Отговори
# 555
Анонса за днес е излязъл. Явно ще бъдем на рожден ден на Тасев. Изглежда ще бъде интересно. Да не се окаже, че тази жена от промото е Вяра.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 11:47 от Melany444

# 556
Анонса за днес е излязъл. Явно ще бъдем на рожден ден на Тасев. Изглежда ще бъде интересно. Да не се окаже, че тази жена от промото е Вяра.

Абе не ми се връзва да е Вяра  -жената от промото беше с дълга, къдрава коса. Може би Вяра ще отреже Владов и Пенев или нещо ще се фръцне и затова Тасев ще е с кофти настроение. Или пък просто ще се сети неприятно за човека, когото е искал да забрави

# 557
За съфорумките извън София - Мартина Вачкова се ентусиазира и ми даде и дати къде и какво ще играе.
Ако ви се ходи на нещо -

Секскомедия в лятна нощ - 3 май във Варна; 21ви май в Гурково
Рейс - 19.05 и 30.05 в Плевен; 22.05 в Козлодуй

И спирам с театралния спам Grinning Grinning

# 558
Вероятно ще отпиша епизода довечера. Не ми се гледа това мъжле Тасев, не ме вълнуват неговите трепети.
Много досадно, много!

# 559
Снимка от Диана за разведряване. GrinningHeart
Скрит текст:

# 560
Вероятно ще отпиша епизода довечера. Не ми се гледа това мъжле Тасев, не ме вълнуват неговите трепети.
Много досадно, много!
То пък едни трепети  Laughing Cамо той си знае, че се вълнува  Crazy  
И мен отсъствието на триото или епизодичната им поява за минута-две, взе да ме прави раздразнителна и това ме кара да губя напълно интерес и към останалите cюжетни линии.
Браво на Mарта. Така се ухажват зрителите и публиката  Grinning

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 12:51 от Zlati***

# 561
И аз съм от отбора на разочарованите. Немога да ги разбера тия сценаристи. Това е една от главните сюжетни линии. Тръгнаха удърно, после зациклиха на искам те ама не мога. Един път Марио я отблъсна, втори път, после трети път и накрая спряха да ги дават. Не вярвам на това с развитието на другите линии, защото миналата седмица не видях особенно развитие при никои. Гледам сериите, но еднократно и без много емоции. Иначе имаше забавни моменти признавам.

# 562
Аз да си помрънкам. Ама наистина прекаляват с това отсъствие. Сякаш нарочно го правят. Намам нищо против, това е сериал, има много герои, много сюжетни линии. Нека си вървят и другите истории, но да виждаме и нашите хора отвреме навреме. А, то - прекъсват с една сюжетна линия за около 6-7 епизода, да се чуди човек, какво става. Вероятно си мислят, че по този начин ще засилят интереса и накрая ще избухнат. За кога? То време не остана.
Да бе, той Тасев добре, че в анонсите ни съобщават, че се е развълнувал от нещоси, защото гледайки го нищо не е ясно, какво преживява.
Инчето какво се репчи на Стаменова, че не ми е ясно?

# 563
  • София
Е, недейте се отказва да гледате. Това, че не са споменати в анонса не означава, че няма да участват, просто не слагат акцент върху това.
Тримата предизвикаха особен интерес у публиката. Това може и да е изненадало създателита на сериала след целия вой преди старта срещу братята и скандиранията Върнете Банков. Все още снимат, така че очаквам да са взели мерки и да не забатачват историята.
У мен други леки притеснения се прокрадват след изминалата седмица. Усещам някакво творческо безсилие, не замо при ТОМАЗО, а и при останалите персонажи. Дано да е било временно и пак да изригнат, както в началото на сезона.

Аз лично чакам и ще гледам довечера. Исками се, даже мнооооого ми се иска, нещо да се случи със Зорница и Марио, но ще простя ако не се появят, само ако сценаристите са измислиле нещо интересно и въздействащо, добри диалози с останалите образи.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 13:41 от rosita_ta

# 564
Не творчески застой, а творческо безсилие. Коя история се развива в последните две седмици? Нито една. Тъпчат, тъпчат и накрая задремват и така.
Бе да надникнат при нас и още 2 сезона са готови. Ние от едно промо за 1 мин. правим по 3-4 серии.

# 565
То май всеки сезон има такъв период. Ще си го изтърпим няма къде да идем, но ми е странно. Само да не омажат положението накрая, и да има недоразгърнато сюжетни линии. Най-вероятно ще има още един сезон, иначе нямаше да са толкова спокойни, че и нови геори да вкарват.
Забелязвам и че интересните случаи ги въртят около Марио основно, както миналият сезон около Калин.

# 566
И аз съм от отбора на разочарованите. Немога да ги разбера тия сценаристи. Това е една от главните сюжетни линии. Тръгнаха удърно, после зациклиха на искам те ама не мога. Един път Марио я отблъсна, втори път, после трети път и накрая спряха да ги дават. Не вярвам на това с развитието на другите линии, защото миналата седмица не видях особенно развитие при никои. Гледам сериите, но еднократно и без много емоции. Иначе имаше забавни моменти признавам.

От последните епизоди единствено Мазов и Йосиф ме изкефиха, другите нищо интересно не правят.

# 567
Спомням си, че в миналия сезон имаше един (1!) епизод, който беше фокусиран върху второстепенните персонажи и тогава оревахме света, че ги няма "нашите", а сега по 6-7 епизода братче! (Имаше съвсем в началото един период от седмица, къдеот го нямаше Вергов, но после не се е повтаряло).
И аз се присъединявам към вас - ясно е,ч е персонажите са много и не стиг авремето да разкажат всички истории, но може един епизод да показват половината, друг епизод - другата половина. Или поне да ги показват като част от медицински казус - би станало тоооооолкова по-интересно. Аз не бих отказала да видя как тези лекари работят заедно, не само как се катискат по ъглите.  Дори веселяшки епизоди предпочитам
Ще речеш, че те там бачкат на смени - 2 седмици сме тук, 2 седмици ни няма.
Да не говорим, че с някои истории, като тази на Калин, така яко забиха в скуката, че няма накъде. Аз примерно не искам повече да гледам какс е самосъжалява, а да ходи най-после в болницата и да прави неща, въпреки количката.

Иначе, че ме е яд, задето нашите трима ги няма, то е ясно, вече сте казали и моето мнение.

# 568
И аз подозирам, че се гласят за следващ сезон и затова не бързат особено.
В началото почнаха с много интересни медицински случаи, беше истински кеф да ги гледам. Сега случаите са между другото, това ме дразни.
И айде, Марио и Зорница си вършат там работата. Но Тони е в ролята на Огнянова от миналия сезон - гравитира около любовта си и около брат си. Да вземат малко повече да му развият образа като доктор, вече загатнаха, че има потенциал.
Мен ме дразни това, че са капсулирани по двойки, по тройки и няма никакво общуване извън тия кръгове.

# 569
И аз подозирам, че се гласят за следващ сезон и затова не бързат особено.
В началото почнаха с много интересни медицински случаи, беше истински кеф да ги гледам. Сега случаите са между другото, това ме дразни.
И айде, Марио и Зорница си вършат там работата. Но Тони е в ролята на Огнянова от миналия сезон - гравитира около любовта си и около брат си. Да вземат малко повече да му развият образа като доктор, вече загатнаха, че има потенциал.
Мен ме дразни това, че са капсулирани по двойки, по тройки и няма никакво общуване извън тия кръгове.

Ако се гласят за 6 сезон, поне могат да развият образите така добре, както започнаха в началото на сезона. То е ясно, че при наличието на 6ти, няма да има хепи енд за всички в 5ти.  Именно  случаите липсват. Има много сериали (чести медицински или криминални), където във всеки епизод се нищи нещо, а отделно е голямата история на главния/главните персонажи. Тази история се развива в началото, малко в средата и ударно в края. А нашите и това не правят. Почнаха супер, а сега едно голямо нищо.
Да, и за капсулиранеот съм съгласна. Много ми допадна в началото как Наталия и Зорница бяха заедно в мола; има такива приятелкси отношения, но много рядко ги показват (дори пиянстванеот на Калин и Мазов беше яко; Марио и Тасев в бара - като изключим частта с - мъчно ми е заради Зорница)

Общи условия

Активация на акаунт