Отговори
# 300
Иска ми се Марио или в краен случай Зори да му кажат, но предполагам, че Тони ще разбере по гаден начин и то като стане свидетел на разменени нежности между първите двама.Ще ме изненадат ако му кажат, ама едва ли.

# 301
И след като остане сам, може да реши да последва съвета на Стаменова и да специализира неврология. Това може да го накара да се отдалечи от проблемите и да го разведри малко или много. А защо не и да срещне любовта (още не изключвам Войнова в схемата Grinning).

Майче, мисля, че следващата анкета, която Мириел да пусне, трябва да е "Как според вас Тони ще разбере за брат си и Зорница?" Много го мъдрим този въпрос тук. Joy
Мириел, ако прочетеш това имай го предвид. Wink Grinning

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 16:05 от yanitsa.s

# 302
И след като остане сам, може да реши да последва съвета на Стаменова и да специализира неврохирургия. Това може да го накара да се отдалечи от проблемите и да го разведри малко или много. А защо не и да срещне любовта (още не изключвам Войнова в схемата Grinning).

Неврологията едно на ръка (тива ще се случи), ама някакси не искам да остава сам. Най-малкото с Марио да продължават да бъдат един до друг. Но не като звезда и сянка, ами....две звезди Joy Братя ся, по двволите!!!

Това за двойките много хубаво си го написала Heart

# 303
Това за двойките много хубаво си го написала Heart

Дойде ми така отвътре, отдавна си го мисля и сега беше моментът да го споделя. Grinning Мисля, че това са едни реални отношения между двама души, които се обичат - и в живота е така, хората имат проблеми, но ги преодоляват заедно (в повечето случаи), имат спадове и възходи, но са заедно и се обичат. Ако можеше и в сериала да е така, ама нали трябва да има една трудна любов за цвят и гонене, няма как. Grinning

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 15:32 от yanitsa.s

# 304
И след като остане сам, може да реши да последва съвета на Стаменова и да специализира неврохирургия. Това може да го накара да се отдалечи от проблемите и да го разведри малко или много. А защо не и да срещне любовта (още не изключвам Войнова в схемата Grinning).
И аз така някак виждам развоя на събитията. Simple Smile
Честно казано пред перспективата Зорница да му каже, предпочитам сам да ги види Grinning Да разбере от нея какво се случва с брат му би било доста унизително и за Марио, и за самия Тони. Кво - бъзльото не може сам да си каже, та жената трябва да оправя нещата? Не, тоя вариант го изключвам, ще накърни образът на Марио, който доста грижливо градят.
Марио също не го виждам как на тоя етап ще си признае, така че остават два варианта - да се заобичат тайно и Тони да ги види или да стане нещо, което да накара Марио да направи нещо за Зорница и от това Тони да се усети какво става и да притисне брат си. Вторият вариант е по-добрия изход според мен.
Но честно казано, не мога да си представя какви ще бъдат ръбовете за тримата.

Дона, аз не мисля, че братската любов ще пострада. Просто ще е известно време малко по-тегаво, докато успеят да скъсат пъпната връв. След това ще се обичат още повече, защото Марио ще престане да бъде таткото и ще са си опора един на друг. А не както е сега - Марио е патерицата на Тони. Ама Тони вече може сам да ходи, а патерицата не ще да се разкара. Grinning

Яница, наистина много хубаво си описала ситуациите с двойките. И на мен това ми харесва много - когато двамата се борят с трудностите. А не - обичаме се, не се обичаме, събираме се, не се събираме.

# 305
Човек да ожали милите ни дами - Зорница, Ина, Наталия, Лора и Галя все проблеми, първите две с по двама мъже, а другите три с мъж и жена Joy макар Лора вече да реши проблема с мъжа, но Ванчето е луда за трима, така че... Защо Кръстева не ги изведе в някой бар или под покрива да си излеят мъката една на друга, да хапнат шоколад, да пийнат, а тя да им даде по някой съвет за проблемите им. Мъжете по-добре да не се събират, че ще стане взривоопасно, да говорят за дамите Grinning

# 306
А, тя Кръстева все ще им оправя бакиите на всички Grinning

# 307
Кръстева що не се е замислила едно време да стане и психолог, тъкмо да не си дави чувството за вина (заради тайната на Генадиев старши) в алкохола и да се разсее малко. Като гледам доста добре й се получава, съвети раздава, мъдрости, умее да изслушва. Joy  Направо си представям сцената - всички под покрива, седнали в кръг, Кръстева там и всяка една поотделно си изказва проблемите, а тя дава съвети. Joy Чудно! хахаха
За мъжете няма да коментирам, по-добре както каза Майчето да не се събират всичките, че ще стане мама мия. Joy

# 308
Що бе, аз мисля, че и на мъжете ще им се отрази добре - ще се съберат, ще се напият, ще си кажат кой какво го мъчи, ако има нужда някои да се посбият, ще го направят, Врабчев ще им пусне няколко бъзика и ще са като нови след това. Grinning

# 309
Що бе, аз мисля, че и на мъжете ще им се отрази добре - ще се съберат, ще се напият, ще си кажат кой какво го мъчи, ако има нужда някои да се посбият, ще го направят, Врабчев ще им пусне няколко бъзика и ще са като нови след това. Grinning

Ако ония зевзеци Владов и Пенев, че и Врабчев даже, са там, със сигурност може да се посбият. Joy Особено ако тия тримата почнат да се базикат със Зорница и миналото й с Банков, знаем си ги, че тая тема им е много на сърце и дай им само да приказват. Joy Те като почнат и не спират. И  даже знам кои ще са побойниците вече. Grin

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 16:17 от yanitsa.s

# 310
Аааа, ако мъжете се съберат и Фотев е там също освен лекарите ни, по-добре да са облечени всички ето така, за да не могат да се докопат един до друг, защото иначе някой ще пострада сериозно Joy :

# 311
  • Варна
Ъъъ, а какъв е въпросът в настоящата анкета?

# 312
Фотев може да ги разтърве и да ги успокои с някоя от източните практики на жена си, току виж понаучил покрай нея някоя. Joy Ама като дойде реда на Боби да си сподели какво го мъчи лошо ще стане и не знам кой кого трябва да разтърва. Joy А Врабчев ако вземе да говори ей там конфликта на интереси ще е още по-голям. Joy

# 313
Ахахаха, Майче, това гифче е много добро Joy
Обаче сега си давам сметка, че мъжете в тая болница яко са се увъртолили Grinning При жените няма такова нещо, никоя от тях нищо не дели с друга, може би затова и са толкова задружни през този сезон. Обаче при мъжетееее - Марио, Тони, Фотев, Тасев, Врабчев. И Пенев, който точи лиги по всичките жени в болницата Joy

Сега се замислям, че Врабчев и Ковачев явно ще се бият с терапевтична цел, не че имат някакви проблеми сериозни Grinning

HappyKali, въпросът е кой от триъгълниците искаме да гледаме. Simple Smile

# 314
Ахахаха, Майче, това гифче е много добро Joy
Обаче сега си давам сметка, че мъжете в тая болница яко са се увъртолили Grinning При жените няма такова нещо, никоя от тях нищо не дели с друга, може би затова и са толкова задружни през този сезон. Обаче при мъжетееее - Марио, Тони, Фотев, Тасев, Врабчев. И Пенев, който точи лиги по всичките жени в болницата Joy

Сега се замислям, че Врабчев и Ковачев явно ще се бият с терапевтична цел, не че имат някакви проблеми сериозни Grinning

HappyKali, въпросът е кой от триъгълниците искаме да гледаме. Simple Smile

Някои от тях са даже и баджанаци хахахах. Например Пешко и Боби - и двамата са били с Галя, като първият все още е с нея. При Фотев и Врабчев може да стане същото, знае ли човек. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт