Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 47

• 70 022
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Confounded
Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers TulipChampagneBirthday
Честита и здрава да си! Прекрасен ден!

Аз намерих кърпа за глава на добра цена в Декатлон. За мен тя е по-удобна от всичко. Даже съм спала с нея ...
https://www.decathlon.bg/p/8383411_krpa-za-glava-za-prekhodi-che … 251-801-white_ncs

идея за кърпа мога да ти дам Simple Smile
в индийските магазини за по 10 лв има уникални шалове.Тънки като тензух за лятото,с пеперуди, с цветя .Аз имах многоооо и още си ги ползвам за плаж или като аксесоар.
Само внимавай като влизаш в тези магазини,че на мен и без да съм на лечение ми става лошо от миризмите там Confounded

Няма смисъл, честит  рожден ден Flowers Hibiscus

# 601
  • София
Честита да си, Има смисъл! Kissing Heart
Честит юбилей! И нали знаеш- животът се рестартира на 50. Давай, ти си! Направи всички луди неща, които не си направила, а тооолкова си искала! Наваксай всичко, което си пропуснала! Прави всичко, което ти се прави! Няма да има трети рестарт! Hug

# 602
  • София /Абсурдистан
От тези шалове с пеперудите всякакви цветове има по 6лв на пазарите. Много са красиви, аз купувах за допълнение към подарък и мисля и за себе си да взема 2 и да ги ушия на тюрбани. Иначе за София - от фондация 1 от 8 подаряват, на мен ми подариха, хубави са им, на Амоена са.

# 603
Така....отчет
Левкоцитите били на границата.
Ще има вливка утре , но да пия Маоло 6дни по 6.
Понеже казах , че предния път ми е било лошо първия ден и втория.
Този път ще ме държат и двата дни тук , като предиобед и следобед ще имам банки и Зофран венозно.
Само ще ме пускат да си спя в същи ако се чувствам добре Sad
Сега гледам епикризата - черпят ме с Епирубицин и Ендоксан ...

# 604
  • София /Абсурдистан
DZ Мирувай си в болницата, щом те задържат, нищо няма да ти стане да останеш и през нощта, нека те гледат. Ако ти прилошее, тъкмо веднга ще те боднат и ще ти мине.
При мен си има Зофран в банките с химиите от самото начало. И мен ме държат в болницата за през нощта заради алергиите да гледат за късни реакции и на сутринта ме пускат. Хах там съм си като на хотел вече  Simple Smile

# 605
Благодаря ви много момичета. Днес съм супер щастлива. След лошият период идва хубавият.
Когато се записах при вас не знаех на кой свят съм, а днес като го виждам, че въпреки химеото диша по-свободно и не е на тежките си лекарства се радвам много. Но без вас нямаше да се справя 🌸

# 606
Лейди ,
Няма да оставам там да спя.
Само заради банките за повръщането ме искат.
В Неделя ще ми слагат и инджекция за Левкоцитите .
Пълна програма....

Какво пиете за Левкоцити ?

# 607
DZ, леко да минава в болницата! Колко вливки имаш още?

# 608
Още 7.
Само една е минала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 609
Оф, да минават леко по-леко 🌸
Lady, как си?

# 610
  • София
За левкоцитите - 100 грама стафиди се накисват вечерта в малко топла вода. Сутринта се изяждат и се изпива водата.

# 611
Хули , благодаря Simple Smile
Това до следваща вливка всеки ден ли ?

# 612
  • София
От тези шалове с пеперудите всякакви цветове има по 6лв на пазарите. Много са красиви, аз купувах за допълнение към подарък и мисля и за себе си да взема 2 и да ги ушия на тюрбани.

няма нужда да шиеш. Виж в youtube има клипове за връзване.Много изчанчени и готини начини можеш да завъртиш на главата.Даже ще мислят,че се правиш на модерна,а не на болна Laughing

# 613
  • София
JoyJoyJoyJoyJoy
Здравейте всички, аз съм sovenkson cathy Искам да споделя моята testiomy на широката общественост за това как този велик човек наречен Д-р Mirror излекува майка ми, която е на 68 години от рак.Тя е болен от рак за повече от 6 месеца
и аз бях в болки знаейки, че тя няма да го скубете, докато не се натъкна на тази дама, когато пътувах за бизнес пътуване, която някога се случило рак пациент, обясних всичко на нея и тя ми каза, че има това Велики Д-р Mirror, които й помагат да лекува рака и тя ми даде имейл адреса си
аз да се свържа с него и аз го направих, както тя инструктира. И д-р Мирър ми каза
колко да купя лекарството за духовен рак, след като прогоних заклинание, което увеличи моето възстановяване, тъй като майка ми прие духовните наркотици според инструкциите. И най-голямата ми изненада беше, когато майка ми взе ранните билкови духовни медикаменти само за две седмици и ето, тя отиде за тест, докторът потвърди, че ракът е свободен и каза, че вече няма рак в своята система и досега тя никога не е не почувствах никакви болки или рак отново, затова казах, че трябва да свидетелствам за доброто на този човек пред широката общественост, ако сте там сърфиращи от това
проблеми с рака или някой, който има рак, не позволява на такова лице да умре, когато има лек, аз съм жив свидетел, че трябва да се свържете с него на работния му email: chiefprist@priest.com

JoyJoyJoy 
шЪ падна
да прогоним заклинание и ние Wine Glass пиййте тази отвара

# 614
  • София /Абсурдистан
Нищо не разбрах. Секта ли рекламират или частен бизнес? Или екзорсизъм?
Аз съм поотекла доста и се задъхвам. А излязох само за малко и пеша не съм ходила...

Общи условия

Активация на акаунт