Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 47

• 70 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Нищо не разбрах. Секта ли рекламират или частен бизнес? Или екзорсизъм?
Аз съм поотекла доста и се задъхвам. А излязох само за малко и пеша не съм ходила...

Не е секта е това! А изкарват пари на гърба на болни и отчаяни хора!

# 616
  • София /Абсурдистан
То пък някой като че ли ще им се върже  Simple Smile

# 617
Лейди ,
Защо не отидеш пак на лекар ?
Не е добре да си така подута.
И да си кажа пак - спри динята !Поне за 1 седмица и пробвай.

# 618
  • София /Абсурдистан
Спрях я, много жалко  Simple Smile
Кардиолога каза, че е от кортикостероидите това, голяма доза и се задържат много течности. Пия фурантрил за сега. Джипито каза същото. И колкото и да се твърди, че Херцетина не товари сърцето, аз мисля точно обратното. А сега съм и с натоварваща доза. Трябва някак да избутам още 3 химии.

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 16:44 от Unknown_lady

# 619
  • София
Божке лееее !!! Жива да не бях, да прочета това нЯщо.

# 620
  • Варна
За левкоцитите - 100 грама стафиди се накисват вечерта в малко топла вода. Сутринта се изяждат и се изпива водата.

Хули, честно стреляш все в десятките със съвети! Обичам те. Аз без да подозирам същото съм правила ама по малко по-друг начин и по малко по-различни подбуди. Не ги обичам да му се не види такива сушени. Хем са ми много сладки, хем не са ми свежи. На чай ги правих. Grinning И стафиди, и боровинки, и капинки, и трънкосливки дори варях и пиех отварата с изцъркан лимон вътре, че то пак много на сладко ми накъртваше. Мъжът изяждаше разкиснатите плодчета къде с кисело мляко, къде му ги пробутвах като някакъв вид плънка с ориз... Grinning

# 621
Спрях я, много жалко  Simple Smile
Кардиолога каза, че е от кортикостероидите това, голяма доза и се задържат много течности. Пия фурантрил за сега. Джипито каза същото. И колкото и да се твърди, че Херцетина не товари сърцето, аз мисля точно обратното. А сега съм и с натоварваща доза. Трябва някак да избутам още 3 химии.
От кортикостероидите се напълнява, задържат много течности и забавят метаболизма! И херцептина е коварен...Дано по-бързо да приключиш с химиотерапията, а друго няма какво да се коментира!

# 622
  • София /Абсурдистан
Имам още 3, а след операцията може би още 10, така ми казаха. Трябва да издържа, а за килограмите после ще го мисля.

# 623
Вливка 2 от 8 мина.
Остават ми още 2 червени Wink
Сега си почивам в болницата и чакам да стане 15ч да ми сложат пак Зофран и да се прибирам.
Лейди , много вливки .....ConfusedKissing Heart

# 624
Момичета, как сте?

# 625
Толкова съм добре , че ме е страх да се похваля. Да не би да стана зле Hug
Вчера стоях до 15ч в болницата за да ми сложат Зофран венозно.
Тази сутрин отидах - освен зофрана и инджекцията за левкоцитите доктора ми оставил още 2 банки за подсилване.
Та пак 2часа стоях вързана .
Сега минавам на Деган.
Звънях на доктора по-обяд да му кажа , че съм добре . Той така настоя в петък да не решите , че съм от тея дето за нищо звънят.Stuck Out Tongue Winking Eye
Храня се , пия течности .... абе в сравнение с предния път съм пушка направо Kissing Heart
Ако цъфна утре на работа шефовете ще ми поръчат бяла риза JoyJoy

# 626
DZ, браво! Момченцето ти като те вижда така весела и той е щастлив. Само така да е.

# 627
Права си .
Преди 2 часа се върна от леля си . Покрай всяка вливка ще им ходи на гости/ петък-неделя/ . Хем се забавлява с братовчед си , хем на чист въздух. Хем не ме гледа ..........
До сега се боричкаше с баща си и се хили.........
Аз продължавам да съм пушка - пупу
Наблягам на орехите и месото. Утре ще си купя стафиди . Всяка вечер сок от цвекло ще пия Mask
Надявам се до следващия път левкоцитите да са в норма !

# 628
  • на път
Нещо ме е ударило безумието - днес си купих тротинетка със ръчна спирачка от Декатлон и литнах през парка .... Голям кеф Simple Smile. Децата ми завидяха (ама така е - правеха ми забележки като карах техните Stuck Out Tongue.

# 629
Здравейте на всички, имам въпрос относно приемането на добавки по време на химио за облекчаване на страничните ефекти - поизчетох из старите теми и повечето мнения са против приемането на всякакви хранителни добавки. Но четох, че японските гъби /майтаке, рейши, шейтаке/ могат да се взимат и облекчават страничните ефекти, някой от вас взима ли ги и има ли наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт