Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема 44

• 62 562
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • София
За секс няма да умреш толкова беше секс, мисля че се чака един , да цикъла да мине. Проста домакинска работа да, без вдигане на тежести,  а  болничен мисля че не, няма  да умреш толкова. Домакинската работа знам че няма проблем с нея. За басейни и море е твърде рано още, мисля че чак след 3 цикъла може. Задай си въпросите на лекаря който ще прави процедурата ,за да ис малко по спокойна.

# 346
Ронита, винаги можеш да отидеш при ЛЛ и да обясниш ситуацията. Не вярвам да ти откаже болничен, ако не, можеш отпуск да пуснеш. Така или иначе процедурата се прави в работно време и няма как да си на работа по това време.

# 347
Благодаря ви.  О, секса ми е най -  малкият проблем и без това ще ми се събере около 4 месеца без него. За морето лятото е гадно, но няма проблем, само печене ще падне. Просто попитах, защото често такива въпроси се забравят при лекаря. Човек трябва да е подготвен за всичко. Смятам да пусна една ПКК и МБ преди процедурата.

# 348
Ронита, лекарят ще каже, но при Електрокоагулацията срокът беше месец, би трябвало да е същото

# 349
  • София
Може ли да споделя нещо. Все още не съм се свързала с док и за микробиологията но така или иначе когато успея да се видя с нея ще  я помоля за разчитане на резултата от колпоскопията, но имам някакъв страх от Цин или лезия , успях да прочета че резултата е задоволителен. от колпоскопията. Преди 3 месеца цитонамазката беше 2 група, и пак беше същото. Ронита2 искам да се извиня - тонът ми не беше  много подходящ предвид че и ти си притеснена колкото и аз.дано  минава всичко бързо.

# 350
Колоскопията, не я ли прави луекуващата лекарка? При мен винаги е правена при преглед и гинекологът ми обяснява на момента, не мога да разбера, какво ще разчита?

# 351
  • София
Правя си колпоскопия на шест месеца. Последната преди тази беше август 2018.И на мен ми обясняват всичко, а и сигурно няма нищо притеснително , щом док и двата пъти не каза нищо.

# 352
Mного гинеколози нямат колпоскоп в кабинетите си, съответно - не могат да извършат такъв преглед. А някои не се наемат, все пак това е нещо, което се учи и практикува отделно с допълнителна квалификация по колпоскопия.

Момичета, виждам напоследък тук пишете много притеснени, а не бива... много от вас не се успокояват, след като лекарят ви е казал, че всичко е наред, четете твърде много, вманиачавате се... От една страна ви разбирам, аз съм доста хипохондрична, но от друга това ще ви съсипе нервите и здравето. Трябва да сте спокойни и уверени, че всичко ще е наред, каквото и да е - хванато толкова рано и навреме ще бъде неминуемо излекувано. Вие се следите редовно, не пропускате години наред прегледи, за да се притеснявате толкова много. Водете по-здравословен начин на живот, пазете си нервите, обичайте си мъжете, живейте си живота - ето това е една добра рецепта за успех. На тези, които им предстои някаква манипулация - интересувайте се с лекаря си от подробности, ако не сте уверени - потърсете второ мнение, има много добри специалисти на първа страница. Но недейте да се съсипвате. Казвам го с най-добри чувства и ви пожелавам само добри резултати! Лека вечер Simple Smile

# 353
the doors, най-добрият коментар!

# 354
  • София
Аз не се Съсипвам. Правя колпоскопия на 6месеца. И август 2017 и сега резултата е един и същи, цитонамазка 2 група, декември 2018.И двата резултата са задоволителни от колпоскопията.

# 355
Здравейте момичета! Отдавна не бях влизала в този форум. Днес се изненадах, че при опит да си запиша час за д-р Ганчева се оказа, че вече не преглежда.....?! Имам конизация и искам профилактичен преглед-колпоскоп и цитонамазка. Къде в София  ще ми препоръчате да отида - става въпрос и за самите изследвания - за наличие на ЧПВ -  качествена лаборатория отн. резултатите от изследването  и добър лекар-онколог. 

# 356
Здравейте момичета! Отдавна не бях влизала в този форум. Днес се изненадах, че при опит да си запиша час за д-р Ганчева се оказа, че вече не преглежда.....?! Имам конизация и искам профилактичен преглед-колпоскоп и цитонамазка. Къде в София  ще ми препоръчате да отида - става въпрос и за самите изследвания - за наличие на ЧПВ -  качествена лаборатория отн. резултатите от изследването  и добър лекар-онколог. 

За преглед препоръчвам Онкологията в Дървеница при Маргарита Кюркчиева... изключителна е!
За изследване на ЧПВ в Геника! 

# 357
  • София

За преглед препоръчвам Онкологията в Дървеница при Маргарита Кюркчиева... изключителна е!
За изследване на ЧПВ в Геника! 
Още един глас за Кюркчиева - разкошен човек и лекар. Моля имайте предвид, че най-вероятно вече не преглежда в Дървеница. За всеки случай питайте на регистратура, ако не е там - имам телефона и.

# 358
Аз съм в петък на 1 юни на профилактичен преглед при Маргарита Кюркчиева в онкологията на дървеница, за сега работи все още там, но има и частен кабинет в Свети Пантелеймон.... Дано е жива и здрава и продължава да работи тази лекарка, защото за мен е съкровище и я открих като моят най-добър гинеколог... Прекрасна е! 👌🤗

# 359
Аз съм в петък на 1 юни на профилактичен преглед при Маргарита Кюркчиева в онкологията на дървеница, за сега работи все още там, но има и частен кабинет в Свети Пантелеймон.... Дано е жива и здрава и продължава да работи тази лекарка, защото за мен е съкровище и я открих като моят най-добър гинеколог... Прекрасна е! 👌🤗

добре де, защо я няма в екипа на гинеколозите в Пантелеймон?
Иска ми се да видя график, работно време. Много пък мистериозни са тези данни...

Общи условия

Активация на акаунт