като млад. Симпатичен е бил, не че сега не е.

# 321
Не успявам да кача две снимки , нещо друго работя и се нервя , ето  адресите :

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB_%D0 … D0%BD%D0%B5%D0%B2

http://senzacia.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D … D0%B5%D0%BD-71030

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 20:26 от Ели-фен

# 322
Крайно време е да  се погрижи и той за брат си .

Аз много искам и чакам Тони да направи нещо за брат си. Ред му е и му се пада. Grinning

Казвате го, защото искате да видите любимата двойка Марио и Зорница, но не забравяйте, че това не е лесна работа. Тони не би могъл да щракне с пръст и да каже “А, да, брат ми, много ясно, действай”. Вярва ви ли се или не, той също е влюбен и трябва да жертва любовта си, да притъпи чувствата си, за да се случи. Трябва да се бори със себе си, както междувпрочем доста неуспешно в момента го прави звездата, идолът му Wink А за разлика от звездата, от него явно се очаква да го направи успешно. 
Не казвам, че трябва да се прави на глупак и да се инати (те достатъчно го правят на глупак и в момента), наясно съм, че той не е човекът за Зорница, също искам да видя мили моменти между тях и да изригвам пред клавиатурата ( Joy ), но не си мислете, че ще е “пффффф, разгеле, тоя най-сетне го направи”. Той също има сърце, което ще е наранено.

Много се смях като черох баджанашките връзки и идеите за бой Grinning  Ама наистина е крайно време дс видим качествен ной в тая болница - само защо трябва да е между Марио и Врабчев, нееееезнам! Тях по-скоро ги виждам да разтървават Пенев и Тони примерно Grinning

Ей, като не гледам дублирани филми..... Васил Бинев ми действа само мутренски Grinning

# 323
Дона, подсещаш ме за боя на Галя, Боби и Калин с онези мъже от бара, в който бяха в миналия сезон. Беше култово, много съм се смяла. Joy Очаквам нещо повече тоя сезон. Grinning

# 324
Ще изчакаме явно Тони да се влюби в друга , за да даде шанс на брат си /не че Марио му е длъжен , но така са свикнали и двамата /.
До тогава  ще къркаме и  ще гледаме  какво се случва на останалите герои .

# 325
Дона, подсещаш ме за боя на Галя, Боби и Калин с онези мъже от бара, в който бяха в миналия сезон. Беше култово, много съм се смяла. Joy Очаквам нещо повече тоя сезон. Grinning

Ооооо, да! Ама ако може тоя път боят да е по-реалистичен, онзи беше малко....театрален, така да се каже. Ако може нещо кръвчица, секси синина или разцепена устна, туй - онуй Joy После в спешното на Свети Кирил Wink
Накрая Зорница слага лед на синините, шие, ако се наложи Wink Тя поне има опит Grinning

# 326

Ооооо, да! Ама ако може тоя път боят да е по-реалистичен, онзи беше малко....театрален, така да се каже. Ако може нещо кръвчица, секси синина или разцепена устна, туй - онуй Joy После в спешното на Свети Кирил Wink
Накрая Зорница слага лед на синините, шие, ако се наложи Wink Тя поне има опит Grinning
Хахахах и аз това си помислих. Като ще се бият Врабчев и Марио, поне Врабчев да се постарае малко повече и да отвори работа на Зорница да превърже Марио. Joy

# 327
Ще изчакаме явно Тони да се влюби в друга , за да даде шанс на брат си /не че Марио му е длъжен , но така са свикнали и двамата /.
До тогава  ще къркаме и  ще гледаме  какво се случва на останалите герои .

О, Ели, аз си мисля, че той в крайна сметка ще им даде благословията си (щото без нея тия двамата нищо няма да направят официално, освен да се целуват по ъглите) още преди да е намерил момиче за себе си. С тоя роман исках да кажа, че няма да му е лесно и да не забравяме и неговите чувства, но не спирам да се надявам да постъпи мъжки, с достойнство и дори той да ги събере. Освен това ще е тъпо ей така бързо да се влюби в друга и “аре, харизвам ти я”. Имам надежда в неговите бъдещи действия.

# 328
Дона, аз разбирам, че той ще страда и ще го боли. Но от него не се иска дори да се отказва от нещо, защото няма нищо. С Марио, без Марио Зорница няма да е негова, той така или иначе ще страда и ще го боли. Това, което се иска от него, е да стисне зъби, да преодолее болката и да не приема това, че Зорница обича брат му, като знак, че Марио е звезда, а той - сянка. Дребна подробност е, че все пак някой трябва да му каже Joy
Аз също вярвам в Тони, но мисля, че ще си преживее своя малък ад първо, преди да се освести. 15години Тони е бил на първо място за брат си. Ще е шоково да разбере, че изведнъж това не е така. Шоково, но лечебно.

А боят Врабчев Ковачев е чудесна идея, защото са мъжкари. Ако ще се бият Пенев и Владов, по-добре да гледаме женски бой Joy

# 329
Хахахах и аз това си помислих. Като ще се бият Врабчев и Марио, поне Врабчев да се постарае малко повече и да отвори работа на Зорница, да превърже Марио. Joy

Ммммм.....караш ме да си сипя едно и да си мечтая как този път, зашеметен от хапчета, Марио ще ѝ каже:

“Кой, имащ сърце за обичта
и в него смелост да я покаже,
би се въздържал!”

Щото Вапцаров не се котира вече, нали Wink

Mosquita, напротив, Тони има нещо - сърцето си и чувствата си към Зорница. Как да заповядваш на чувствата си, да се откажеш от тях, дори да знаеш, че нещо няма да е твое? Не е толкова лесно.
Тони е бил на първо място за брат си, но Марио също е на първо място за Тони, това не го забравяйте. И не е дребна подробност, че за пореден път Марио ще е звездата, а Тони - сянката. Освен това предвиждам по същото време Тони да разбере защо е назначен в болницата, което е допълнителен удар. Как се бориш срещу звездата, която си боготворил от дете? Която ти нанася удар, като не е искрена с теб от началото?
Пф, много размисли и страсти тая вечер Grinning Отивам за едно малко Wink

Абе Пенев и Владов ако се сбият, поне ще се посмеем малко Grinning Че много драма, много нещо Wink

Айде стига за Тони, дълга тема е, кажете за боя сценария Wink

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 20:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт