NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 131
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
На мен ми е супер с Якобс Classic, само такова пием и определено не е боза.

Обаче само след година и малко машината ми Piccolo се развали и ми искат 20лв. за извънгаранционна профилактика, като проблемът бил свързан с това, че не е минала такава. Бутонът й светел в жълто, а докато беше в мен до онзи ден не знаех, че може да свети в такъв цвят, как става това? Подразниха ме доста, наистина ли за уред с 3г. гаранция следва да плащам по 20лв профилактика всяка година, което означава и да стоя без машина за кафе по няколко седмици всеки път?

# 526
  • София

Обаче само след година и малко машината ми Piccolo се развали и ми искат 20лв. за извънгаранционна профилактика, като проблемът бил свързан с това, че не е минала такава. Бутонът й светел в жълто, а докато беше в мен до онзи ден не знаех, че може да свети в такъв цвят, как става това? Подразниха ме доста, наистина ли за уред с 3г. гаранция следва да плащам по 20лв профилактика всяка година, което означава и да стоя без машина за кафе по няколко седмици всеки път?
Ние също имаме Пиколо и преди около месец започна да свети в жълто и спря да работи. Занесох я в гаранционния сервиз в Люлин и я оправиха за 1 ден без да плащам нищо.

# 527
  • софия

Колко грамаж слагаш ,аз пробвах с 2 к.л. натисках и радко и безвкусно като боза -бъркам явно

# 528
И аз не мисля че всички са боза. Аз правя с Tchibo espresso и на мен ми харесва как става, има плътен аромат и прави каймак, който не пада веднага.

Но помня, че в началото когато взех капсулата за многократна употреба и аз пробвах няколко кафета с незадоволителен резултат. Моят съвет е пробвайте, за да намерите вашето кафе.

# 529
Когато ползвам капсула за многократна употреба, пълня до ръбчето почти, повече от 2 мерителни лъжички са определено, по-скоро три, и потупвам отгоре. И правя кафе около 2-3 пръста с това количество.

Благодаря за съвета за Люлин, но съм от Варна. Ще настоявам да мине профилактика безплатно... може би да се обърна към търговеца още сега, докато машината е в сервиза?

# 530
  • софия
Момичета благодаря утре ще взема и Чибо но по описаното от вас валко и кафето не е достатъчно.

# 531
Момичета благодаря утре ще взема и Чибо но по описаното от вас валко и кафето не е достатъчно.

Да, и аз слагам две-три лъжички. И после "понатъпквам" кафето с мерителната лъжичка. (както се трамбова с онази джаджа на профи машините)

# 532
В книжката на машината би трябвало да е описано как се прави профилактика. И нашата светна в жълто преди няколко месеца. Следвах стъпките от упътването и всичко мина успешно. Програмирани са на определен период да влизат в този режим. Не е дефект.

# 533
Да знаете някъде промоция на машина Пиколо в момента? Благодаря!

# 534
От понеделник в К 30 капсули за 13,98.

# 535
В книжката на машината би трябвало да е описано как се прави профилактика. И нашата светна в жълто преди няколко месеца. Следвах стъпките от упътването и всичко мина успешно. Програмирани са на определен период да влизат в този режим. Не е дефект.

Аз дори не съм убедена, че е светнала в жълто, т. к. до момента, в който я предадох за ремонт, защото протече, не я бях виждала да свети в цвят различен от зелен и червен. А в сервиза някак магически е светнала в жълто, че и това отчасти било довело до проблема, заради който е там - пълни глупости. Но им предадох целия комплект, заедно с книжката, защото не знаех дали ще я ремонтират или ще ми върнат парите за нея. Та ще видим в какво състояние ще я върнат.... Не знам дали да се занимавам с Кауфланд (откъдето е купена) междувременно заради обаждането на сервиза или да изчакам да ми я върнат.

# 536
Казанчето ли протече? Това какво общо има с лампичката. Нашето беше спукано и поръчах ново, но беше извън гаранция. Тя май така или иначе не важи за тези части. Ако е това, обадете им се на оторозирания сервиз и ще ви пратят- 12-15лв беше.

# 537
  • На изток от Ада
Ей , мерси че казахте за профилактика на машината. Моята светеше  жълто, но нямаше проблем и не й обърнах внимание. Днес търсих книжката не я намерих , че от едно клипче се оправих и си свети в зелено вече.

# 538
Може ли линк за това клипче, че и моята свети жълто Blush

# 539
От сервиза казаха, че са поръчали части за смяна. Не знам каква е повредата, да си я търсят и оправят. Плотът става целия в кафе, а всеки път изпразваме контейнера под чашата. Не е и чиста вода, да речеш, че е спукан съда за вода, както е било при вас. А и не правеше хубаво кафе накрая, в началото пуска малко и след това пълна боза. Но така или иначе някак магически светна извънгаранционно жълто докато е в тях..

Общи условия

Активация на акаунт