Отговори
# 585
На мен Томазо не ми липсват, хич даже. Нали подзаглавието на сезона е "Критична точка". Е, при Томазо не виждам нищо толкова критично към момента. Критично е положението на Калин, психо-трилъра при Мазови.

Хич не съм романтична 'начи!  hahaha hahaha hahaha

И при Калин и Наталия и при Мазови е мнооооого критично. Другото ми е пълнеж.
А като иде реч за главни и второстепени герои все пак най-главен от действащите персонажи е Калин, сериала все още се казва "откраднат живот", именно неговия живот беше откраднат.

По- скоро животът на Александър е бил откраднат - дали са му живот, който предполага доста по- лоши условия от тези да си дете на лекар, с жива майка и т.н.

# 586
За мен ТОМАЗО Е по-привлекателен без Зо-то накрая си 😂😃😁

# 587
Като заговорихте за ТВ реклами - има една реклама на банка, която започва с “Аз съм Диана” и като се обърна към телевизора все очаквам да видя нашето Зори 😀

# 588
И гласът й напомня на нашата Диана!

# 589
И гласът й напомня на нашата Диана!
Да, и аз така се стряскам от тази реклама. Както и на онази на Маги, дето гласът не е нейния, ама пък е тя самата Grinning

# 590
  • Разпиляна във въображението
Като гледам към историите на почти всички можем да съотнесем "откраднат живот".

# 591
# 592
Ето една доста просташка статия за д-р Албенка
http://www.bgdnes.bg/Article/6813155

Интересно ми е като си млад човек , а доста от зрителите не са разбрали , че играеш  ролята на  леко повредено  момиче  , как  ще ти подейства  такава помия  newsm78

# 593
Ето една доста просташка статия за д-р Албенка
http://www.bgdnes.bg/Article/6813155

Интересно ми е като си млад човек , а доста от зрителите не са разбрали , че играеш  ролята на  леко повредено  момиче  , как  ще ти подейства  такава помия  newsm78
Мен много ме кефят коментарчетата под нея, както за Теодора Кулева така и за сериала. Grinning

# 594
  • Разпиляна във въображението
Много тъпо. То пък някои "стари" актьори много добре се справят.

Да взема да прибера плевенското пиле при себе си, да го пазя. Зависи доколко ще настъпи Галя Simple Smile

# 595
За децата на известните ми е много жал, защото дори и да са вълшебни, все ще ги обвиняват, че са некадърни връзкари. На мен Теодора ми харесва как играе до момента, чудесно пресъздава ролята на смахнат анестезиолог Grinning

# 596
На мен засега не ми е ясно, кой не е добре Теодора или Албена? Питах още когато се появи, но не ми отговорихте. При една от двете нещата не са добре.

# 597
На мен засега не ми е ясно, кой не е добре Теодора или Албена? Питах още когато се появи, но не ми отговорихте.
Албена. Теодора си е съвсем нормално симпатично момиче.

# 598
За мен образът на Албена е такъв, а не че самата актриса е слаба и срича ✌

Разбирам хейтърите в нета, вечно има недоволни и обиждащи. За мен това е големия проблем - едно е да не ти харесва даден човек, визията, изпълнението, творчеството или каквото там прави, но съвсем друго е да обиждаш, особено с гнусни и вулгарни епитети.
Но пък разни “журналисти” да пишат такива статийки е изключително грозно и непрофесионално.
Вече всеки неграмотен от улицата се взима за автор и създава такива безумици.

Ей тези коментари ме разбиха:

“Aма те и останалите са гола вода. Силни актьори има в Столичани в повече и Полицаите от края на града...Имаше и в Етажна собственост. Тея в Откраднат живот са ултра зле, даже и студенти второкурсници ще са класи над тях. Но сериала не губи от това, щото така или иначе е тъп и никой не го гледа...Провал като Забранена любов, който по средата го спряха и го закриха.“

“Дали не са и казали така да играе?Струва ми се,този образ малко изкуствен,странен...Провалят сериала.“

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 19:27 от Ванилия"

# 599
Ауууууу, как беснея като видя такива статии!!! Видели един коментар и айде да напишем “скандална статия”. Убедена съм и че “коментарите” са напълно измислени!!!! Rage Rage

Общи условия

Активация на акаунт