NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 220
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Latte macchiato - то продава ли се някъде по веригите изобщо?

# 361
Latte macchiato - то продава ли се някъде по веригите изобщо?

Само онлайн.

# 362
  • Пловдив
В Пловдив съм го взимала от магазин. Дори мисля, че миналата седмица им се намираха още няколко кутии, както и от Мока-та.

# 363
В Пловдив съм го взимала от магазин. Дори мисля, че миналата седмица им се намираха още няколко кутии, както и от Мока-та.
От кой магазин?

# 364
  • Пловдив
Лекси - магазинът в ТЦ Гранд

# 365
И аз от Лекси съм го взимала, този на бул.Марица - 11,99лв.

Освен това съм го поръчвала и онлайн от Kafemania от София.

# 366
Аз си купувам най вече espresso intenso и варианта му без кофеин -за следобед Grinning
Пробвах и новите био май бяха , едното от Перу , нямам кой знае какви впечатления , освен , че ми идва леко по-слабо от еспресото , което по принцип си пия . Друго всичко съм изпробвала и задължително ,всичко ново което излиза Blush
Ако не се лъжа към 8 години вече си пия кафенцето от Dolce Gusto . Една машина е прецаках и съм с втора от 3-4 години , която си работи супер , като се има впредвид , че обожавам кафенце и всеки ден си пия поне двечки Smiley

# 367
Мина ли намалението на капсули в Била?

# 368
  • На изток от Ада
не до края на месеца е

# 369
не до края на месеца е
От месечните промоции ли, аз гледах само, че в петък и събота е било 25%-но намаление на кафе.
И за това отидохме в Метро, там се разправяхме с една крива лелка касиерка, трябвало да вземеш 3 кутии, за да минат на 7 лв и нещо.

# 370
Аз се заредих с шест кутии от Емаг и имам за бая време напред Grinning Blush

# 371
не до края на месеца е
От месечните промоции ли, аз гледах само, че в петък и събота е било 25%-но намаление на кафе.
И за това отидохме в Метро, там се разправяхме с една крива лелка касиерка, трябвало да вземеш 3 кутии, за да минат на 7 лв и нещо.
Моляяяя! Това изискване от кога го измислиха?
До кога са намалени в Метро?

# 372
Е какво е това изискване от Метро, за първи път чувам.
Предния път като бяха намалени капсулите там останах много разочарована от магазина в Пловдив на околовръстното - половината видове липсваха, а беше първия или втория ден на промоцията. Даже се огледах нагоре по кашоните, ами и там нямаше от тези които търсех (а иначе са обявени).

Сега гледам каталога им в периода 29.11-12.12 пак са намалени 7,99лв като в намалението влизат новите вкусове Flat White, Napoli.
Интересно е, че редовната цена на Flat White e 12 лв като Au Lait, а сега го намалят като стандартните на 7,99. Трябва да се провери на място явно.

# 373
  • София
До вчера имало промоция в Кауфланд - 30 капсули за 13лв..
Много ме е яд, че изпуснах.

Flat White е страхотно, много ми харесва!

# 374
  • На изток от Ада
 Леми, Мне в Билла не зачитаха тази промоция 25% в петък. Там са малко на промоция 9и 47лв.

The Joykiller , иди виж в Кауфланд , при нас тези кутий се мотаха 2 — 3 седмици и си бяха намалени , и в други градове били останали пишеше тук.

Общи условия

Активация на акаунт