NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 4

• 88 154
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Много ме е яд, че сме пропуснали толкова много години да събираме точки, ама си мислех, че сме изгубили книжката. Grinning Сега за няколко месеца събрахме 340, но се чудя докога мога да ги използвам?
Скоро не съм виждала кафе на промоция.

# 481
  • София
Момичета събирате ли точкииии. Ние събрахме 80 хаха.

О, да, събирам си ги и още как, когато събера за 2 или повече кутии си поръчвам, но аз вкъщи и на работа съм с такава машина, а и отделно взех за мама същата и лесно ги събирам Simple Smile

# 482
Много ме е яд, че сме пропуснали толкова много години да събираме точки, ама си мислех, че сме изгубили книжката. Grinning Сега за няколко месеца събрахме 340, но се чудя докога мога да ги използвам?
Скоро не съм виждала кафе на промоция.
Мисля, че от вчера в Метро е намалено на 8 лв.

# 483
Какви са тези точки? Аз имам две кутии в момента, ама не виждам нищо да пише на тях. Sad

# 484
Какви са тези точки? Аз имам две кутии в момента, ама не виждам нищо да пише на тях. Sad
   Здравейте, от вътрешната страна на капачето трябва да има код написан с черни букви.Ако го има отваряте сайта на фирмата правите си регистрация и попълвате кода. 1  код носи 10 т.  трябва да съберете 200т.

# 485
   Здравейте, от вътрешната страна на капачето трябва да има код написан с черни букви.Ако го има отваряте сайта на фирмата правите си регистрация и попълвате кода. 1  код носи 10 т.  трябва да съберете 200т.

Ама това на капсулата ли? Или на кутията. Че капсулите ги хвърлям директно от ръкохватката в коша. 😁

# 486
Кутията.
Аз примерно събирам 2000 точки и си поръчвам 10 кутии кафе и плащам само 5 лв за доставката.

# 487
Кутията.
Аз примерно събирам 2000 точки и си поръчвам 10 кутии кафе и плащам само 5 лв за доставката.

Това е оферта! Как ме светнахте за тая игра. 😁😁 Отивам да гледам кутиите в кухнята дали имат кодове. 😁😁😁🥰🌷

# 488
Видяхте ли чашата за път уникална е , но струва 26лв. В сайта на долче густо.
Аз я имам отдавна. Честно казано... не съм очарована. Не ми е удобна за хващане, някакси много ми е широка и трудно разбираш кога е отворена и затворена дупката, през която пиеш. Често ми се случва да се разлее в чантата, което е доста неприятно.

# 489
  • София
В момента в София са на промоция в Т-маркет и Фантастико

# 490
Аз я имам отдавна. Честно казано... не съм очарована. Не ми е удобна за хващане, някакси много ми е широка и трудно разбираш кога е отворена и затворена дупката, през която пиеш. Често ми се случва да се разлее в чантата, което е доста неприятно.

Благодаря за мнението. Щом не е ок няма да я купувам хах.

# 491

Благодаря за мнението. Щом не е ок няма да я купувам хах.

Аз също я имам. Само ще добавя, че и доста трудно се чисти самата капачка, точно заради този "механизъм" на щракане да се отвори и затвори(натиска се едно бутонче, за да пуска напитка).
На мен лично ми е доста удобна и много красива, но това чистене ме отказа да я ползвам .

# 492
Здравейте момичета! В събота си купих на промоция нескафе долче густо инфинисима от технополис. Почти на всяка втора капсула иглата блокира и не иска да ср отвори. Нлага се да пусна водата повтирно и след това се отваря. Това нормално ли е?

# 493
не е нормално.. може да пробваш за всеки случай с друга кутия капсули, да не би нещо партидата да не е както трябва. Но ако и тогава имаш същия проблем, връщай машината за ремонт.

# 494
  • Някъде там
Влизам само да напиша ,че пробвах капсулите на якобс лунго.Много приятно кафе, хареса ми повече от лунгото на долче густо Simple Smile
Взехме вече втора кутия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт